Kinisis Progen Liquid 600ml
115 πόντοι

Kinisis Progen Liquid 600ml

Συμπλήρωμα Διατροφής Πόσιμου Υαλουρονικού Οξέος, Κολλαγόνου & Βιταμίνης C για την Ενίσχυση του Μυοσκελετικού Συστήματος & την Καλή Λειτουργία των Αρθρώσεων με Γεύση Μήλου

Κωδικός 047843
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  35,01€
  4.4
18
1
1
1
2
Διαβάστε κριτικές
(23)
Γράψτε τη γνώμη σας
  2 Ερωτήσεις χρηστών

Kinisis Progen Liquid Συμπλήρωμα Διατροφής Πόσιμου Υαλουρονικού Οξέος, Κολλαγόνου & Βιταμίνης C για την Ενίσχυση του Μυοσκελετικού Συστήματος & την Καλή Λειτουργία των Αρθρώσεων με Γεύση Μήλου 600ml Το Kinisis Prοgen, το εξειδικευμένο συμπλήρωμα δ...  Διαβάστε περισσότερα

23,06€
Κερδίστε 115 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200250340108
ΒΑΡΟΣ: 706gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Οστά - Αρθρώσεις, Οστεοπόρωση

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Kinisis Progen Liquid Συμπλήρωμα Διατροφής Πόσιμου Υαλουρονικού Οξέος, Κολλαγόνου & Βιταμίνης C για την Ενίσχυση του Μυοσκελετικού Συστήματος & την Καλή Λειτουργία των Αρθρώσεων με Γεύση Μήλου 600ml

Το Kinisis Prοgen, το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για τους πόνους των αρθρώσεων, έρχεται ανανεωμένο, σε νέα συσκευασία για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και πιο αποτελεσματική δράση με υπέροχη γεύση μήλου!

Το μυοσκελετικό σύστημα σχηματίζεται από τα οστά, τις αρθρώσεις, τους μυς, τους τένοντες και τους συνδέσμους και συνδράμει στη στήριξη, προστασία, σταθερότητα και κίνηση του σώματος. Προσβολές - βλάβες του μυοσκελετικού συστήματος μπορεί να οφείλονται σε ατύχημα, σε καταπόνηση (λόγω αθλητικών δραστηριοτήτων ή επαγγελματικής ενασχόλησης), σε εκφύλιση (λόγω της γήρανσης του ανθρώπου) και σε άλλες παθήσεις.

Τι είναι το Kinisis Progen:

Το Kinisis Prοgen, αξιολογημένο σε κλινικές μελέτες, είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής σε πόσιμη μορφή, για ακόμα πιο αποτελεσματική δράση, και προσφέρει ολιστική αντιμετώπιση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος. Η υγρή πόσιμη μορφή του το καθιστά πιο εύληπτο και εύπεπτο, με αποτέλεσμα να απορροφάται – όπως όλα τα υγρά άλλωστε – πιο εύκολα όταν εισέρχεται στο στομάχι. Η σύνθεσή του το κάνει το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί και ενισχύει μυς, αρθρώσεις, τένοντες, συνδέσμους, αρθρικό υγρό και αρθρικό χόνδρο. Η επαναστατική σύνθεση του Kinisis Progen βοηθά στην πρόληψη τραυματισμών και στην αντιμετώπιση προβλημάτων του μυοσκελετικού συστήματος.

Το Kinisis Progen είναι ιδανικό για:

  • Εκφυλιστικές παθήσεις (οστεοαρθρίτιδα, σαρκοπενία κ.ά.) και τραυματισμούς (κατάγματα, αρθροπλαστικές κ.ά.) που προκαλούν πόνους σε αρθρώσεις και απώλεια μυϊκής μάζας επηρεάζοντας την κίνηση και τη στήριξη
  • Τραυματισμούς και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, για ταχύτερη αποκατάσταση
  • Άτομα με μυϊκούς τραυματισμούς όπως θλάσεις και τενοντίτιδες και σκελετικούς τραυματισμούς όπως διαστρέμματα
  • Όσους αθλούνται, για καλύτερες επιδόσεις και πρόληψη από τραυματισμούς
  • Άτομα που η εξαντλητική καθημερινότητα καταπονεί το σώμα τους και επηρεάζει το μυοσκελετικό σύστημα
  • Άτομα με παραπάνω κιλά, καθώς καταπονούν τις αρθρώσεις τους περισσότερο

Μοναδική σύνθεση

Το Kinisis Progen δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μυς και συνδέσμους.

Πώς λειτουργεί:

  • Το HC15 αναπληρώνει, στα επιθυμητά επίπεδα, το υαλουρονικό οξύ στις αρθρώσεις
  • Το κολλαγόνο και η θειική χονδροϊτίνη βοηθούν στην αποκατάσταση βλαβών στον χόνδρο, στους συνδέσμους και τους τένοντες
  • Το ουρσολικό οξύ τονώνει τον μυϊκό ιστό
  • Η βιταμίνη C ενισχύει τη συνολική δράση των προιόντων της φόρμουλας ενω ταυτόχρονα έχει και σημαντική αντιοξειδωτική δράση

Οδηγίες Χρήσης

Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν από κάθε κατανάλωση.
Συστήνεται να λαμβάνεται 30 λεπτά πριν το βραδινό ύπνο.
Μπορείτε να πιείτε Kinisis Progen απευθείας ή διαλυόμενο σε μισό ποτήρι νερό.

Δοσολογία

Ενήλικες: 20 ml την ημέρα.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Δε συνιστάται η χρήση του στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας.

Δε συνιστάται η χρήση του στην κύηση και γαλουχία.

Δεν ενδείκνυται σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και με κίρρωση του ύπατος.

Σε πολύ ευκοίλιους οργανισμούς ίσως εμφανιστεί διάρροια. Τέλος, μπορεί να ληφθεί και από διαβητικούς, καθώς περιέχει ελάχιστη ποσότητα φρουκτόζης.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζουσα, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Μην τοποθετείτε το Collagen Pro-active στο ψυγείο.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 74610/5-7-2022. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 20 ml

Δόσεις ανά Συσκευασία: 30

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Ενζυματικά υδρολυμένο κολλαγόνο πλούσιο σε βιοενεργά πεπτίδια 1,83 g -
Βιταμίνη C 29 mg 36
HC15 (υαλουρονικό οξύ και θειική χονδροϊτίνη) 18,3 mg -
Ουρσολικό οξύ από εκχύλισμα Eriobotrya japonica 10,7 mg -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Νερό, γλυκερίνη, σορβικό κάλιο, μηλόξυδο, άρωμα μήλου και λεμονιού, κόμμι ξανθάνης, αιθυλική κυτταρίνη, νεοεσπεριδίνη DC και σουκραλόζη, διογκωτικός παράγοντας: σορβιτόλη.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Δεν περιέχει λακτόζη
  • Δεν περιέχει ζάχαρη
  • Xωρίς συντηρητικά

Συνήθεις Ερωτήσεις για το προϊόν
«Kinisis Progen Liquid 600ml»


Γιατί να επιλέξω το Kinisis Progen;

Γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα συμπλήρωμα διατροφής προσφέρει ολιστική αντιμετώπιση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος.

Είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει μυς, αρθρώσεις, τένοντες και συνδέσμους και μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από τραυματισμούς.

Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς! Ό,τι συμπλήρωμα διατροφής υπήρχε έως τώρα, ήταν ΜΟΝΟ για τις αρθρώσεις. Το Kinisis Progen είναι το μοναδικό που δρα σε όλα τα μέρη της άρθρωσης.

To Kinisis Progen δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μυς και συνδέσμους.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το Kinisis Progen;

Το Kinisis Progen δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μύες και συνδέσμους. Συγκεκριμένα:

  • Εμπλουτίζει το αρθρικό υγρό (σύμπλεγμα θειικής χονδροϊτίνης με υαλουρονικό οξύ)
  • Αυξάνει το πάχος και την ελαστικότητα του χόνδρου (βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου)
  • Ενισχύει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη (ουρσολικό οξύ)
  • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση (ουρσολικό οξύ και βιταμίνη C)

Ποιοι είναι οι ποιο συνήθεις τραυματισμοί του μυσοσκελετικού συστήματος και πώς συμβάλει το Kinisis Progen στην αντιμετώπιση τους;

Το Kinisis Progen:

  • Εμπλουτίζει το αρθρικό υγρό
  • Ενισχύει τη μυϊκή μάζα του οργανισμού
  • Αυξάνει το πάχος και την ελαστικότητα του χόνδρου
  • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση
  • Επιταχύνει τον χρόνο αποθεραπείας μετά από εγχειρήσεις και τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος

Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Πάρα πολύ γρήγορα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που το χρησιμοποιούν έχουν δει ορατά αποτελέσματα μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες χρήσης του Kinisis Progen, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μπουκάλι. Ο πόνος μειώνεται σημαντικά, η κίνηση και η ευλυγισία βελτιώνονται αισθητά και τονώνεται η μυϊκότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ίδιο χρόνο, καθώς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ωστόσο, σύμφωνα και με πλήθος μελετών τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται μετά τη χρήση 4 μηνών.

Μπορώ να λαμβάνω το Kinisis Progen σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή και με το Collagen Pro Active;

Βεβαίως! Το Kinisis Progen μπορεί να λαμβάνεται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής με βιταμίνες, υγιεινές τροφές και άλλα συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα. Το Kinisis Progen σε συνδυασμό με το Collagen pro-active είναι ο απόλυτος συνδυασμός για την υγεία αρθρώσεων και μυών, καθώς και για λαμπερό δέρμα, δυνατά μαλλιά και γερά νύχια. Ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη συνολική πρόσληψη σκευασμάτων. Αν δεν είστε σίγουροι, συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας ή επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.

Γιατί αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα η πόσιμη μορφή του Kinisis Progen;

Η ανωτερότητα της πόσιμης μορφής είναι αδιαπραγμάτευτη, καθώς:

  • Πετυχαίνει την μέγιστη απορροφησιμότητα, κάτι που δεν μπορεί να πετύχει κανένα χάπι
  • Έχει 10πλάσια – 20πλάσια περιεκτικότητα δραστικών ουσιών από οποιοδήποτε χάπι. Σε κανένα χάπι δεν μπορούμε να βάλουμε μεγάλη δόση δραστικής ουσίας, σε αντίθεση με την πόσιμη μορφή που μπορούμε. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαζόμασταν 10 – 20 χαπάκια σκευασμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά, για να λάβουμε την ίδια ποσότητα δραστικών ουσιών που λαμβάνουμε με 1 μόνο δόση Kinisis Progen
  • Είναι πολύ πιο φιλικό για τον οργανισμό
  • Σε πόσιμη μορφή ο οργανισμός το μεταβολίζει και το απορροφά χωρίς να κουράζεται
  • Είναι πολύ πιο οικονομικό σε σχέση με οποιαδήποτε συσκευασία χαπιών, αναφορικά με την ποσότητα δραστικών συστατικών που λαμβάνει ο οργανισμός μας

Για πόσο καιρό συνεχόμενα μπορώ να λαμβάνω το Kinisis Progen;

Η προτεινόμενη χρήση για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων σε αθλητές και σε περιπτώσεις εκφυλιστικών παθήσεων είναι 4 μήνες συνεχόμενα, 2 μήνες διακοπή, 2 φορές τον χρόνο. Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, προτείνεται η χρήση μέχρι το τέλος της αποθεραπείας για ταχύτερη αποκατάσταση. Παρόλα αυτά όμως, τα αποτελέσματά του είναι εμφανή από τις πρώτες 2-3 εβδομάδες

Σε ποιους απευθύνεται το Kinisis Progen και ποιοι το έχουν άμεση ανάγκη;

Το Kinisis Progen απευθύνεται:

  • Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, για ταχύτερη αποκατάσταση
  • Σε όσους αθλούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, τόσο για καλύτερες επιδόσεις όσο και για πρόληψη από τραυματισμούς
  • Σε περιπτώσεις εκφυλιστικών παθήσεων (οστεοαρθρίτιδα, σαρκοπενία κ.ά.) που προκαλούν πόνους στις αρθρώσεις, απώλεια μυϊκής μάζας, επηρεάζοντας την κίνηση και τη στήριξή μας
  • Σε περιπτώσεις όπου η εξαντλητική καθημερινότητα καταπονεί το σώμα και επηρεάζει το μυοσκελετικό σύστημα
  • Σε όσους έχουν παραπάνω κιλά, με αποτέλεσμα να καταπονείται το σώμα τους
  • Όλοι όσοι έχουν πόνο στις αρθρώσεις και στους μυς ή έχουν υποστεί κάποιο τραυματισμό στο μυοσκελετικό τους σύστημα, πρέπει να ξεκινήσουν το Kinisis Progen άμεσα

Γιατί είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το Kinisis Progen είναι συμπλήρωμα διατροφής τρίτης γενιάς;

Γιατί το συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς είναι ότι πιο καινοτόμο υπάρχει στην τεχνολογία των συμπληρωμάτων διατροφής. Φανταστείτε μια τηλεόραση του 1980 με μια τηλεόραση του 2017. Ακριβώς η αντίστοιχη πρόοδος, αν όχι και μεγαλύτερη έχει διαπιστωθεί στην εξέλιξη της τεχνολογίας των συμπληρωμάτων διατροφής. Για αυτό το λόγο και η εταιρεία μας, είναι τόσο περήφανη που διαθέτει συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς.

Ποία είναι η ημερήσια δοσολογία;

Μια δόση ημερησίως (1 καπάκι= 20 ml)). Το μπουκάλι είναι 600 ml και διαρκεί για ένα μήνα.

Έχει γεύση; Και άν ναι τι;

Το Kinisis Progen έχει γεύση πράσινου μήλου. Δοκιμάστε το και θα σας συναρπάσει.

Ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος λήψης του και ποία είναι η προτεινόμενη ώρα λήψης του Kinisis Progen;

Καταναλώστε το περιεχόμενο που ισοδυναμεί σε 1 δοσομετρικό καπάκι (= 20 ml) καθημερινά, απευθείας ή διαλυόμενο σε μισό ποτήρι νερό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας. Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν από κάθε κατανάλωση. Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Προτείνεται η λήψη του Kinisis Progen 30 λεπτά πριν από τον βραδινό ύπνο, καθώς στη διάρκεια του ύπνου αυξάνεται η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό.

Διαθέτει το Kinisis Progen όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις & πιστοποιήσεις;

Βεβαίως. Το Kinisis Progen διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ όπως ορίζει ο νόμος για τα συμπληρώματα διατροφής.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 74610/5-7-2022.

Μπορούν όλοι άφοβα να λάβουν το Kinisis Progen;

Το Kinisis Progen μπορεί να λαμβάνεται άφοβα από όλους. Όπως σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής δεν συνιστάται η χρήση του: Στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας, στην κύηση και γαλουχία και σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Kinisis Progen Liquid 600ml"

4.4
23 Κριτικές
18
1
1
1
2
πριν από 3 χρόνια
Ευθυμία Θ.
Αποτελεσματικό προϊόν
Τα πρώτα αποτελέσματα ήταν αντιληπτά ήδη από το πρώτο δεκαήμερο χρήσης. Από εκεί και έπειτα υπήρξε καθημερινά περαιτέρω βελτίωση. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την αποτελεσματικότητα του ως προς το μυοσκελετικό σύστημα, δεδομένου ότι τα οφέλη της χρήσης του επιβεβαιώθηκαν στην περίπτωση μου.
πριν από 3 χρόνια
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β.
Αριστο συμπλήρωμα διατροφής
Το πήρα για ν αντιμετωπίσω τα συμπτώματα μετατραυματικής χονδροπάθειας γόνατος. Κατόπιν ενός μηνός καθημερινής χρήσης αισθάνθηκα βελτίωση. Έκτοτε το χρησιμοποιώ ανελλιπώς, με ένα διάλειμμα ενός μηνός ανά τεσσερις μήνες. Ήδη έχω υπρβεί ένα έτος χρήσης με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Φαίνεται ότι λιπαίνει τον αρθρικό χόνδρο, κάνοντας πιο λειτουργική την άρθρωση.
πριν από 4 χρόνια
ΕΥΤΥΧΙΑ Ρ.
Είναι πολύ βοηθητικό στους πόνους των αρθρώσεων και των γονάτων, αλλά χρειάζεται μακροχρόνια χρήση
Είναι πολύ αποτελεσματικό στους πόνους των γονάτων, αλλά μετά από χρήση για ένα τουλάχιστο μήνα.
πριν από 13 ημέρες
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.
Εξαιρετικο
Από τότε που το δίνω στη μητέρα μου , οι αρθρώσεις της λειτουργούν καλύτερα και τη βοηθά γενικώς
πριν από 1 μήνα
George T.
kinisis
Eξαιρετικό προιόν, απίστευτα καλό και αξίζει 100% τα χρήματά του. Αρκεί να μην ξεχνάει κάποιος να το πίνει καθημερινά τουλάχιστον για τρεις μήνες
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Μπορώ και τηλεφωνικά να κάνω την παραγγελία μου;
    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 300 6842.
    19/09/2023 από Pharm24
    Παρενέργειες φαρμάκου
    Δεν έχουν καταγράφει παρενέργειες σε υγιείς οργανισμούς ούτε αλληλεπιδράσεις με οποιαδήποτε φάρμακα ή άλλα συμπληρώματα διατροφής. Δεν συνιστάται, όπως σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής, η χρήση του: στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας, στην ... περισσότερα κύηση και γαλουχία και σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος. λιγότερα
    04/03/2023 από Pharm24