Natura Siberica Sauna & Spa Hot Salt Body Scrub Firming & Sculpting 370ml
86 πόντοι

Natura Siberica Sauna & Spa Hot Salt Body Scrub Firming & Sculpting 370ml

Ζεστά Άλατα σε Μορφή Scrub για Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Κατά της Κυτταρίτιδας

Κωδικός 045792
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 3 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  31,27€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Natura Siberica Sauna & Spa Hot Salt Body Scrub Firming & Sculpting Ζεστά Άλατα σε Μορφή Scrub για Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Κατά της Κυτταρίτιδας 370ml • Εξαιρετικά δραστικά άγριας συγκομιδής βότανα Σιβηρίας.

• Φόρμουλα αιχμής με μέγιστ...  
Διαβάστε περισσότερα

17,17€
ΕΞΤΡΑ PROMO!

Αγοράζοντας προϊόντα περιποίησης σώματος Natura Siberica Sauna Spa ή / και Organic Shop Body Desserts αξίας 25€ και άνω, παίρνεται ΔΩΡΟ 1 Mist σώματος Organic Shop 100ml” (1 Δώρο / Παραγγελία)

Αγοράζοντας προϊόντα περιποίησης σώματος Natura Siberica Sauna Spa ή / και  Organic Shop Body Desserts αξίας 25€ και άνω, παίρνεται ΔΩΡΟ 1 Mist σώματος Organic Shop 100ml” (1 Δώρο / Παραγγελία)
Κερδίστε 86 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 4744183010550
ΒΑΡΟΣ: 493gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Natura Siberica Sauna & Spa Hot Salt Body Scrub Firming & Sculpting Ζεστά Άλατα σε Μορφή Scrub για Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Κατά της Κυτταρίτιδας 370ml

• Εξαιρετικά δραστικά άγριας συγκομιδής βότανα Σιβηρίας.

• Φόρμουλα αιχμής με μέγιστη περιεκτικότητα των βοτανικών συστατικών.

• Προϊόν έχει δημιουργηθεί ΧΩΡΙΣ: Parabens, SLS, SLES, PEG, σιλικόνες, Συνθετικές χρωστικές ουσίες, Γλυκόλες, Mineral Oils.

Η σειρά SAUNA & SPA έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών στη σάουνα, όταν λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, το δέρμα αρχίζει να «αναπνέει» ενεργά , αυξάνοντας την ευαισθησία και την διαπερατότητα του, διαστέλλοντας και καθαρίζοντας τους πόρους, και ενεργοποιώντας την τόνωση του μεταβολισμού.

Φυσικά ενεργά συστατικά που περιέχονται σε κάθε προϊόν της SAUNA & SPA αποκαλύπτουν πλήρως τις δυνατότητές τους, και τα αιθέρια έλαια έχουν αθροιστική δράση μέσω της αρωματοθεραπείας. Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλαυση ενός σπα μέσα στο ίδιο σας το σπίτι...Δοκιμάστε αυτό το θερμαντικό απολεπιστικό με άλατα κατά της κυτταρίτιδας που περιέχει έλαιο βιολογικής αρκεύθου, σιβηρικό αλάτι rapa, επιλόβιο και μέλι από την οροσειρά Altai.

Η θερμαντική επίδραση του απολεπιστικού βοηθάει τα δραστικά συστατικά να διεισδύσουν ακόμα πιο βαθιά στα κύτταρα της επιδερμίδας.

Το εκχύλισμα βιολογικής αρκεύθου περιέχει ρητίνη, λιπαρά οξέα, φυτικό κερί, οργανικά οξέα και χρωστικές ενώ είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη C. Τα συστατικά αυτά αποκαθιστούν ενεργά τη δομή της επιδερμίδας, αφήνοντάς την σφριγηλή και ελαστική.

Το σιβηρικό αλάτι rapa είναι πλούσιο σε μακροστοιχεία και ιχνοστοιχεία που ενισχύουν την ανοσία και αναγεννούν τα κύτταρα του δέρματος ενώ παράλληλα διατηρούν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Οι κόκκοι του αλατιού απολεπίζουν απαλά τα νεκρά κύτταρα, λειαίνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας και ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος στους υποδόριους ιστούς.

Το βιολογικό πράσινο τσάι συμβάλλει στην αποτοξίνωση, καθαρίζει σε βάθος και τονώνει την επιδερμίδα, βελτιώνοντας έτσι την ανθεκτικότητά της στους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Το μέλι από την οροσειρά Altai περιέχει μεγάλη ποικιλία από μεταλλικά άλατα, όπως και βιταμίνες А, С, Р, Н, Е, К και βιταμίνες της ομάδας Β, που διευκολύνουν την αποστράγγιση των υγρών από τους ιστούς, ενυδατώνουν, ... και συσφίγγουν την επιδερμίδα, ενεργοποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη σύνθεση κολλαγόνου.

Απλώστε μια μικρή ποσότητα από το scrub σε υγρό δέρμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε προβληματικές περιοχές (γοφούς, κοιλιά κλπ.). Αφήστε το για 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Συνίσταται η χρήση του από μία έως τρείς φορές την εβδομάδα. Για καλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια εφαρμόστε το Mud Body Wrap κατά της κυτταρίτιδας και το Rich Massage Butter κατά της κυτταρίτιδας.

Sodium Chloride, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Kaolin, Sucrose Palmitate, Mentha Piperita Oil*, Mel*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Camphor, Cortusa Sibrica Extract WH, Larix Sibirica Needle ExtractWH, Juniperus Sibirica Needle ExtractWH, Maris Sal, Arnica Montana Flower Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Salvia Sclarea Oil, Abies Sibirica Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Pineamidopropyl Betaine PS, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl BetaineHR, Glyreryl Stearate, Trimethylcyclohexyl Butylcarbamate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Silica, Caramel, Sodium Citrate, Linalool, Limonene, Geraniol, CI 77491, CI 77891.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Natura Siberica Sauna & Spa Hot Salt Body Scrub Firming & Sculpting 370ml"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 1 χρόνο
ΚΑΤΕΡΙΝΑ Α.
Natura
Πολυ καλο! Εχω δει σημαντικη διαφορα!! Το προτεινω!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;