Lamberts Omega 3-6-9 1200mg, 120caps
125 πόντοι

Lamberts Omega 3-6-9 1200mg, 120caps

Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ομαλή Λειτουργία του Ανοσοποιητικού Συστήματος & Όρασης Κατάλληλο για Ρύθμιση Χοληστερίνης

Κωδικός 018377
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  37,50€
  4.8
4
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(5)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Lamberts Omega 3-6-9 Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ομαλή Λειτουργία του Ανοσοποιητικού Συστήματος & Όρασης Κατάλληλο για Ρύθμιση Χοληστερίνης 1200mg, 120caps Το συγκεκριμένο σκεύασμα παρέχει εξαιρετικά επίπεδα ωμέγα 3, 6 και 9 λιπαρών οξέων ενισχυμ...  Διαβάστε περισσότερα

25,09€
Κερδίστε 125 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5055148409135
Lamberts Partner

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Lamberts Omega 3-6-9 Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ομαλή Λειτουργία του Ανοσοποιητικού Συστήματος & Όρασης Κατάλληλο για Ρύθμιση Χοληστερίνης 1200mg, 120caps

Το συγκεκριμένο σκεύασμα παρέχει εξαιρετικά επίπεδα ωμέγα 3, 6 και 9 λιπαρών οξέων ενισχυμένα με προσθήκη 5μg βιταμίνης D3, η οποία συμβάλλει * στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η μοναδική αυτή φόρμουλα περιέχει ωμέγα 3 λιπαρά οξέα πενταπλής μοριακής απόσταξης που λαμβάνονται από λιπαρά ψάρια και κάθε κάψουλα αποδίδει 379mg ω-3 λιπαρών οξέων, εκ των οποίων 196mg ΕΡΑ και 127 mg DHA.

Λίγα λόγια για τα ω3 λιπαρά Οξέα

Τα ω3 λιπαρά οξέα είναι μια μορφή πολυακόρεστων λιπαρών που ο οργανισμός μας χρησιμοποιεί για να διατηρήσει την καρδιά, τον εγκέφαλο και τα μάτια υγιή.

Είναι “απαραίτητα” λιπαρά οξέα επειδή δεν μπορούμε να τα παράγουμε μόνοι μας. Πρέπει να τα τρώμε στη διατροφή μας.

Υπάρχουν 3 τύποι από ω3 λιπαρά οξέα:

  • Εικοσιπεντανοϊκό οξύ (EPA)
  • Δοκοσαεξανοϊκό οξύ (DHA)
  • Άλφα λινολενικό οξύ (ALA)

Το σώμα μας χρησιμοποιεί εύκολα τα EPA και DHA. Όταν τρώμε τρόφιμα με ALA, το σώμα μας χρησιμοποιεί ένα ένζυμο για να το μετατρέψει σε χρήσιμη μορφή.

Μεγαλύτερες ποσότητες τροφίμων με ALA  απαιτούνται για να έχουμε τα ίδια οφέλη για την υγεία με τα τρόφιμα με EPA ή DHA.

Οφέλη αν τρώμε ω3 λιπαρά:

  • Συμβάλλουν στη μείωση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων του αίματος (ένας τύπος λίπους στο αίμα).
  • Συμβάλλουν στην αύξηση της  HDL (καλή χοληστερόλη)
  • Αποτρέπουν τη δημιουργία θρόμβων στο αίμα
  • Συμβάλλουν στη μείωση των φλεγμονών

Η δράση που έχουν τα ω3 λιπαρά οξέα στον οργανισμό μας έχει μελετηθεί διεξοδικά από πολλούς ερευνητές. Τα αποτελέσματα των ερευνών τους δείχνουν ότι:

  • Βελτιώνουν την υγεία  της καρδιάς
  • Βοηθούν στο να μειωθεί η υψηλή αρτηριακή πίεση
  • Βοηθούν στο να διατηρηθεί και βελτιωθεί η όρασή μας
  • Βελτιώνουν τα συμπτώματα της ρευματώδους αρθρίτιδας και του Συστηματικού Ερυθυματώδη Λύκου
  • Μειώνουν των κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου
  • Συμβάλλουν στη βελτίωση του ελέγχου του διαβήτη (τύπου 1 και 2)
  • Βελτιώνουν τη διάθεσή μας και τα συμπτώματα της κατάθλιψης
  • Βελτίωση της νόσου Raynaud
  • Μείωση του κινδύνου Αλτσχάιμερ

Λίγα λόγια για τα ω6 λιπαρά Οξέα

Η πηγή των ωμέγα-6 λιπαρών οξέος του προϊόντος είναι το έλαιο από starflower (borage) και κάθε κάψουλα αποδίδει 66mg Gamma Linolenic Acid (GLA), και 125mg linoleic acid.Τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα είναι μια κατηγορία ακόρεστων λιπαρών που βρίσκονται σε ορισμένα φυτικά έλαια και σπόρους. Τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για τα κύτταρα του σώματός μας. Ανήκουν σε μια ομάδα που ονομάζεται απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFA), που σημαίνει ότι πρέπει να παρέχονται από τις τροφές γιατί δεν μπορούν να συντεθούν στον οργανισμό αλλά είναι απαραίτητα για την υγεία.

Όταν καταναλώνονται με μέτρο και αντί των κορεσμένων λιπαρών, τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα μπορεί να είναι καλά για την καρδιά και φαίνεται να προστατεύουν από τις καρδιακές παθήσεις. Μειώνουν την επιβλαβή LDL χοληστερόλη και ενισχύουν την προστατευτική HDL. Βοηθούν στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα βελτιώνοντας την ευαισθησία του οργανισμού στην ινσουλίνη.Τα ω-6 λιπαρά παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση των γονιδίων μας και στην προώθηση της υγείας του ανοσοποιητικού και της πήξης του αίματος. Αυτά τα λίπη μπορούν επίσης να βοηθήσουν με τα συμπτώματα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και της δερματίτιδας. Ωστόσο, απαιτείται περισσότερη έρευνα για να υποστηριχθούν αυτά τα οφέλη για την υγεία.

Λίγα λόγια για τα ω9 λιπαρά Οξέα

Έχουμε επιλέξει φυσικό ελαιόλαδο ως πηγή του ωμέγα-9 ελαϊκού οξέος, με κάθε κάψουλα να αποδίδει την εντυπωσιακή ποσότητα των 200mg. Η κυρίαρχη διαιτητική μορφή των ωμέγα-9 λιπαρών οξέων ονομάζεται ελαϊκό οξύ, άφθονο σε ελαιόλαδο, λινέλαιο και λάδι μποράντζας. Αν και δεν αποτελεί ένα πραγματικό απαραίτητο λιπαρό οξύ, η ανάγκη για ωμέγα-9 στη διατροφή του ανθρώπου είναι αδιαμφισβήτητη.
Στην πραγματικότητα, οι δίαιτες χαμηλές σε ωμέγα-9 συνδέονται με γενικότερη κακή υγεία, ενώ εκείνες με υψηλή περιεκτικότητα σε αυτό το μονοακόρεστο λιπαρό οξύ σχετίζονται με καλή υγεία. Έτσι, αν και δε θεωρείται πραγματικά απαραίτητο καθώς το σώμα μπορεί να μετατρέψει μικρότερα λίπη σε ωμέγα-9, είναι συχνά αναφέρεται παρ ‘όλα αυτά ως απαραίτητο.
Πιο συναρπαστικές είναι οι μελέτες που καταδεικνύουν τα οφέλη της “Μεσογειακής διατροφής” για την υγεία, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για την άριστη καρδιαγγειακή υγεία πολλών ευρωπαϊκών πολιτισμών. Παρά την υψηλή πρόσληψη λιπαρών οξέων, οι λαοί της μεσογείου που μελετήθηκαν έχουν χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης προβλημάτων στις στεφανιαίες αρτηρίες τους.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα ωμέγα-9 λιπαρά οξέα που καταναλώνονται είναι το κλειδί για την παραδόξως καλή τους υγεία. Το ελαϊκό οξύ αποτελεί περίπου το 29% της ημερήσιας θερμιδικής πρόσληψης τους, καθώς το ελαιόλαδο, η βάση της μεσογειακής διατροφής, αποτελείται κατά 55-85% από ελαϊκό οξύ.

Εργαστηριακές μελέτες σε ζώα δείχνουν ότι ο βιοχημικός μηχανισμός μπορεί να περιλαμβάνει αναστολή της φλεγμονώδους απόκρισης. Μια ανασκόπηση των επιδημιολογικών και τυχαιοποιημένων μελετών καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, «Στα πλαίσια μιας διατροφής πλούσιας σε ελαϊκό οξύ, φτωχής σε κορεσμένα λίπη και χαμηλής περιεκτικότητας σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, διατροφικό πρότυπο που χαρακτηρίζει την παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή, ακόμη και μικρές δόσεις ωμέγα-3 λιπαρών οξέων μπορεί να είναι πολύ προστατευτικές».

Η δοσολογία είναι περίπου 1 g ΕΡΑ και DHA σε μορφή κάψουλας ιχθυελαίου ή 2 g α-λινολενικό οξύ ελαίου canola και μαργαρίνης (Eur J Nutr, 2004, 43(3):140-7).

Τα DHA και ΕΡΑ συμβάλλουν* στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς ενώ το DHA συμβάλλει* επιπλέον στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.

Ανακεφαλαιώνοντας:

  • Περιέχει Ω-3 λιπαρά οξέα πενταπλής μοριακής απόσταξης από λιπαρά ψάρια (196mg ΕΡΑ και 127 mg DHA)
  • Περιέχει Ω-6 λιπαρά οξέα από υψηλής καθαρότητας starflower (borage) ελαίου (66mg Gamma Linolenic Acid (GLA) και 125mg linoleic acid)
  • Περιέχει Ω-6 λιπαρά οξέα από αγνό ελαιόλαδο (200mg ελαϊκού οξέος)

* (ΕΕ) αριθ. 432/2012

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με το γεύμα.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.

Δοσολογία

Ενήλικες: 1 κάψουλα την ημέρα.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Άτομα που λαμβάνουν ασπιρίνη ή από του στόματος αντιπηκτικά πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους, προ της λήψης του.

Αλλεργίες: Περιέχει ψάρι.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 97551/11.11.2014. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 κάψουλα

Δόσεις ανά Συσκευασία: 120

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Omega 3 Fatty Acids   379 mg -
Εκ των οποίων:    
Elcosapentaenoic Acid (EPA) 196 mg -
Docosahexaenoic Acid (DHA)     127 mg -
Omega 6 Fatty Acids, εκ των οποίων:    
Linoleic acid 125 mg -
Gamma linolenic acid GLA 66 mg -
Omega 9 Fatty Acids, εκ των οποίων:    
Oleic acid 200 mg -
Vitamin D3 5 μg 100

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Ιχθυέλαιο (Συμπυκνωμένο Ιχθυέλαιο σώματος ψαριού 5πλής μοριακής απόσταξης, Αντιοξειδωτικό: dl-α-τοκοφερόλη, Περίβλημα κάψουλας (Γλυκερόλη, Ζελατίνη).

Κάθε κάψουλα περιέχει μείγμα από συμπυκνωμένο fish oil, starflower oil & olive oil 1200 mg

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Δεν περιέχει λακτόζη
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Lamberts Omega 3-6-9 1200mg, 120caps"

4.8
5 Κριτικές
4
1
0
0
0
πριν από 1 χρόνο
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Π.
Σημαντικό συμπλήρωμα
Αξιόλογο προιόν. Απαραίτητο για το ανοσοποιητικό και πρόληψη για την καλή λειτουργία της καρδιάς. Παντα σε συνδυασμό με καλή διατροφή και την οδηγία του γιατρού μας. Πολύ βοηθητικά τα Ω και στις φλεγμονές συμφωνα με νέες μελέτες, οπότε είναι μια καλή αγορά.
πριν από 2 χρόνια
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Π.
Omega 369
Βοηθάει το ανοσοποιητικό πολύ..!!
πριν από 6 χρόνια
ΑΓΓΕΛΟΣ Δ.
Lamberts Omega 3-6-9
το συμπληρωμα Lamberts Omega 3-6-9 ειναι πολυ καλο
πριν από 7 χρόνια
George G.
A+
A+
πριν από 7 χρόνια
Βασίλειος Κ.
the desttttt
the desttttt
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;