L\'oreal Paris True Match Foundation 30ml - Deep Cool
45 πόντοι

L'oreal Paris True Match Foundation 30ml - Deep Cool

Υγρό Make up που Καλύπτει τις Ατέλειες, Περιποιείται & Φροντίζει την Επιδερμίδα

Κωδικός 044355
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 1 προϊόν είναι διαθέσιμo!

Π.Λ.Τ.  18,00€
  4.3
3
0
0
1
0
Διαβάστε κριτικές
(4)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

L'oreal Paris True Match Foundation Υγρό Make up 30ml    Για το True Match, δεν υπάρχουν όρια ανάμεσα στο μακιγιάζ και την περιποίηση προσώπου, γιατί πλέον μπορείς να έχεις ...  Διαβάστε περισσότερα

9,00€
Παρακαλούμε επιλέξτε
Κερδίστε 45 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3600523252954
ΒΑΡΟΣ: 30gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Μake up Προσώπου - Foundation, Καλλυντικά
4n Beige
1n Ivory
3n Creamy Beige
6n Honey
1r Rose Ivory
2r Rose Vanilla
3d Golden Beige
4d Golden Natural
Deep Cool
Golden Almond
2n Vanilla
5n Sand
Sable Rose
1d Golden Ivory
3r Rose Beige

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

L'oreal Paris True Match Foundation Υγρό Make up 30ml   

Για το True Match, δεν υπάρχουν όρια ανάμεσα στο μακιγιάζ και την περιποίηση προσώπου, γιατί πλέον μπορείς να έχεις και τα δυο, με ένα foundation που καλύπτει τις ατέλειες, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται και φροντίζει την επιδερμίδα σου.

Διατίθεται σε 20 αποχρώσεις για να βρεις τη δική σου. Η σύνθεσή του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται απόλυτα στους φυσικούς σου τόνους, ώστε να μην μπορείς να καταλάβεις που τελειώνει η επιδερμίδα και που ξεκινά το foundation! Κάθε απόχρωση, δημιουργείται με πολύ προσεχτική επιλογή χρωμάτων, έτσι ώστε να ταιριάζει στον τόνο και τους υποτόνους της επιδερμίδας σου, προσφέροντας τέλεια φυσική κάλυψη.

Χάρη στη λεπτόρρευστη, κρεμώδη υφή του, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και καλύπτει όλες τις ατέλειες, για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

  • Βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας σε 2 εβδομάδες *: η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία και λαμπερή.
  • Η σύνθεσή του εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ και εκχύλισμα Aloe Vera, περιέχει 80% ενυδατικούς παράγοντες, για ενυδάτωση που διαρκεί έως 24ώρες **: η επιδερμίδα φαίνεται πιο φωτεινή, νεανική, με υγιή όψη.
  • Η μοναδική του σύνθεση, προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικές επιθέσεις (ρύπανση και ακτίνες UV). * Κλινικά αποδεδειγμένο, μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 42 γυναίκες ** Εργαστηριακή μελέτη
  • Ενισχυμένη σύνθεση με ενυδατικό σύμπλεγμα [Υαλουρονικό Οξύ + Γλυκερίνη + Αλόη Βέρα]
  • Δερματολογικά ελεγμένο -Δεν προκαλεί ατέλειες
  • Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Ενισχυμένο με βιταμίνη Β2 και προ βιταμίνη Β5
  • Σύνθεση που προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις της
  • SPF17          
  • Εφάρμοσε το foundation στα μάγουλα, τη μύτη, το πηγούνι και το μέτωπο.
  • Άπλωσε απαλά με τα δάχτυλα, με ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ από το πάνω μέρος προς το κάτω μέρος του προσώπου. 

 

Aqua / Water, Dimethicone, Isododecane, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Peg-10 Dimethicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Synthetic Fluorphlogopite, Disteardimonium Hectorite, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonicacid, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Sodium Chloride, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hexyl Laurate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Disodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Panthenol, Aluminumhydroxide, Hydroxyethyl Urea, Hydrated Silica, Methicone, [+/- May Contain: Ci 77891 / Titaniumdioxide, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Mica, Ci 15985 / Yellow 6 Lake, Ci 42090 / Blue 1 Lake, Ci 77510 / Ferric Ammonium Ferrocyanide, Ci 45410 / Red 28 Lake, Ci 15850 / Red 7]. (F.I.L. B167167/1).

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "L'oreal Paris True Match Foundation 30ml - Deep Cool"

4.3
4 Κριτικές
3
0
0
1
0
πριν από 3 χρόνια
ΕΛΕΝΗ Ν.
Αψεγάδιαστο αποτέλεσμα
????
πριν από 3 χρόνια
ΝΙΚΗ Α.
Απαράδεκτο προϊόν
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι επιεικώς απαράδεκτο! Η συσκευασία περιείχε ελάχιστο Υγρό Make up και το ντισπένσερ ελαττωματικό. Πραγματικά μου χάλασε την εικόνα που είχα για το, κατά τα άλλα, άριστο ηλεκτρονικό κατάστημα. Το θέμα είναι πως αφού προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω δεν μπορούσα να το επιστρέψω. Κρίμα!
πριν από 3 χρόνια
Sofia A.
Απαράδεκτο
Καλησπέρα εως σήμερα δεν εχω παραλάβει ουι εχω παραγγείλει είσαστε απαράδεκτοι
πριν από 4 χρόνια
Νίκος Κ.
Ταχύτατη εξυπηρέτηση
Επειδή ψωνίζουμε αρκετά συχνά από διάφορα e-shop είδη φαρμακείου ή καλλωπισμού, μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο ήταν ίσως το ταχύτερο ως προς τον χρόνο παράδοσης του δεματος, με προσεγμένη συσκευασία & πολύ καλές ανταγωνιστικές τιμές...
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;