Libytec Q10Start 60caps
142 πόντοι

Libytec Q10Start 60caps

Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Φυσιολογική Λειτουργία της Καρδιάς & της Υπατικής Λειτουργίας

Κωδικός 045348
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 2 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  29,90€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Libytec Q10Start Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Φυσιολογική Λειτουργία της Καρδιάς & της Υπατικής Λειτουργίας 60caps Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει αυξήσει τους παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων και παθήσεων του ήπατος. Τα...  Διαβάστε περισσότερα

28,41€
Με αυτό το προϊόν, κερδίζετε δωρεάν μεταφορικά
Κερδίστε 142 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5214001007073
ΒΑΡΟΣ: 74gr

Libytec Q10Start Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Φυσιολογική Λειτουργία της Καρδιάς & της Υπατικής Λειτουργίας 60caps

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει αυξήσει τους παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων και παθήσεων του ήπατος.

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Στην Ελλάδα περισσότεροι από 360 άνθρωποι ανά 100.000 πεθαίνουν κάθε χρόνο από αυτά. Οι στατίνες είναι μία από τις ποιο καθιερωμένες αγωγές για την πρόληψη και αντιμετώπιση των αθηροσκληρωτικών καρδιαγγειακών παθήσεων. Η χρήση τους έχει όμως συσχετιστεί με την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών όπως μυοπάθεια και κίνδυνο εμφάνισης βλάβης του ήπατος.
Η αποτελεσματική λειτουργία του ήπατος είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του γαστρεντερικού αλλά και για τη γενική υγεία. Η μη αλκοολική λιπώδης ηπατική νόσος (NAFLD) είναι η πιο κοινή χρόνια ηπατική νόσος και σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο αθηρωσκληρωτικής καρδιαγγειακής νόσου, ανεξάρτητα από την παρουσία σακχαρώδη διαβήτη, υπέρτασης και παχυσαρκίας.
H Libytec φαρμακευτική έχει αναπτύξει το Q10Stat ένα καινοτόμο συνδυασμό που περιέχει CoQ10, σελήνιο, χολίνη, εκχύλισμα από αγκινάρα και γαϊδουράγκαθο και βιταμίνες C, Β1, Β6, και Β12.

Η πρωταρχική λειτουργία του CoQ10 είναι η συμμετοχή του στην ενδοκυτταρική παραγωγή ενέργειας. Οι στατίνες, εκτός από τη μείωση της σύνθεσης της χοληστερόλης παράλληλα μειώνουν και τη σύνθεση άλλων ουσιών όπως το CoQ10 και οι σεληνιοπρωτεΐνες.

Ανεξάρτητα από τη μείωση αυτή οι ιστικές συγκεντρώσεις του CoQ10 μειώνονται με την ηλικία και η διατροφική του πρόσληψη συνήθως δεν είναι επαρκής σε παθολογικές καταστάσεις.

Στην κλινική πράξη η προσθήκη του CoQ10 στην αγωγή με στατίνες μειώνει αποτελεσματικά τα μυϊκά συμπτώματα, ενώ η προσθήκη του στη συμβατική αγωγή σε ασθενείς με χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια:

 • βελτιώνει τα συμπτώματα
 • μειώνει σημαντικά τα κύρια ανεπιθύμητα καρδιαγγειακά συμβάματα

Ένα άλλο συστατικό του Q10Stat είναι η χολίνη, ένα απαραίτητο μόριο για τη σύνθεση ορισμένων νευροδιαβιβαστών, των κυτταρικών μεμβρανών και των λιποπρωτεϊνών. Το ήπαρ είναι το κύριο όργανο υπεύθυνο για το μεταβολισμό της.

Η χολίνη συμβάλλει:

 • στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης
 • στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων
 • στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας

Η έλλειψη χολίνης μπορεί:

 • να προκαλέσει μυϊκές βλάβες και ανώμαλη εναπόθεση λίπους στο ήπαρ
 • να οδηγήσει στην ανάπτυξη NAFLD

Οι συνεργικές δράσεις του Q10stat ενισχύονται από την παρουσία σεληνίου, εκχυλισμάτων αγκινάρας και γαϊδουράγκαθου τα οποία διαθέτουν ηπατοπροστατευτική δράση και ευεργετική επίδραση στη μη αλκοολική λιπώδη ηπατική νόσο, όπως και βιταμινών C, Β1, Β6 & Β12 που συμβάλλουν στην προστασία από την αθηροσκλήρωση και στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης.

Υπάρχει μια σημαντική αλληλεξάρτηση μεταξύ του CoQ10 και του σεληνίου. Η ανεπάρκεια σε σελήνιο μπορεί να εμποδίσει τα κύτταρα να επιτύχουν τις βέλτιστες συγκεντρώσεις σε CoQ10 και επίσης, πρέπει να είναι διαθέσιμες επαρκείς συγκεντρώσεις του CoQ10 ώστε τα κύτταρα να επωφεληθούν από τη βέλτιστη λειτουργία του σεληνίου.

Τα εκχυλίσματα της αγκινάρας επιδρούν στο μεταβολισμό των λιπιδίων μειώνοντας την ενδογενή παραγωγή χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων και ενισχύοντας την απέκκριση ή την ανακατανομή τους. Επίσης ενισχύουν την παραγωγή της χολής αυξάνοντας την ποσότητα των χολικών οξέων και της χοληστερόλης που αποβάλλεται με τη χολή.

Τα δραστικά συστατικά του γαϊδουράγκαθου μπορεί επίσης να έχουν ευεργετικές δράσεις στη μη αλκοολική λιπώδη ηπατική νόσο και είναι σε θέση να εξουδετερώσουν την ηπατοτοξικότητα πολλών ουσιών (αιθανόλη, παρακεταμόλη, δηλητηρίαση από μανιτάρια) γιατί έχουν δράση:

 • σαν αντιοξειδωτικά ρυθμίζοντας την ενδοκυτταρική περιεκτικότητα σε γλουταθειόνη
 • σαν ρυθμιστές της διαπερατότητας που εμποδίζουν ηπατοτοξικούς παράγοντες να εισέλθουν στα ηπατοκύτταρα
 • σαν διεγέρτες της αναγέννησης του ήπατος
 • σαν αναστολείς του μετασχηματισμού των ηπατοκυττάρων σε μυοϊνοβλάστες

Η βιταμίνη C είναι ένας από τους ισχυρότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και ένας εκκαθαριστής των ελεύθερων ριζών σε βιολογικά συστήματα. Παθήσεις όπως οι καρδιαγγειακές διαταραχές, σχετίζονται με ανεπαρκείς συγκεντρώσεις της. Επομένως, μια βέλτιστη πρόσληψη βιταμίνης C μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από την αθηροσκλήρωση και των κλινικών συνεπειών της.

Η βιταμίνη Β1 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Οι βιταμίνες Β6 και Β12 συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Συνοπτικά το Q10Stat αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν με διπλή προστατευτική δράση που μπορεί να έχει θετική επίδραση σε:

 • αρτηριοσκλήρωση
 • ισχαιμική καρδιοπάθεια
 • χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια
 • υπερτροφική καρδιομυοπάθεια
 • υπέρταση
 • καρδιομυοπάθεια που προκαλείται από τις στατίνες
 • μη αλκοολική λιπώδη ηπατική νόσο

Η χορήγηση του Q10Stat μπορεί να:

 • Βελτιώνει το καρδιακό ενεργειακό ισοζύγιο
 • Μειώνει τα συμπτώματα σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια
 • Μειώνει τα μείζονα ανεπιθύμητα καρδιαγγειακά συμβάματα
 • Αντιμετωπίζει και προλαμβάνει τα μυϊκά συμπτώματα που οφείλονται στις στατίνες
 • Έχει ηπατοπροστατευτική δράση
 • Βοηθά στη ρύθμιση των ηπατικών ενζύμων
 • Μπορεί να συγχορηγηθεί μαζί με τις κλασικές αγωγές

Η χορήγηση του Q10Stat προτείνεται σε:

 • σε όσους λαμβάνουν στατίνες
 • σε όσους πάσχουν από καρδιαγγειακές παθήσεις
 • για ηπατοπροστατευτική δράση

Το Q10Stat® μπορεί να καταναλωθεί από χορτοφάγους και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Η συνιστώμενη δόση είναι 1-2 καψάκια την ημέρα , ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Το Q10Stat® δεν συνιστάται για χρήση σε παιδιά κάτω των 18 ετών.

Φυλάσσεται σε δροσερό (< 25°C ) και ξηρό μέρος (υγρασία < 50%), μακριά από το φως του ήλιου και άλλες πηγές
θερμότητας. Μην το αποθηκεύετε σε χώρους με υγρασία, όπως κουζίνες ή μπάνια. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν που φυλάσσεται υπό κανονικές συνθήκες και σε κλειστή συσκευασία.

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
coQ10 (Ubiquinone) 120 mg -
Choline 90 mg -
Milk Thistle Extract (Silymarin) 50 mg -
Cynara Extract (Cynarin) 100 mg -
Vitamin C 80 mg 100
Vitamin B1 1.1 mg 100
Vitamin B6 1.4 mg 100
Vitamin B12 5 mcg 200
Selenium 30 mcg 54.54

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Hydroxypropylmethylcellulose, Iron oxide red E 172.

 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 25€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,5€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • 2€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

 4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,8€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,8€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,4€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

  Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

  Ογκομετρικό βάρος

 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal ή μέσω Google Pay / Apple Pay.
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Libytec Q10Start 60caps"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;