Now Foods Diet Support Advanced Thermogenic Formula 120veg.caps
202 πόντοι

Now Foods Diet Support Advanced Thermogenic Formula 120veg.caps

Πρωτοποριακή Φόρμουλα Θρεπτικών Συστατικών που Δρα Υποστηρικτικά ως Προς τον Έλεγχο του Βάρους

Κωδικός 045061
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 2 προϊόντα είναι διαθέσιμα!
Now

Π.Λ.Τ.  90,15€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Now Foods Diet Support Formula Πρωτοποριακή Φόρμουλα Θρεπτικών Συστατικών που Δρα Υποστηρικτικά ως Προς τον Έλεγχο του Βάρους 120veg.caps Τo σκεύασμα Diet Support της NOW® είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα θρεπτικών συστατικών που δρα υποστηρικτικά ...  Διαβάστε περισσότερα

40,48€
Κερδίστε 202 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 733739033079
ΒΑΡΟΣ: 137gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Now Foods Diet Support Formula Πρωτοποριακή Φόρμουλα Θρεπτικών Συστατικών που Δρα Υποστηρικτικά ως Προς τον Έλεγχο του Βάρους 120veg.caps

Τo σκεύασμα Diet Support της NOW® είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα θρεπτικών συστατικών που δρα υποστηρικτικά ως προς τον έλεγχο του βάρους και την αποτελεσματικότερη μείωση του λίπους. 

Η θερμογένεση έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στη ρύθμιση του μεταβολισμού. Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τη θερμογόνο δράση αρκετών φυσικών συστατικών, κάποια από τα οποία περιέχονται στη φόρμουλα του Diet Support. 

Το ForsLean®, η βασικότερη ουσία που περιέχει το Diet Support συνιστά ένα πατενταρισμένο και τυποποιημένο συστατικό που φέρει ένα μοναδικό εκχύλισμα Coleus Forskohlii. 

Το Super Citrimax® αποτελεί προϊόν επίσης πατέντας με ενεργό συστατικό του ένα μοναδικό εκχύλισμα Υδροξυκιτρικού Οξέος (HCA), το οποίο λαμβάνεται με φυσικό τρόπο από το φρούτο Garcinia cambogia.  

Τη φόρμουλα συμπληρώνει η L-Καρνιτίνη, ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που διευκολύνει τη μεταφορά των ελεύθερων λιπαρών οξέων προς τη μιτοχονδριακή μεμβράνη με σκοπό την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας, καθώς επίσης και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που δρα επικουρικά για την καύση του λίπους. 

Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά έχει αποδειχθεί ότι προάγει τον υγιή μεταβολισμό του λίπους, ιδίως όταν συνδυάζεται με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και συστηματική σωματική άσκηση. 

ForsLean® is a registered trademark of Sabinsa Corporation. Carnipure® is a Lonza trademark.

Λαμβάνετε 1 ή 2 κάψουλες δύο φορές ημερησίως.

Προειδοποίηση: Δε συνιστάται σε άτομα που λαμβάνουν oρισμένη αγωγή με αντικαταθλιπτικά φάρμακα, όπως οι αναστολείς επαναπρόσληψης της σεροτονίνης (SSRIs).

Διακόψτε τη χρήση του σκευάσματος δύο εβδομάδες νωρίτερα πριν από κάθε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Now Foods Diet Support Advanced Thermogenic Formula 120veg.caps"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;