Menarini iQ Home Diagnostic Pregnancy Test 99% 2 Τεμάχια
31 πόντοι

Menarini iQ Home Diagnostic Pregnancy Test 99% 2 Τεμάχια

Test Εγκυμοσύνης Πρόωρης Ανίχνευσης

Κωδικός 058224
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 4 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  13,70€
  5.0
3
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Menarini iQ Home Diagnostic Pregnancy Test Εγκυμοσύνης Πρόωρης Ανίχνευσης 2 Τεμάχια Το iQ είναι ένα Test εγκυμοσύνης που σας δίνει τη δυνατότητα να ανιχνεύσετε γρήγορα και με ακ...  Διαβάστε περισσότερα

6,16€
Παρακαλούμε επιλέξτε
Κερδίστε 31 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 083059114720
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Τεστ Εγκυμοσύνης

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Menarini iQ Home Diagnostic Pregnancy Test Εγκυμοσύνης Πρόωρης Ανίχνευσης 2 Τεμάχια

Το iQ είναι ένα Test εγκυμοσύνης που σας δίνει τη δυνατότητα να ανιχνεύσετε γρήγορα και με ακρίβεια στο σπίτι σας εάν είναι έγκυος. Το  iQ ανιχνεύει στα αρχικά στάδια της κύησης 2 από τις μορφές της ορμόνης κυήσεως στα ούρα οι οποίες αυξάνονται κι άρα είναι ανιχνεύσιμες κατά την εγκυμοσύνη.

Είναι σχεδιασμένο να ανιχνεύει μια πολύ μικρή ποσότητα της ορμόνης της κύησης hCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) στα ούρα σας. Η ευαισθησία του τεστ είναι 25 mIU/ml με ακρίβεια >99% σε εργαστηριακές μελέτες. Η ορμόνη αυτή παράγεται αμέσως μετά τη σύλληψη, και βαθμιαία αυξάνεται κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών μηνών της κύησης.

Το iQ Home Test Εγκυμοσύνης είναι ένα υπερευαίσθητο τεστ για το οποίο μελέτες έχουν δείξει πως μπορεί να ανιχνεύσει επίπεδα τόσο χαμηλά όσο 10 mIU/ml της hCG. Είναι σχεδιασμένο ώστε να ανιχνεύει την ορμόνη της κυήσεως (hCG) από τη 2η έως 3η ημέρα μετά την έναρξη αύξησης των επιπέδων της hCG.

  1. Αφαιρέστε τη συσκευή του τεστ από την αλουμινένια συσκευσία της. 
  2. Αφαιρέστε το πλαστικό καπάκι μωβ χρώματος ώστε να αποκαλυφθεί η απορροφητική ταινία. Θα πρέπει να χειρίζεστε τη συσκευή του τεστ από την άκρη εκείνη που βρίσκεται αντίθετα ως προς την απορροφητική ταινία. Μην αγγίζετε την απορροφητική ταινία με τα δάκτυλά σας.
  3. Με την πλευρά της συσκευής του τεστ έτσι ώστε το παράθυρο αποτελέσματος να βλέπει προς εσάς, τοποθετήστε την απορροφητική ταινία της συσκευής του τεστ στη ροή των ούρων σας για τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα ώστε να απορροφηθεί επαρκής ποσότητα ούρων.
  4. Εάν δεν μπορείτε να διατηρήσετε μια ροή ούρων για 5 δευτερόλεπτα, ουρήστε σε ένα καθαρό, στεγνό δοχείο.
  5. Εμβυθίστε την απορροφητική ταινία της συσκευής μέσα στα ούρα για 10 δευτερόλεπτα, διασφαλίζοντας πως εμβυθίσατε μόνο τα δύο-τρίτα (2/3) εως τα τρία τέταρτα (3/4) της απορροφητικής ταινίας μέσα στο δείγμα ούρων.
  6. Αφού κρατήσετε τη συσκευή στη ροή των ούρων σας για 5 δευτερόλεπτα, τοποθετήστε το πλαστικό καπάκι στη συσκευή.
  7.  Τοποθετήστε τη συσκευή του τεστ σε μια επίπεδη επιφάνεια, με το παράθυρο αποτελέσματος να κοιτάζει προς τα πάνω.
  8. Αρχίστε τη χρονομέτρηση.
  9. Καθώς τα ούρα απορροφώνται, θα δείτε ροζ χρώμα να μετακινείται κατά μήκος του Παραθύρου Αποτελέσματος.
  10. Σε ακριβώς 5 λεπτά, διαβάστε το αποτέλεσμα στο παράθυρο αποτελέσματος. 
  11. Ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να εμφανιστεί στο Παράθυρο Αποτελέσματος σε λιγότερο από 5 λεπτά, αλλά απαιτούνται όμως τα 5 ολόκληρα λεπτά για να επιβεβαιωθεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Μην διαβάσετε το αποτέλεσμα μετά από 5 λεπτά.

Αφήστε 7 ημέρες μετά από την ημερομηνία επαφής πριν κάνετε το τεστ.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να υπάρξει καθυστέρηση της περιόδου σας για να πραγματοποιήσετε το τεστ.

Όταν κάνετε το τεστ πριν από την αναμενόμενη περίοδό σας, συστήνεται να χρησιμοποιείτε τα πρώτα πρωινά ούρα σας.

Ένα θετικό αποτέλεσμα σημαίνει πως είστε έγκυος, αλλά ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα πρέπει να επανελέγχεται κατά τη στιγμή της αναμενόμενης περιόδου σας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα πρώτα πρωινά ούρα σας, εάν έχετε καθυστέρηση περιόδου.

Δεν Είστε Έγκυος
Εάν εμφανιστεί μόνο η Ζώνη Ελέγχου στο Παράθυρο Αποτελέσματος, αυτό δείχνει πως ΔΕΝ είστε έγκυος.

Είστε Έγκυος
Είστε έγκυος στην περίπτωση που εμφανιστούν ΔΥΟ έγχρωμες ζώνες χρώματος ροζ-μωβ (Ζώνη Δοκιμής και Ζώνη Ελέγχου) στο Παράθυρο Αποτελέσματος. Ακόμα και εάν η γραμμή Δοκιμής του Τεστ έχει ασθενές χρώμα στα 5 λεπτά, το αποτέλεσμα είναι θετικό και είστε έγκυος. Το χρώμα της Ζώνης Δοκιμής του τεστ δεν χρειάζεται να ταιριάζει με το χρώμα της Ζώνης Ελέγχου.

Άκυρο Αποτέλεσμα
Εάν η Ζώνη Ελέγχου δεν εμφανιστεί στο Παράθυρο Αποτελέσματος σε 5 λεπτά, το αποτέλεσμα είναι ΑΚΥΡΟ. Εάν εμφανιστεί μόνο η Ζώνη Δοκιμής στο Παράθυρο Αποτελέσματος, το αποτέλεσμα είναι επίσης ΑΚΥΡΟ. Θα πρέπει να επαναληφθεί ένα νέο τεστ εάν εμφανιστεί κάποια περίπτωση από τις δύο.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Menarini iQ Home Diagnostic Pregnancy Test 99% 2 Τεμάχια"

5.0
3 Κριτικές
3
0
0
0
0
πριν από 7 μήνες
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Α.
Ακριβές
Καλό και οικονομικό, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πιο ακριβά
πριν από 1 χρόνο
Πασχαλιά Π.
Οκ
Οκ
πριν από 2 χρόνια
Νόνα Τ.
Kalo
Kalo
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;