Neostrata Clarify Sheer Hydration Sunscreen Broad Spectrum Spf40, 50ml
216 πόντοι

Neostrata Clarify Sheer Hydration Sunscreen Broad Spectrum Spf40, 50ml

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Υψηλό Δείκτη Προστασίας, Κατάλληλη για Λιπαρή Επιδερμίδα με Ατέλειες

Κωδικός 060321
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  52,56€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Neostrata Clarify Sheer Hydration Sunscreen Broad Spectrum Spf40 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Υψηλό Δείκτη Προστασίας, Κατάλληλη για Λιπαρή Επιδερμίδα με Ατέλειες 50ml Kαθημερινή μη-λιπαρή ενυδατική κρέμα με αντηλιακά φίλτρα ευρέος φάσματος UVA/UVB...  Διαβάστε περισσότερα

43,10€
Κερδίστε 216 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3574661763897
ΒΑΡΟΣ: 90gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Neostrata Clarify Sheer Hydration Sunscreen Broad Spectrum Spf40 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Υψηλό Δείκτη Προστασίας, Κατάλληλη για Λιπαρή Επιδερμίδα με Ατέλειες 50ml

Kαθημερινή μη-λιπαρή ενυδατική κρέμα με αντηλιακά φίλτρα ευρέος φάσματος UVA/UVB. Με σύνθεση που περιέχει Νεογλυκοζαμίνη, ένα ήπιο απολεπιστικό συστατικό που συμβάλλει στον αποχρωματισμό των σκούρων κηλίδων, καθώς και ένα σύμπλεγμα βοτάνων που βοηθά στον έλεγχο & τη μείωση της λιπαρότητας, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα εμφάνισης ερεθισμού. Παρέχει στην επιδερμίδα την ενυδάτωση που χρειάζεται χωρίς να φράσσει τους πόρους ή να προκαλεί εξάρσεις. Προσφέρει αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος SPF40 και βοηθά σημαντικά στη βελτίωση της όψης της φωτογηρασμένης επιδερμίδας. 

Χαρακτηριστικά:

  • Μη λιπαρή & μη φαγεσωρογόνος 
  • Βελτιώνει τη διαύγεια και εξομαλύνει το μέγεθος των πόρων 
  • Ενδείκνυται για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ιδιαίτερα για τη λιπαρή επιδερμίδα με ατέλειες ή με ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο

Clarify Collection - Για τη φροντίδα του λιπαρού δέρματος ή του δέρματος με τάση ακμής

 Μια σειρά προϊόντων στοχευμένης δράσης για δέρματα με ατέλειες, όπως η λιπαρότητα και η τάση ακμής. Η σειρά Clarify συνδυάζει την απολεπιστική δράση του Γλυκολικού και του Μανδελικού Οξέος με Νεογλυκοζαμίνη, για να φωτίσει την υφή της επιδερμίδας, αφήνοντας το δέρμα πιο λείο και πιο υγιές. 

Η επιστήμη της αναγέννησης της επιδερμίδας

 H NEOSTRATA® ορίζεται ως ένας συνδυασμός των λέξεων «Neo», που σημαίνει «νέες» και «Strata» που σημαίνει «στιβάδες επιδερμίδας» και αντικατοπτρίζει απόλυτα τη φιλοσοφία μας για την περιποίηση της επιδερμίδας και την επιστήμη της ανανέωσής της. Οι ιδρυτές της NEOSTRATA® εισήγαγαν την επιστήμη της αντιγήρανσης το 1974 με την ανακάλυψη των αναγεννητικών ιδιοτήτων των Α-Υδρόξυ-Οξέων (AHAs). Σήμερα, η NEOSTRATA® συνεχίζει να επενδύει στην επιστήμη της αναγέννησης της επιδερμίδας με δημοσιευμένες έρευνες και την ανάπτυξη νέων συνθέσεων, με πολλαπλές δράσεις. 

  1. Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό καθημερινά, τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.
  2. Χρησιμοποιήστε επιπλέον αντηλιακό για παρατεταμένη έκθεση σε εξωτερικό χώρο.

Προφυλάξεις:

Για εξωτερική χρήση μόνο.

Χρησιμοποιήστε σύμφωνα με τις οδηγίες.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε καλά με νερό.

Να μην χρησιμοποιείται σε επιδερμίδα με τραύματα ή εκδορές.

Αν εμφανιστούν εξανθήματα ή ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση.

Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

Σε περίπτωση κατάποσης, αναζητήστε ιατρική βοήθεια.

Aqua/Water/Eau, Acetyl Glucosamine, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyloctyl Salicylate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Octyldodecyl Neopentanoate, Cetyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Lecithin, Arctium Lappa Root Extract, Tocopheryl Acetate, Dimethicone Crosspolymer, Propylene Glycol, PEG-75 Stearate, Steareth-20, Xanthan Gum, Ceteth-20, Carbomer, Ammonium Hydroxide, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Bisulfite.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Neostrata Clarify Sheer Hydration Sunscreen Broad Spectrum Spf40, 50ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;