Podia Anti-Callus Keratolytic Cream 75ml
40 πόντοι

Podia Anti-Callus Keratolytic Cream 75ml

Κερατολυτική Κρέμα Ποδιών για Κάλλους & Σκληρύνσεις με Σαλικυλικό Οξύ & 25% Ουρία

Κωδικός 046811
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  12,19€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Podia Anti-Callus Keratolytic Cream Κερατολυτική Κρέμα Ποδιών για Κάλλους & Σκληρύνσεις με Σαλικυλικό Οξύ & 25% Ουρία 75ml Η Κερατολυτική Κρέμα για Κάλους & Σκληρύνσεις της Podia αποτελεί μία εξειδικευμένη πρόταση καλλυντικής φροντίδας για την κατ...  Διαβάστε περισσότερα

7,92€
Κερδίστε 40 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5206680000995
ΒΑΡΟΣ: 100gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Κάλοι - Σκληρύνσεις - Μυρμηγκιές Ποδιών

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Podia Anti-Callus Keratolytic Cream Κερατολυτική Κρέμα Ποδιών για Κάλλους & Σκληρύνσεις με Σαλικυλικό Οξύ & 25% Ουρία 75ml

Η Κερατολυτική Κρέμα για Κάλους & Σκληρύνσεις της Podia αποτελεί μία εξειδικευμένη πρόταση καλλυντικής φροντίδας για την καταπολέμηση κάλων και σκληρύνσεων και την αποκατάσταση της υγιούς όψης και αίσθησης της επιδερμίδας του ποδιού.

  • Κερατολυτική και απολεπιστική δράση.
  • Βαθιά ενυδατική εφαρμογή για την ξηρή, τραχιά και αφυδατωμένη επιδερμίδα.
  • Προστασία από την επανεμφάνιση σκληρύνσεων.

Κάλοι και σκληρύνσεις σε πόδι και δάκτυλα

Η εμφάνιση ενός κάλου ή μίας σκλήρυνσης στην επιφάνεια του ποδιού, στο πέλμα ή στα δάκτυλα είναι συνήθως η φυσική αντίδραση της επιδερμίδας στην επαναλαμβανόμενη πίεση και την τριβή ενός σημείο του ποδιού, αναπτύσσοντας μία σκληρότερη κεράτινη στοιβάδα, με στόχο να δημιουργήσει μία ασπίδα προστασίας για την αποφυγή του τραυματισμού των πιο ευαίσθητων υποστρωμάτων.

Διαφορές και ομοιότητες κάλων και σκληρύνσεων

Όσο κι αν ο τρόπος δημιουργίας τους διαφέρει, η λειτουργία τους είναι γενικά η ίδια. Οι περισσότερες τυπικές σκληρύνσεις δημιουργούνται από την εσωτερική τριβή και επαναλαμβανόμενη πίεση που εστιάζει στο μετατάρσιο του ποδιού, στην πτέρνα ή την εξωτερική πλευρά του μεγάλου δακτύλου, αλληλοεπιδρώντας κυρίως με μία προεξοχή οστού, ενώ οι κάλοι συνήθως προέρχονται από την εξωτερική πίεση και την τριβή στην επιδερμίδα του ποδιού και των δακτύλων και αναπτύσσονται προς τα μέσα.

Αντιμετώπιση κάλων και σκληρύνσεων

Όσο κι αν η καλύτερη αντιμετώπιση των κάλων και των σκληρύνσεων του ποδιού είναι η πρόληψη της εμφάνισής τους, τις περισσότερες φορές η εμφάνισή τους είναι αναπόφευκτη. Το ίδιο όμως αναπόφευκτες είναι και οι επίπονες επιπτώσεις τους, αν δεν ξεκινήσουμε άμεσα με την εφαρμογή της αντιμετώπισής τους. Η Κερατολυτική Κρέμα της Podia για Κάλους και Σκληρύνσεις στοχεύει εξειδικευμένα στη δομή τους, για να καταπραΰνει και να εξαλείψει την υπερκεράτωση του σημείου, ενώ παράλληλα προσφέρει προστατευτική και ανακουφιστική ενυδάτωση στην επιδερμίδα, για την αποκατάστασή της και την αποτροπή εμφάνισης νέων σκληρύνσεων ή συσσώρευσης νεκρών κυττάρων.

  • Μαλακώνει και καταπολεμά τους κάλους και τις σκληρύνσεις.
  • Αποκαθιστά την υγιή όψη και αίσθηση της επιδερμίδας.
  • Διαθέτει ειδική σύσταση για βαθύτερη απορρόφηση και ενυδάτωση.

Αποτελεσματική Κερατολυτική δράση και Ενυδάτωση

Η 25% περιεκτικότητα της Κερατολυτικής Κρέμας της Podia σε Ουρία ενισχύει την ικανότητα απορρόφησης των δραστικών της συστατικών, προσφέροντας παράλληλα τη μέγιστη ενυδάτωση στην επιδερμίδα του ποδιού, ενώ παράλληλα το Σαλικυλικό Οξύ προσφέρει στοχευμένη απολέπιση επεμβαίνοντας στην επίμονη δομή των υπερκερατώσεων.

  • Έξυπνη ενυδατική και κερατολυτική δράση.
  • Στοχευμένη παρέμβαση στη δομή της υπερκεράτωσης.

Σε ειδικό Airless περιέκτη

Ο ειδικά σχεδιασμένος Airless περιέκτης της Κερατολυτικής Κρέμας για Κάλους και Σκληρύνσεις προστατεύει πλήρως το περιεχόμενο, διασφαλίζοντας την ποιότητα των συστατικών αναλλοίωτη, μέχρι και την τελευταία εφαρμογή, ενώ παράλληλα προσφέρει και εύκολη χρήση με ομαλή ροή σε κάθε γωνία κλίσης.

  • Βέλτιστη ποιότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
  • Εύκολη χρήση και στις 360ο κλίσης του περιέκτη.
  • Αξιοποίηση ολόκληρης της ποσότητας του προϊόντος, μέχρι την τελευταία του χρήση, χωρίς να παραμείνει υπόλειμμα στον περιέκτη.

Στοχευμένη δράση - Κερατολυτική Αντιμετώπιση Κάλων και Σκληρύνσεων

Η Κερατολυτική Κρέμα της Podia στοχεύει την αποτελεσματική και ανώδυνη αντιμετώπιση των κάλων, των σκληρύνσεων και των υπερκερατώσεων του δέρματος των ποδιών, αποκαθιστώντας παράλληλα την υγιή όψη της επιδερμίδας. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει ουρία 25% για βαθιά ενυδατική δράση και ενίσχυση της διαπερατότητας, καθώς και σαλικυλικό οξύ με αποτελεσματική κερατολυτική δράση. Προστατεύεται από τον ειδικά σχεδιασμένο Airless περιέκτη της Podia, για τη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας και μέγιστης διάρκειας ζωής του προϊόντος.

Φροντίδα επιδερμίδας - Αποκατάσταση και ανάπλαση των φυσικών ιδιοτήτων

Ο συνδυασμός του εκχυλίσματος ζύμωσης Bacillus Ferment με το Φυτικό Έλαιο OLUS ενισχύουν την απολέπιση, αποκαλύπτοντας την υγιή επιδερμίδα, μαλακώνουν το σκληρό δέρμα, χαρίζοντάς του μεταξένια αίσθηση, και ενισχύουν τον φυσικό φραγμό της διαδερμικής απώλειας ύδατος.

  • Αποκατάσταση της λείας και υγειούς επιδερμίδας.
  • Μαλακτική δράση και ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος.

Αποτελεσματική ανακούφιση από κάλους και σκληρύνσεις

Ο συνδυασμός των συστατικών της Κερατολυτικής Κρέμας της Podia για Κάλους και Σκληρύνσεις δρα αλληλοσυμπληρωματικά για τη μέγιστη και πλέον ολοκληρωμένη φροντίδα απομάκρυνσης των κάλων και των σκληρύνσεων του ποδιού, προσφέροντας παράλληλα κερατολυτική, απολεπιστική και ενυδατική δράση, και καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της καταπονημένης επιδερμίδας.

  1. Πάντα το πρώτο βήμα για την περιποίηση των ποδιών μας ξεκινάει με τη φροντίδα της καθαριότητας και της υγιεινής τους. Αφού φροντίσουμε τα πόδια μας, τα σκουπίζουμε προσεκτικά και τα στεγνώνουμε καλά.
  2. Εφαρμόζουμε επαρκή ποσότητα από την Κερατολυτική Κρέμα για Κάλους και Σκληρύνσεις και επιμένουμε με κυκλικές κινήσεις στα σημεία του προβλήματος.
  3. Επαναλαμβάνουμε και δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα, με προτιμότερο πρόγραμμα εφαρμογών πρωί – βράδυ.

Tip
Ένα ζεστό ποδόλουτρο πριν την εφαρμογή της Κερατολυτικής Κρέμας για Κάλους και Σκληρύνσεις προσφέρει συνδυαστικά την φροντίδα υγιεινής του ποδιού με τη μαλακτική προετοιμασία των επιβαρυμένων σημείων της υπερκεράτωσης.

 

Αντενδείξεις και Ειδικές Οδηγίες

  • Δεν προτείνεται η χρήση κερατολυτικών ουσιών σε μαλακούς κάλους.
  • Η Κερατολυτική Κρέμα για Κάλους και Σκληρύνσεις προορίζεται αποκλειστικά για εξωτερική χρήση.
  • Να μην χρησιμοποιείται σε ανοικτή πληγή.

Ουρία 25%: Η περιεκτικότητα της Κερατολυτικής Κρέμας της Podia σε Ουρία κατά 25% αποτελεί καθοριστικό παράγοντα της αποτελεσματικής εφαρμογής όλων των δραστικών συστατικών της, καθώς επιτρέπει τη βαθύτερή τους διείσδυση και απορρόφηση, ενώ παράλληλα προσφέρει ισχυρή και σε βάθος ενυδατική δράση, για την αύξηση της υγρασίας της κεράτινης στοιβάδας του δέρματος του ποδιού.

Σαλικυλικό Οξύ: Το Σαλικυλικό Οξύ Φαρμακευτικής Καθαρότητας, που αποτελεί βασικό συστατικό της κερατολυτικής δράσης, στοχεύει στη μείωση της συνοχής των κυττάρων κάθε σημείου του ποδιού που εμφανίζει υπερκεράτωση, οδηγώντας στην αποτελεσματική απολέπιση.

Bacillus Ferment: Αποτελεί φυσικό εκχύλισμα ζύμωσης του bacillus subtilis, το οποίο προσφέρει ήπια αλλά αποτελεσματική και στοχευμένη απολεπιστική δράση της επιδερμίδας του ποδιού, βοηθώντας στη φυσική απομάκρυνση του εξωτερικού στρώματος της κεράτινης στοιβάδας.

Φυτικό Έλαιο OLUS: Γνωστό για τις εξαιρετικές μαλακτικές του ιδιότητες, προσδίδει μεταξένια αίσθηση στο δέρμα. Μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της ενυδατικής δράσης της Κερατολυτικής Κρέμας, δημιουργώντας παράλληλα μία ασπίδα προστασίας απέναντι στη διαδερμική απώλεια της φυσιολογικής υγρασίας του ποδιού.

Γλυκερίνη: Η γλυκερίνη αποτελεί ένα από τα βασικότερα συστατικά περιποίησης του ξηρού δέρματος και προστασίας της φυσικής υγρασίας του. Είναι υγροσκοπική ή, πιο απλά, έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία της ατμόσφαιρας και να την προσφέρει στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διευκολύνει την απομάκρυνση των νεκρών δερματικών κυττάρων.

Εστέρες Σακχαρόζης: Οι εστέρες σακχαρόζης έχουν φυσική προέλευση και παρουσιάζουν εξαιρετική συμβατότητα με την επιδερμίδα, συμβάλλοντας στη δημιουργία των φυσιολογικών δομών κατά την ανάπλασή της.

 

Η Κερατολυτική Κρέμα της Podia για Κάλους και Σκληρύνσεις δεν περιέχει χρωστικές ουσίες.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Podia Anti-Callus Keratolytic Cream 75ml"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 2 χρόνια
ΕΥΗ Κ.
Εξαιρετική!!
Έλυσε το προβλημα με τους κάλλους που είχε η γιαγιά στα πόδια, μέσα σε πολυ λίγες μέρες!!! Το Pharm24 όπως πάντα άψογο!!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;