Pharma Unimedis Epineuron 30tabs
143 πόντοι

Pharma Unimedis Epineuron 30tabs

Συμπλήρωμα Διατροφής Κατά της Μυοσκελετικής Νευροπάθειας από Χημειοθεραπευτικούς Παράγοντες

Κωδικός 055369
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  32,48€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Pharma Unimedis Epineuron Συμπλήρωμα Διατροφής Κατά της Μυοσκελετικής Νευροπάθειας από Χημειοθεραπευτικούς Παράγοντες 30tabs Το Epineuron είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει: Παλμιτοϋλαιθανολαμίδιο (PEA), Άλφα λιποϊκό οξύ, Υπεροξείδιο της ...  Διαβάστε περισσότερα

28,58€
Κερδίστε 143 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 8055748841523
ΒΑΡΟΣ: 47gr
Περιγραφή Προϊόντος

Pharma Unimedis Epineuron Συμπλήρωμα Διατροφής Κατά της Μυοσκελετικής Νευροπάθειας από Χημειοθεραπευτικούς Παράγοντες 30tabs

Το Epineuron είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει: Παλμιτοϋλαιθανολαμίδιο (PEA), Άλφα λιποϊκό οξύ, Υπεροξείδιο της δυσμουτάσης, Σύμπλεγμα Βιταμινών Β (Β1, Β6, Β12), Νικοτινικό Οξύ, Βιταμίνη Ε, Μαγνήσιο και Ψευδάργυρο, χρήσιμο σε περιπτώσεις μειωμένης διατροφικής πρόσληψης ή αυξημένης απαίτησης αυτών των θρεπτικών ουσιών.

 • Οι Βιταμίνες Β12, Β6, Β1 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
 • Το Νικοτιναμίδιο συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στη παραγωγή ενέργειας
 • Το Μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών και παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης
 • Ο Ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση του DNA
 • Η Βιταμίνη Ε συμβάλλει στη προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες

Αυξημένη απαίτηση αυτών των συστατικών περιλαμβάνεται στην προστασία ή και την αποκατάσταση του νευρικoύ ιστού, σε καταστάσεις όπως: (η νευροπάθεια που προκαλείται από χημικοθεραπευτικούς παράγοντες, διαβητική νευροπάθεια, οσφυαλγία, ισχιαλγία, αυχεναλγία καθώς και νευραλγίες άλλης αιτιολογίας (π.χ. συμπιεστικές ή ιογενής).

Οι βασικοί στόχοι της θεραπείας των συμπτωμάτων της νευροπάθειας ανεξαρτήτου αιτιολογίας, διακρίνονται στους εξής:

 • Προστασία του νευρικού ιστού (πριν την έναρξη των συμπτωμάτων)
 • Μείωση των συμπτωμάτων (πόνος, αιμωδίες, μυρμηγκιάσματα κ.τ.λ)
 • Ταχύτητα αποκατάστασης της βλάβης του νευρικού ιστού
 • Το Epineuron ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαχείρισης των ασθενών με συμπτώματα νευροπάθειας σε κάθε στάδιο

Στάδιο Α. Προστασία του νευρικού ιστού

Παροχή συμπλέγματος βιταμινών B, ιχνοστοιχείων μαγνησίου και ψευδαργύρου σύμφωνα με την συνιστώμενη ημερήσια παροχή, που είναι αποδεδειγμένα ισχυροί νευροτροφικοί παράγοντες.

Στάδιο Β. Μείωση των συμπτωμάτων

Παρουσία του Παλμιτουλαιθανολαμιδίου (PEA), ισχυρός αναλγητικός και αντιφλεγμονώδης παράγοντας, Α-λιποϊκό οξύ και δισμουτάση του υπεροξειδίου (SOD), ισχυροί αντιοξειδωτικοί παράγοντες.

Στάδιο Γ. Ταχύτητα αποκατάστασης

Σύμπλεγμα βιταμινών Β,Α-λιποϊκό, βιταμίνη Ε, Νικοτιναμίδιο είναι στοιχεία που περιέχονται στην σύνθεση του Epineuron και ευνοούν την ταχύτερη αποκατάσταση του νευρικού ιστού.

ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟ Epineuron ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΒΑΣΗ,ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Η περιεκτικότητα των στοιχείων που περιλαμβάνονται στην σύνθεση του Epineuron σύμφωνα με την διεθνή βιβλιογραφία, όσον αφορά στη δραστικότητα-ασφάλεια και ιδιαίτερα τα συμπλέγματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων είναι σύμφωνα με την συνιστώμενη ημερήσια παροχή RDA%.

Τα δισκία του Epineuron είναι γαστροανθεκτικά προκειμένου να μην καταστρέφονται οι τροφικοί παράγοντες από τα γαστρικά οξέα. Ιδιαίτερα ο παράγοντας SOD βρίσκεται σε μορφή GLISODIN (σύμπλοκο με βιοπολυμερές από σιτάρι) προκειμένου να διατηρήσει την δομή του κατά την διέλευση από το πεπτικό σύστημα και να απορροφηθεί στο λεπτό έντερο. Λόγω της παρουσίας λιποδιαλυτών και υδατοδιαλυτών βιταμινών συνίσταται η λήψη με παρουσία τροφής ,για την μεγιστοποίηση της απορρόφησης.

Τα 30 δισκία που περιέχονται στην συσκευασία του Epineuron είναι γαστροανθεκτικά, σταδιακής αποσάθρωσης και παρατεταμένης αποδέσμευσης. Το Epineuron εφαρμόζει μία πατενταρισμένη τεχνολογία που καλείται “PHYSIORELEASE TECHNOLOGY”και επιτρέπει την χορήγηση άπαξ ημηρεσίως.

Το Epineuron, περιέχει παλμιτουλαιθανολαμίδιο (PEA) micronized & ultramicronized σε ιδανική αναλογία προκειμένου να διαπερνά την κυτταρική μεμβράνη. Λόγω του μεγάλου μοριακού βάρους άλλες μορφές (PEA) είναι ανενεργές.

Ακόμη και στην περίπτωση που χρειασθεί επιπλέον δόση (2 δισκία) θα πρέπει να ληφθούν την ίδια ώρα.

Το σύμπλεγμα των βιταμινών Β, ιδιαίτερα η βιταμίνη Β12 και η βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη), αποτελούν ισχυρούς παράγοντες ενίσχυσης του ανοσοποιητικού και προστατεύουν από μικροβιακές και ιογενείς λοιμώξεις.

Η παρουσία του ψευδαργύρου (Zn) ενισχύει περαιτέρω την αντιμικροβιακή και αντιϊκή δραστηριότητα.

Η βιταμίνη Ε ή α- τοκοφερόλη είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη η οποία έχει αντιοξειδωτική δράση. Η βιταμίνη αυτή είναι λιπόφιλη με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην προστασία των μεμβρανών από την υπεροξείδωση των λιπιδίων. Αυτό σημαίνει ότι η βιταμίνη Ε λειτουργεί ως βασικός μηχανισμός άμυνας ενάντια στις αντιδράσεις οξείδωσης.
Η βιταμίνη Ε βρίσκεται στις κυτταρικές μεμβράνες, όπου αντιδρά με δραστικές ενώσεις οξυγόνου (ελεύθερες ρίζες) και τις αδρανοποιεί προτού οξειδώσουν τα ακόρεστα λιπίδια της μεμβράνης και καταστρέψουν τη δομή τους. Με αυτόν τον τρόπο επιβραδύνει την καταστροφή των βιολογικών μεμβρανών και άλλων βιομορίων από τις ελεύθερες ρίζες.

Ρόλος στο ανοσοποιητικό σύστημα και στην αναπνευστική λειτουργία.

Ο ρόλος της στην κυτταρική άμυνα εναντίον των ελευθέρων ριζών οξυγόνου είναι καθοριστικός καθώς η έλλειψή της φαίνεται να προκαλεί οξειδωτικές βλάβες στα κύτταρα με αποτέλεσμα την εμφάνιση παθολογικών καταστάσεων που συνδέονται με την αναπνευστική λειτουργία και το ανοσοποιητικό σύστημα (πχ. Εμφύσημα, βρογχίτιδα).

H βιταμίνη Ε φαίνεται να μειώνει ακόμη και να προλαμβάνει την εμφάνιση χρόνιων νοσημάτων. Συγκεκριμένα, η βιταμίνη Ε είναι πιθανό να δρα ως αντιοξειδωτικό ή απευθείας στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, μειώνοντας την αναπνευστική φλεγμονή. Για παράδειγμα, βοηθάει στη μείωση της σοβαρότητας του άσθματος, ακόμη και στην πρόληψη των επεισοδίων του.

Η βιταμίνη Ε φαίνεται να έχει προστατευτικό ρόλο στο αλλεργικό βρογχικό άσθμα μέσω ρύθμισης της δραστηριότητας των μακροφάγων, δηλαδή των κυττάρων που αφθονούν στους πνεύμονες και εμπλέκονται στην παθογένεια του άσθματος.
Επιπρόσθετα, η ημερήσια πρόσληψη βιταμίνης Ε πιθανολογείται ότι βελτιώνει τη λειτουργία των ΝΚ κυττάρων τα οποία συμβάλλουν στην άμυνα του οργανισμού απέναντι σε εξωγενείς παράγοντες – λοιμώξεις.

Η βιταμίνη Ε φαίνεται, επίσης, να επηρεάζει και τη ρύθμιση της ωρίμανσης των δενδριτικών κυττάρων τα οποία αποτελούν τα αντιγονοπαρουσιατικά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος με στόχο τον εντοπισμό του σημείου της λοίμωξης.

Η βιταμίνη Ε έχει αποδειχθεί ότι ρυθμίζει την ενεργοποίηση των Τ- κυττάρων σε πρώιμο στάδιο, αυξάνοντας τον πολλαπλασιασμό τους. Με αυτόν τον τρόπο, η βιταμίνη Ε συμμετέχει στην προστασία από παθογόνους μικροοργανισμούς και από την ανάπτυξη χρόνιων νόσων καθώς διεγείρει τα Τ-κύτταρα τα οποία εμπλέκονται στις αλλεργικές και φλεγμονώδεις αντιδράσεις.

Ακόμη, η ημερήσια πρόσληψη βιταμίνης Ε φαίνεται να βελτιώνει την χυμική απάντηση των Β-κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος για την παραγωγή αντισωμάτων.

Απορρόφηση

Η βιταμίνη Ε απορροφάται στο λεπτό έντερο, έπειτα διέρχεται στο ήπαρ και από εκεί μεταφέρεται μέσω της κυκλοφορίας του αίματος στα σημεία όπου θα πρέπει να δράσει αντιοξειδωτικά. Το μεγαλύτερο μέρος της αποθηκεύεται στον λιπώδη ιστό, στο ήπαρ και στους μύες.

Ανεπάρκεια βιταμίνης Ε

Η έλλειψη βιταμίνης Ε μπορεί να προκαλέσει:

 • Εμφύσημα
 • Βρογχίτιδα
 • Νευρολογικές διαταραχές
 • Αταξία (διαταραχή ισορροπίας και συντονισμού)
 • Περιφερική νευροπάθεια
 • Μυοπάθεια
 • Αναιμία
 • Πρόσληψη

Συμπερασματικά, η ημερήσια πρόσληψη βιταμίνης Ε φαίνεται να βελτιώνει την πνευμονική λειτουργία και να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο καλύτερος τρόπος για την ημερήσια πρόσληψη βιταμίνης Ε είναι η λήψη του συμπληρώματος EpiNeuron.

Το EpiNeuron αποτελεί τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει και να προλαμβάνει από δευτεροπαθείς επιπλοκές που οφείλονται σε χρόνια νοσήματα.

Το EpiNeuron αποτελεί ένα νέο σύστημα θεραπείας ειδικά σχεδιασμένο με στόχο:

 • Την βοήθεια σε άτομα με αναπνευστικά προβλήματα
 • Την πρόληψη της εμφάνισης πνευμονικών παθήσεων
 • Τη μείωση της εμφάνισης χρόνιων πνευμονικών νοσημάτων
 • Την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Το EpiNeuron διατίθεται σε μορφή δισκίων, ενώ περιλαμβάνει ένα σύνολο ενδογενών παραγόντων (PEA, α-λιποϊκο), βιταμινών (Β1, Β6,Β12, Β3, Βιταμίνη Ε) και ιχνοστοιχείων (μαγνήσιο, ψευδάργυρο) τα οποία είναι απαραίτητα για τη μείωση του πόνου και της φλεγμονής

Το EpiNeuron περιλαμβάνει βιταμίνη Ε στη συνιστώμενη ημερήσια δόση και βασίζεται στην τεχνολογία “physio release” η οποία εξασφαλίζει την βραδεία αποδέσμευση και σταδιακή απορρόφησή του στο λεπτό έντερο.

Ο ψευδάργυρος (Zn) είναι το δεύτερο μέταλλο σε αφθονία στο ανθρώπινο σώμα με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες . Αποτελεί ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο για τις βασικές κυτταρικές διεργασίες, όπως η κυτταρική αύξηση, η διαφοροποίηση και η επιβίωση.

Ο ρόλος του ψευδαργύρου ως συμπαράγοντα σε περισσότερα από 300 ένζυμα και ως ρυθμιστή πρωτεϊνών, είναι καθοριστικός για την ομαλή λειτουργία των κυττάρων. Μάλιστα, περίπου 10% των πρωτεϊνών που κωδικοποιούνται από το ανθρώπινο γονίδιο και συμμετέχουν στις κυτταρικές δραστηριότητες, μπορούν να προσδέσουν ψευδάργυρο σε διαφορετικές δομικές περιοχές.

Ρόλος του ψευδαργύρου στο ανοσοποιητικό σύστημα

Ο ψευδάργυρος λειτουργεί ως συμπαράγοντας σε πρωτεΐνες και επηρεάζει τις δομικές και καταλυτικές λειτουργίες των ενζύμων και των μεταγραφικών παραγόντων. Ακόμη, μπορεί να έχει ρόλο ως δεύτερου σηματοδοτικού μορίου σε σηματοδοτικά μονοπάτια του ανοσοποιητικού συστήματος.

Επιπλέον, ο ψευδάργυρος μπορεί να λειτουργήσει ως νευροδιαβιβαστής στην επικοινωνία των νευρώνων, αλλά και ως ρυθμιστής στη δράση ορμονών, αυξητικών παραγόντων, και κιτοκινών μέσω πρόσδεσης του σε αυτά.

Ο ψευδάργυρος έχει σηματοδοτικό ρόλο στη ρύθμιση της αντίδρασης υπερευαισθησίας, δηλαδή ενεργοποιεί την έναρξη της αλλεργικής απόκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος.
Ακόμη, ο ψευδάργυρος εμπλέκεται στην ενεργοποίηση των δενδριτικών κυττάρων κατά τη διάρκεια της ανοσολογικής απόκρισης, στην προφλεγμονώδη αντίδραση, στην κυτταρική επιβίωση και την παραγωγή αντισωμάτων.

Ο ψευδάργυρος επιδρά στην απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος σε διάφορες λοιμώξεις. Τα συμπληρώματα ψευδαργύρου φαίνεται να βελτιώνουν την ανοσία αλλά και τις χρόνιες φλεγμονώδεις απαντήσεις. Συνεπώς, ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για την διατήρηση της κυτταρικής ομοιόστασης και λειτουργίας.

Επιπρόσθετα, ο ψευδάργυρος ενεργοποιεί τα Τ-κύτταρα τα οποία δρουν βοηθητικά στα Β-κύτταρα ώστε να προκληθεί η παραγωγή αντισωμάτων και ο θάνατος των παθογόνων- μολυσμένων κυττάρων.

Ο ψευδάργυρος φαίνεται να παίζει ρόλο στην σηματοδότηση της ανάπτυξης και της ωρίμανσης των Β-κυττάρων. Αυτό σημαίνει ότι συμμετέχει στον έλεγχο της ομοιόστασης και της λειτουργίας των λεμφοκυττάρων.

Ρόλος του ψευδαργύρου σε λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος

Ο ψευδάργυρος σχετίζεται με την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος απέναντι σε παθογόνους παράγοντες που προκαλούν διαταραχές στην αναπνευστική λειτουργία (πχ. πνευμονία). Συγκεκριμένα, φαίνεται να βελτιώνει την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος με αποτέλεσμα να αυξάνει την αντίσταση σε παθογόνους παράγοντες και να μειώνει τη χρήση και τη διάρκεια της αντιμικροβιακής αγωγής. Μάλιστα, τα συμπληρώματα ψευδαργύρου ελαττώνουν τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα λόγω πνευμονίας στα ηλικιωμένα άτομα.

Τα συμπληρώματα ψευδαργύρου βελτιώνουν σημαντικά την διάρκεια ζωής αλλά και την ποιότητα ζωής ηλικιωμένων ατόμων με νοσήματα του αναπνευστικού συστήματος. Η πρόσληψη ψευδαργύρου φαίνεται να μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο από λοιμώξεις και συνεπώς, συμβάλλει στη μείωση του αριθμού και τη διάρκειας των επεισοδίων της πνευμονίας, καθώς επίσης, του αριθμού των αντιβιοτικών και της διάρκειας λήψης τους λόγω της ασθένειας.

Τα συμπληρώματα ψευδαργύρου παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ατοπικού άσθματος. Συγκεκριμένα, επηρεάζοντας ρυθμιστικούς παράγοντες της ανοσολογικής αντίδρασης (ιντερφερόνες, ιντερλευκίνες, Τ-λεμφοκύτταρα) και μειώνοντας το οξειδωτικό stress, βελτιώνουν το ατοπικό άσθμα.

Ο ψευδάργυρος συμβάλει στην αποτελεσματική ύφεση της σοβαρότητας και της διάρκειας των συμπτωμάτων του κρυολογήματος από ιούς (πχ. rhinovirus, coronavirus, adenovirus), καθώς μειώνει την ενεργοποίηση των παραγόντων φλεγμονής (μονοκύτταρα- μακροφάγα) αλλά και το οξειδωτικό stress.

Ανεπάρκεια ψευδαργύρου

Η έλλειψη ψευδαργύρου φαίνεται να αυξάνει το οξειδωτικό stress και να διαταράσσει την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ενώ μπορεί να προκαλέσει:

 • Ύφεση της ανοσολογικής απόκρισης
 • Αντιδράσεις υπερευαισθησίας (αλλεργίες)
 • Αυτοάνοσα νοσήματα
 • Ατροφία του θύμου αδένα
 • Λεμφοπενία
 • Αύξηση διάρκειας της φλεγμονής
 • Εντεροπαθητική ακροδερματίτιδα
 • Αλτσχάιμερ
 • Υπέρταση
 • Σακχαρώδη διαβήτη
 • Ρευματοειδή αρθρίτιδα
 • Πολλαπλή σκλήρυνση
 • Απορρόφηση

Ο ψευδάργυρος προσλαμβάνεται εξωγενώς από τρόφιμα ή συμπληρώματα διατροφής, απορροφάται στο λεπτό έντερο και από εκεί απελευθερώνεται στην κυκλοφορία του αίματος.

Πρόσληψη

Ο ψευδάργυρος ως βασικός αντιοξειδωτικός και αντιμικροβιακός παράγοντας φαίνεται να προστατεύει από λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος και να βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η πιο απορροφήσιμη μορφή του ψευδαργύρου, κατάλληλη για την συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη και τη διαθεσιμότητά του στον οργανισμό λαμβάνεται μέσω του συμπληρώματος EpiNeuron.

Το EpiNeuron περιλαμβάνει τον ψευδάργυρο στη συνιστώμενη ημερήσια δόση και βασίζεται στην τεχνολογία “physio release” η οποία εξασφαλίζει την βραδεία αποδέσμευση και σταδιακή απορρόφησή του στο λεπτό έντερο.

Το EpiNeuron αποτελεί τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει και να προλαμβάνει από δευτεροπαθείς επιπλοκές που οφείλονται σε χρόνια νοσήματα.

Το EpiNeuron αποτελεί ένα νέο σύστημα θεραπείας ειδικά σχεδιασμένο με στόχο:

 • Την βοήθεια σε άτομα με αναπνευστικά προβλήματα
 • Την πρόληψη της εμφάνισης πνευμονικών παθήσεων
 • Τη μείωση της εμφάνισης χρόνιων πνευμονικών νοσημάτων
 • Την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Το EpiNeuron διατίθεται σε μορφή δισκίων, ενώ περιλαμβάνει ένα σύνολο ενδογενών παραγόντων (PEA, α-λιποϊκο), βιταμινών (Β1, Β6,Β12, Β3, Βιταμίνη Ε) και ιχνοστοιχείων (μαγνήσιο, ψευδάργυρο) τα οποία είναι απαραίτητα για τη μείωση του πόνου και της φλεγμονής

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται με κάποιο γεύμα.

Δοσολογία

Ενήλικες: 1-2 δισκία ημερησίως, ανάλογα με τη σύσταση του γιατρού σας.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθούν γαστρεντερικές ή/και δερματικές διαταραχές από τη λήψη του προϊόντος.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Να μη λαμβάνεται σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα περιεχόμενα συστατικά.

Προφυλάξεις

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία μεταξύ 5 ℃ και 25 ℃ σε ξηρό μέρος (υγρασία <50%) μακριά από το ηλιακό φως.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 10151/24.2.2021. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 δισκίο

Δόσεις ανά Συσκευασία: 30

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Παλμιτοϋλαιθανολαμίδιο (PEA) 300 mg -
Άλφα λιποϊκό οξύ 300 mg -
Βιταμίνη Β1 2.5 mcg 100
Βιταμίνη Β6 1.5 mg 100
Βιταμίνη Β12 1.1 mg 100
Νικοτιναμίδιο 9 mg 56.25
Μαγνήσιο 30 mg 0.8
Ψευδάργυρος 2.5 mg 25
Βιταμίνη Ε 7.5 mg 62.5
Υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD) 70 IU -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, άλατα λιπαρών οξέων με μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, τάλκη, Κόκκινη επικάλυψη (σελλάκ, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, οξείδια και υδροξείδια του σιδήρου, διοξείδιο του τιτανίου, πολυαιθυλενογλυκόλη).

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του

 • Δεν περιέχει λακτόζη
 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 25€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,5€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • 2€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

 4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,8€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,8€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,4€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

  Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

  Ογκομετρικό βάρος

 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal ή μέσω Google Pay / Apple Pay.
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Pharma Unimedis Epineuron 30tabs"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;