Lanes Vitamin C 1000mg 30tabs
32 πόντοι

Lanes Vitamin C 1000mg 30tabs

Συμπλήρωμα Διατροφής για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού

Κωδικός 006861
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  10,21€
  4.9
13
2
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(15)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Lanes Vitamin C 1000mg Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30tabs Για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος Συμπλήρωμα διατροφής σε καταπινόμενες ταμπλέτες. Σταδιακής αποδέσμευσης (time released). Ιδιότητες Η Lanes Βι...  Διαβάστε περισσότερα

6,42€
Κερδίστε 32 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5201314047490

Lanes Vitamin C 1000mg Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30tabs

Για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος

Συμπλήρωμα διατροφής σε καταπινόμενες ταμπλέτες.

Σταδιακής αποδέσμευσης (time released).

Ιδιότητες

Η Lanes Βιταμίνη C 1000mg με βιοφλαβονοειδή είναι ένα προϊόν σταδιακής αποδέσμευσης σχεδιασμένο για παρατεταμένη δράση. Είναι ιδανικό συμπλήρωμα για την τόνωση του ανοσοποιητικού, την ενίσχυση της άμυνας και τη θωράκιση του οργανισμού ενάντια στο κοινό κρυολόγημα.

Ο συνδυασμός της Βιταμίνης C με Βιοφλαβονοειδή συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση & αποτελεσματικότητα. Η βιταμίνη C ενισχύει την άμυνα & καλή λειτουργία του οργανισμού και δίνει ζωντάνια και ενέργεια. Χάρη στην πολύτιμη αντιοξειδωτική της δράση στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, γεγονός που είναι συνδεδεμένο και με  την αντιγηραντική της  ικανότητα.

Τα βιοφλαβονοειδή συνοδεύουν τη βιταμίνη C και εκτός από την αντιοξειδωτική τους δράσηείναι γνωστά για την ικανότητά τους να δυναμώνουν τα τριχοειδή αγγεία και να βελτιώνουν τηνκυκλοφορία. Είναι επίσης χρήσιμα σε περιπτώσεις μωλώπων, κιρσών φλεβών, αιμορραγούντων ούλων και αιμορραγιών της μύτης.

Πλεονεκτήματα Χρήσης

Χάρη στα βιοφλαβονοειδή που περιέχει προσφέρει αυξημένη απορρόφηση της βιταμίνης C από τον οργανισμό, αναπληρώνει τις ελλείψεις του οργανισμού, όταν υπάρχει αυξημένη ανάγκη, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην αντιμετώπιση ιώσεων και κρυολογημάτων.

Συνιστάται σε

Άτομα που έχουν ανάγκη για μεγαλύτερες δόσεις βιταμίνης C όπως άτομα που θέλουν να αποφύγουν ή να αντιμετωπίσουν κάποιο κρυολόγημα, που είναι επιρρεπή σε συχνά κρυολογήματα κατά τη χειμερινή περίοδο. Άτομα που εκτίθενται καθημερινά σε ακραίο περιβάλλον για το αναπνευστικό και την επιδερμίδα, όπως χώρους καπνιστών, υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, ρυπογόνο, αστικό περιβάλλον.

Μορφή- Συσκευασία

30 καταπινόμενες ταμπλέτες σταδιακής αποδέσμευσης σε γυάλινο μπουκάλι.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 46843/28.5.14

1 ταμπλέτα την ημέρα.

Συστήνεται η πρόσληψη του σκευάσματος το πρωί μετά το πρωινό γεύμα.

Έγκυες/Θηλάζουσες: Συστήνεται η μη χρήση. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Παιδιά: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Διαβητικοί: Δεν περιέχει ζάχαρη.

Χορτοφάγοι: Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Ειδικές Προφυλάξεις: Καμία ειδική προφύλαξη.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Πίνακας Διατροφικής Ανάλυσης

Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 1 ταμπλέτα

Περιεκτικότητα

% Σ.Η.Π.

Βιταμίνη C

1000 mg

1250

Καρπός αγριοτριανταφυλλιάς (Rosehips)

   10 mg

 

Βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών

   15 mg

1250

Ρουτίνη

     1 mg

 

Εσπεριδίνη

     1 mg

 

*Σ.Η.Π.= Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

Βιταμίνη C, καρπός αγριοτριανταφυλλιάς, βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών, εσπεριδίνη, ρουτίνη, στεατικό οξύ, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο, υδροξυ-προπυλομεθυλοκυτταρίνη, ανθρακικό ασβέστιο, υδρογονωμένα φυτικά έλαια, διοξείδιο πυριτίου.

Δεν περιέχει: Ζάχαρη, λακτόζη, συντηρητικά

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Lanes Vitamin C 1000mg 30tabs"

4.9
15 Κριτικές
13
2
0
0
0
πριν από 9 ημέρες
Ελένη Π.
Βιταμίνη C
Τις παίρνω πάντα τους χειμερινούς μήνες. Βοηθούν στην τόνωση του ανοσοποιητικού.
πριν από 2 μήνες
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ.
κανει δουλεια
κανει δουλεια
πριν από 2 μήνες
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Ν.
Lanes vitamins c 1000mg
Πολύ καλές.
πριν από 3 μήνες
Μαριλένα Ψ.
Άμεση αποστολή άριστη ποιότητα υπηρεσιών
Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την άμεση παράδοση και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της Pharm24, το προϊόν βέβαια δεν θα το ξανά αγόραζα για προσωπικούς λόγους.
πριν από 3 μήνες
Ελένη Π.
Βιταμίνες
Τις παίρνω κάθε χειμώνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Τονώνουν το ανοσοποιητικό.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;

Καλημέρα σας Περιέχουν γλουτένη;
Το συγκεκριμένο προϊόν δεν διαθέτει ένδειξη Gluten Free.
01/02/2024 από Pharm24