Nestle NAN Optipro 1 Γάλα σε Σκόνη για Βρέφη, Κατάλληλο από τη Γέννηση 800gr
128 πόντοι

Nestle NAN Optipro 1 Γάλα σε Σκόνη για Βρέφη, Κατάλληλο από τη Γέννηση 800gr

Κωδικός 027840
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  25,67€
  5.0
4
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(4)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Nestle NAN Optipro 1 Γάλα σε Σκόνη για Βρέφη, Κατάλληλο από τη Γέννηση 800gr Με πάνω από 150 χρόνια εξειδίκευσης, η Nestlé ηγείται της έρευνας και της καινοτομίας στη βρεφική και παιδική διατροφή. Επωφελούμενο από τις έρευνες για τη μακροχρόνια υγ...  Διαβάστε περισσότερα

25,67€
Κερδίστε 128 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 7613036363631
ΒΑΡΟΣ: 800gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Βρεφικό Γάλα, Γάλατα Βρεφικής Ηλικίας Από 0 έως 6 μηνών

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Nestle NAN Optipro 1 Γάλα σε Σκόνη για Βρέφη, Κατάλληλο από τη Γέννηση 800gr

Με πάνω από 150 χρόνια εξειδίκευσης, η Nestlé ηγείται της έρευνας και της καινοτομίας στη βρεφική και παιδική διατροφή. Επωφελούμενο από τις έρευνες για τη μακροχρόνια υγεία των παιδιών, το βρεφικό γάλα ΝΑΝ είναι ο σύμμαχος σου στη σωστή φροντίδα του παιδιού σου.  

Το NAN OPTIPRO 1 είναι ένα γάλα για βρέφη από τη γέννησή τους, όταν δεν θηλάζουν, εμπνευσμένο από 60 χρόνια έρευνας του μητρικού γάλακτος από τους ειδικούς της Nestlé. Είναι κατάλληλο ως αποκλειστική πηγή διατροφής για το πρώτο εξάμηνο ζωής σύμφωνα με τις συμβουλες του παιδιάτρου σου.

- OPTIPRO: μια μοναδική τεχνολογία πρωτεΐνης. L.Reuteri.
- Μόνο Λακτόζη ως υδατάνθρακας.
- DHA όπως απαιτείται από τη νομοθεσία για όλα τα παρασκευάσματα για βρέφη.

Τον πρώτο χρόνο ζωής η διατροφή είναι καθοριστική για τη σωστή ανάπτυξη του μωρού σου. Από τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά είναι η πρωτεΐνη. Η πρόσληψη σωστής ποσότητας και ποιότητας πρωτεϊνών βοηθά το μωρό σου να μεγαλώσει με το σωστό ρυθμό και συνεισφέρει στη μακροχρόνια υγεία του. Μάθε περισσότερα στο www.nestlebaby.gr/protein.

Το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο για το μωρό σου! Μερικά από τα θαυμάσια συστατικά του είναι:

Πρωτεΐνες στη σωστή ποσότητα και ποιότητα που βοηθούν το μωρό σου να μεγαλώνει με το σωστό ρυθμό (ούτε πολύ γρήγορα, ούτε πολύ αργά) και να αναπτύσσεται με υγεία. Παρέχοντας στο μωρό σου τη σωστή ποσότητα και ποιότητα πρωτεϊνών είναι σημαντικό για την υγεία του σήμερα αλλά και για όλη του τη ζωή. Μάθε περισσότερα για τη σημασία της πρωτεΐνης στο www.nestlebaby.gr/oi-sostes-proteines-gia-moro-moy.

Ολιγοσακχαρίτες μητρικού γάλακτος (Human Milk Oligosacharides) είναι συστατικά που το βοηθούν να ενισχύει το ανοσοποιητικό του σύστημα.* Μάθε περισσότερα στο www.nestlebaby.gr/hmo.

Ρώτα τον παιδίατρό σου για αυτά τα σημαντικά συστατικά.

*1. Angeloni et al. Glycobiology 2005; 2. Bode Glycobiology 2012; 3. Jantscher-Krenn et al. Minerva Pediatr 2012

 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ        
ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣ ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml* ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ** ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ  
      NAN OPTIPRO 1 ΑΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
1η ΚΑΙ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 90 3 6 -
3η ΚΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 120 4 5 -
2ος ΜΗΝΑΣ 150 5 5 -
3ος ΚΑΙ 4ος ΜΗΝΑΣ 180 6 5 -
5ος ΚΑΙ 6ος ΜΗΝΑΣ 210 7 5 -
 
*Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών L. Reuteri, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.
** Σημείωση: Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ

1. Πλύνετε τα χέρια σας προσεκτικά.

2. Πλύνετε το μπουκάλι, τη θηλή και το πώμα σχολαστικά. Βράστε για 5 λεπτά. Αφήστε τα σκεπασμένα μέχρι τη χρήση.

3. Βράστε πόσιμο νερό και αφήστε να κρυώσει.

4. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες ανασύστασης. Πρώτα ρίξτε το νερό στο μπουκάλι. Μετά προσθέστε "κοφτές" μεζούρες από το γάλα σε σκόνη. Χρησιμοποιήστε μόνο τη μεζούρα στο κουτί.

5. Βεβαιωθείτε πως η μεζούρα είναι στεγνή και τοποθετήστε στη ξανά πάνω στο κουτί. Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε τη σε δροσερό και ξηρό μέρος.

6. Κλείστε το μπιμπερό και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί η σκόνη. Ελέγξτε τη θερμοκρασία πριν το τάισμα.

Σημαντική Υπενθύμιση:

Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Ο θηλασμός προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

Προειδοποίηση:

Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το παιδί σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας κατανάλωσε το γάλα αμέσως. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Αφήνοντας το παιδί σας χωρίς επίβλεψη υπάρχει πιθανότητα πνιγμού.

Άβραστο νερό, άβραστα θήλαστρα ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του παιδιού. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία ή διατροφή μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του παιδιού σας. 

Ανασύσταση:

100ml = 12,9g σκόνης + 90 ml νερού

Μία μεζούρα ΝΑΝ 1 = 4,3g

Γενικά Χαρακτηριστικά
Βρεφικά Γάλατα0-6 μηνών
ΗλικίαΒρέφος
ΜορφήΣκόνη, Γάλα

Διατροφικός Πίνακας

 
Μέση ανάλυση Ανά 100 ml προϊόντος  
     
Ενέργεια 67 Kcal
Ενέργεια 280 Kj
ΛΙΠΑΡΑ εκ των οποίων 3.6 g
Κορεσμένα 0.32 g
Μονοακόρεστα 2.3 g
Πολυακόρεστα 0.65 g
Λινελαϊκό οξύ (LA) 555 mg
α-λινολενικό οξύ (ALA) 49 mg
DHA 16.8 mg
ARA 16.8 mg
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ εκ των οποίων 7.4 g
Σάκχαρα 7.4 g
Λακτόζη 7.4 g
Εδώδιμες ίνες 0.1 g
2΄-Ο΄-φουκοζυλολακτόζη 0.1 g
Πρωτεΐνες 1.2 g
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ    
Βιταμίνη Α 60.6 μg RE
Βιταμίνη D 1.5 μg D
Bιταμίνη Ε 1.6 mg TE
Βιταμίνη Κ 4.5 μg
Βιταμίνη C 10.3 mg
Θειαμίνη 0.06 mg
Ριβοφλαβίνη 0.15 mg
Νιασίνη 0.52 mg
Bιταμίνη B6 0.04 mg
Φολικό οξύ 19.4 μg DFE
Βιταμίνη Β12 0.18 μg
Βιοτίνη 1.4 μg
Παντοθενικό οξύ 0.54 mg
Νάτριο 21.3 mg
Κάλιο 85.2 mg
Χλώριο 50.3 mg
Ασβέστιο 42.6 mg
Φώσφορος 23.9 mg
Μαγνήσιο 5.7 mg
Σίδηρος 0.31 mg
Ψευδάργυρος 0.48 mg
Χαλκός 0.05 mg
Μαγγάνιο 20.6 μg
Φθόριο 7.7 <μg
Σελήνιο 3.9 μg
Ιώδιο 14.2 μg
ΑΛΛΕΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ    
Ολικά Νουκλεοτίδια 1.9 mg
Χολίνη 21.9 mg
Ινοσιτόλη 9 mg
Ταυρίνη 4.1 mg
L-Καρνιτίνη 1.2 mg
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ        
 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ        
ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣ ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml* ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ** ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ  
      NAN OPTIPRO 1 ΑΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
1η ΚΑΙ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 90 3 6 -
3η ΚΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 120 4 5 -
2ος ΜΗΝΑΣ 150 5 5 -
3ος ΚΑΙ 4ος ΜΗΝΑΣ 180 6 5 -
5ος ΚΑΙ 6ος ΜΗΝΑΣ 210 7 5 -
 
*Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών L. Reuteri, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.
** Σημείωση: Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.

 

Συστατικά

Απομεταλλωμένος ορός γάλακτος, αποβουτυρωμένο γάλα, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαικό, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο), λακτόζη, 2′-O-φουκοζυλολακτόζη (2'FL), κιτρικό ασβέστιο, κιτρικό κάλιο ιχθυέλαιο, έλαιο Mortierella alpina, χλωριούχο μαγνήσιο, υδροξείδιο του καλίου, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), χλωριούχο κάλιο, διτρυγική χολίνη, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), L-φαινυλαλανίνη, φωσφορικό νάτριο, χλωριούχο νάτριο, βιταμίνη C, υδροξείδιο του ασβεστίου, καλλιέργεια L.reuteri*, ταυρίνη, L-ιστιδίνη, ινοσιτόλη, νουκλεοτίδια, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, Βιταμίνη Ε, L- καρνιτίνη, νικοτιναμίδιο, παντοθενικό ασβέστιο, θειικός χαλκός, θειαμίνη, Βιταμίνη Α, ριβοφλαβίνη, Βιταμίνη Β6, θειικό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, φολικό οξύ, πρωτεΐνη ορού γάλακτος, σεληνικό νάτριο, Βιταμίνη Κ, Βιταμίνη D, βιοτίνη, Βιταμίνη B12.*Καλλιέργεια L. Reuteri DSM17938 μετά απο αδειοδότηση από την BioGaia AB.

Aλλεργιογόνα

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος, αποβουτυρωμένο γάλα, ολιγοσακχαρίτες (2’-Ο-φουκοζυλολακτόζη), λακτόζη, ιχθυέλαιο, λεκιθίνη σόγιας.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Nestle NAN Optipro 1 Γάλα σε Σκόνη για Βρέφη, Κατάλληλο από τη Γέννηση 800gr"

5.0
4 Κριτικές
4
0
0
0
0
πριν από 2 μήνες
Επιβεβαιωμένη αγορά
Μυρτώ Ν.
Nan optipro
Ξεκίνησα με αυτό πριν 2 χρόνια και πλέον δίνω το Nan4 στον γιο μου. Αυτό πίνει και η κόρη μου τώρα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Ίσως η τιμή του να είναι απαγορευτική για κάποιους, αυτό όμως ισχύει για όλα τα γάλατα της 1ης ηλικίας.
πριν από 1 χρόνο
Ευτέρπη Ι.
Nestle
Πολύ καλό γάλα. Το πίνουμε από την γέννηση της μπέμπας μας
πριν από 2 χρόνια
Χρυσα Κ.
Αξιολόγηση Nan optipro 1
Είναι πολύ καλό γάλα με όλα όσα χρειάζεται ένα μωρό!!!!Η καλύτερη επιλογή!!!!
πριν από 2 χρόνια
ΜΑΡΙΚΑΙΤΗ Π.
Τέλειο!
Ελαφρύ γάλα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον βρεφικό οργανισμό.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;