Neubria Neu Phase 30tabs
59 πόντοι

Neubria Neu Phase 30tabs

Συμπλήρωμα Διατροφής για Μυαλό, Σώμα Πριν, Κατά την Διάρκεια & Μετά την Εμμηνόπαυση

Κωδικός 051095
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  16,95€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Neubria Neu Phase Συμπλήρωμα Διατροφής για Μυαλό, Σώμα Πριν, Κατά την Διάρκεια & Μετά την Εμμηνόπαυση 30tabs Η προηγμένη του φόρμουλα υποστηρίζει τις ειδικές ανάγκες της γυναίκας σε αυτή τη νέα φάση της ζωής της, φροντίζοντας παράλληλα σώμα και μυ...  Διαβάστε περισσότερα

11,85€
Κερδίστε 59 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5060552880838
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 76gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Neubria Neu Phase Συμπλήρωμα Διατροφής για Μυαλό, Σώμα Πριν, Κατά την Διάρκεια & Μετά την Εμμηνόπαυση 30tabs

Η προηγμένη του φόρμουλα υποστηρίζει τις ειδικές ανάγκες της γυναίκας σε αυτή τη νέα φάση της ζωής της, φροντίζοντας παράλληλα σώμα και μυαλό.
Περιέχει βιταμίνες Α, Β, C, D και Ε, μέταλλα, χολίνη, το μείγμα βοτάνων Neu Phase με εκχυλίσματα Dong Quai, Rosemary, Tulsi, Sage, Shatavari και Soy Isoflavones (φυτοοιστρογόνα) και το μείγμα βοτάνων Neu Phase Cogniscence με εκχυλίσματα Bacopa Monnieri, Gotu Kola, Schisandra, Blueberry, Rhodiola Rosea και Green Tea.

Εξισορρόπηση ορμονών: Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Ψυχολογική λειτουργία: Οι βιταμίνες C, Β6, Β12, η βιοτίνη και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Δέρμα, μαλλιά & νύχια: Η βιταμίνη C συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου του δέρματος. Το σελήνιο και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής κατάσταση των μαλλιών και των νυχιών.

Ενέργεια: Οι βιταμίνες C, B3, B6, B12 και ο σίδηρος συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας και τη μείωση της κούρασης.

Οστά & μύες: Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών και των δοντιών. Η βιταμίνη D και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών.

Υποστήριξη ανοσοποιητικού: Οι βιταμίνες A, C, D, B6, B12, το σελήνιο, ο ψευδάργυρος και το φολικό οξύ συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Γνωσιακή λειτουργία: Ο σίδηρος, το ιώδιο και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία.

Τα εξειδικευμένα μείγματα βοτάνων Neu Phase Cogniscence και Neu Phase παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη στις γυναίκες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση.

  • Σύνθεση μίας ταμπλέτας την ημέρα.
  • Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη και μαγιά.
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Το Neu Phase είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή.
Αρ. Γν. ΕΟΦ: 85037/29-7-2022.

Μία ταμπλέτα την ημέρα με ή μετά το φαγητό.

Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Το προϊόν περιέχει πράσινο τσάι. Μην καταναλώνετε περισσότερα από 800mg epigallocatechin-3-gallate ημερησίως. Να μην χρησιμοποιείται παράλληλα με άλλα προϊόντα που περιέχουν πράσινο τσάι. Να μην χρησιμοποιείται από εγκύους, γυναίκες που θηλάζουν και παιδιά κάτω των 18 ετών.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Συστατικό Ποσότητα ανά ταμπλέτα % ΠΠΑ*
Vitamin A 750 mcg α-RE 94
Vitamin D (as D3) 10 mcg 200
Vitamin E 12 mg α-TE 100
Vitamin C 45 mg 56
Thiamin (Vitamin B1) 10 mg 909
Riboflavin (Vitamin B2) 5 mg 357
Niacin (Vitamin B3) 20 mg NE 125
Vitamin B6 10 mg 714
Folic Acid 400 mcg 200
Vitamin B12 9 mcg 360
Biotin 30 mcg 60
Pantothenic Acid  30 mg 500
Calcium 120 mg 15
Magnesium 100 mg 27
Iron 6 mg 43
Zinc 15 mg 150
Copper 1 mg 100
Manganese 0.5 mg 25
Selenium 100 mcg 182
Chromium 50 mcg 125
Iodine 225 mg 150
PABA 25 mg **
Choline Bitartrate 20 mg  **
Spirulina 50 mg **

Neu Phase Cogniscence Complex***

Native Botanical Equivalent

335 mg **

Neu Phase Botanical Complex****

Native Botanical Equivalent

4395 mg **

*ΠΠΑ: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς.

** Δεν έχει καθοριστεί ΠΠΑ

**Το μείγμα βοτάνων Neu Phase αποτελείται από εκχυλίσματα από Dong Quai, Rosemary, Tulsi, Sage, Shatavari και Soy Isoflavones. RE=ισοδύναμο ρετινόλης, α-TE=ισοδύναμο άλφα τοκοφερόλης, NE=ισοδύναμο νιασίνης.

Συστατικά: New Phase Botanical Complex (Extracts of Dong Quai, Rosemary, Tulsi, Sage, Shatavari and SOY Isoflavones), Neu Phase Cogniscence Complex (Extracts of Bacopa Monnieri, Gotu Kola, Schisandra, Blueberry, Rhodiola Rosea, Green Tea), Microcrystalline Cellulose, Dicalcium Phosphate, Magnesium Oxide, Calcium Carbonate DC (5% Maltodextrin), Choline Bitartrate, Spirulina Powder, Vitamin C (Ascorbic Acid-carrier; Hydroxypropylmethylcellulose), Stearic Acid, Magnesium Stearate, Vitamin B5 (as Calcium D-Pantothenate), Para Amino Benzoic Acid, Niacin (as Nicotinamide), Zinc Oxide, Ferrous Fumarate, Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from SOYA), Tablet Coating: (Hydroxypropylmethylcellulose, Glycerol, Thiamine (Vitamin B1 as Mononitrate), Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride), Vitamin A (Acetate-Carriers Acacia, Starch, Maltodextrin, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin D3 (Cholecalciferol-Carriers; Maltodextrin, Modified Food Starch, Sucrose), Copper Sulphate, Manganese Sulphate, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Sodium Selenate, Potassium Iodide, Chromium Trichloride, D-Biotin, Vitamin B12 (as Cyanocobalamin).

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Neubria Neu Phase 30tabs"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 7 μήνες
ΕΛΕΝΗ Τ.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΊΟΝ
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;