Podia Tired & Heavy Legs Revitalizing Cream-Gel 150ml
66 πόντοι

Podia Tired & Heavy Legs Revitalizing Cream-Gel 150ml

Κρεμώδες Gel που Ανακουφίζει τα Βαριά & Κουρασμένα Πόδια

Κωδικός 050385
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 2 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  18,98€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Podia Tired & Heavy Legs Revitalizing Cream-Gel Κρεμώδες Gel που Ανακουφίζει τα Βαριά & Κουρασμένα Πόδια 150ml Βραβευμένο προϊόν για την άμεση και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της αίσθησης βάρους, κούρασης και καύσου των ποδιών. Ανακουφίζει άμε...  Διαβάστε περισσότερα

13,28€
Κερδίστε 66 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5206680000841
ΒΑΡΟΣ: 230gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Κουρασμένα- Βαριά Πόδια

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Podia Tired & Heavy Legs Revitalizing Cream-Gel Κρεμώδες Gel που Ανακουφίζει τα Βαριά & Κουρασμένα Πόδια 150ml

Βραβευμένο προϊόν για την άμεση και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της αίσθησης βάρους, κούρασης και καύσου των ποδιών.

  • Ανακουφίζει άμεσα τα βαριά και κουρασμένα πόδια.
  • Φροντίζει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.
  • Δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς χρωστικές και parabens.

Διακρίσεις
Χρυσό Βραβείο Καλύτερου Προϊόντος Φαρμακείου
Απέσπασε το Χρυσό Βραβείο του πλέον καινοτόμου προϊόντος φαρμακείου για την Podia στην κατηγορία των προϊόντων υγείας και φροντίδας.

Νοιώθετε τα πόδια σας βαριά και κουρασμένα;
Οι συνθήκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, όπως η παρατεταμένη ορθοστασία ή η συνεχόμενη καθιστή θέση, σε συνδυασμό με τη μειωμένη σωματική άσκηση, τα στενά ρούχα και υποδήματα, τη χρήση ψηλοτάκουνων, αλλά και οι συνθήκες επιβάρυνσης που μπορούν να δημιουργήσουν η εγκυμοσύνη, η παχυσαρκία, το κάπνισμα, ακόμη και η υπερβολική ζέστη, καθώς και η γενετική προδιάθεση, αποτελούν βασικές αιτίες για την αίσθηση βάρους και κόπωσης στα πόδια.

Από τί προκαλείται το αίσθημα βάρους και κόπωσης στα πόδια;

Όλες οι παραπάνω συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα της κυκλοφορίας του αίματος στα κάτω άκρα. Έτσι, το αίμα συσσωρεύεται στα αιμοφόρα αγγεία και προκαλεί τη διόγκωση των φλεβών, με αποτέλεσμα την εμφάνιση ευρυαγγειών, κιρσών και οιδημάτων, κυρίως στις περιοχές των μηρών, πίσω από τα γόνατα, των αστραγάλων και της κνήμης. Και όσο και αν οπτικά αυτό που μας απασχολεί είναι το αισθητικό πρόβλημα, παθολογικά, το φαινόμενο αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις, ακόμη και στην καθημερινότητά μας, με την εμφάνιση βάρους, κόπωσης και ατονίας των ποδιών.

Άμεση ανακούφιση και φροντίδα των κουρασμένων ποδιών

Το βραβευμένο ως Καλύτερο Προϊόν Φαρμακείου κρεμώδες gel της Podia για Πόδια Βαριά & Κουρασμένα παρέχει πολύπλευρη και ολοκληρωμένη φροντίδα στα καταπονημένα κάτω άκρα, συμβάλλοντας στην ασφαλή και άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων που εμφανίζουν τα βαριά και κουρασμένα πόδια. Απορροφάται άμεσα με την εφαρμογή του και ανακουφίζει από την αίσθηση βάρους και κούρασης των ποδιών, αναζωογονώντας και παράλληλα δροσίζοντας την επιδερμίδα, ενώ καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού και καύσου, καθώς και το τοπικό οίδημα, ιδιαίτερα στην περιοχή γύρω από τους αστραγάλους και τις κνήμες.

  • Ανακουφίζει άμεσα από το αίσθημα βάρους και κόπωσης.
  • Καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού και καύσου.
  • Περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα.
  • Προσφέρει παρατεταμένη αίσθηση δροσιάς.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΔΙΟΥ

Εσκίνη σε μικροκάψουλες

Οι μικροκάψουλες εσκίνης, δραστικού συστατικού που προέρχεται από την ιπποκαστανιά, προστατεύονται αναλλοίωτες από την έξυπνη συσκευασία και στοχεύουν με κάθε εφαρμογή στην αντιμετώπιση του τοπικού οιδήματος και της αίσθησης καύσου, τονώνοντας τη μικροκυκλοφορία στο σημείο εφαρμογής και ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα του gel ανακούφισης, χωρίς να προκαλούν ανεπιθύμητους δερματικούς ερεθισμούς.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Σε ειδικό Airless περιέκτη
Η έξυπνη και πρακτική συσκευασία του προϊόντος Πόδια Βαριά και Κουρασμένα διατηρεί το περιεχόμενο σε κενό αέρος αναλλοίωτο μέχρι και την τελευταία εφαρμογή, ενώ παράλληλα προσφέρει ομαλή και εύκολη χρήση σε 360ο κλίσης.

  • Ολοκληρωμένη προστασία περιεχομένου.
  • Βέλτιστη ποιότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
  • Εύκολη χρήση σε 360ο.
  • Αξιοποίηση της ποσότητας του προϊόντος, μέχρι την τελευταία του χρήση, χωρίς να παραμείνει υπόλειμμα στον περιέκτη.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ

Στοχευμένη αποτελεσματικότητα συστατικών
Η ολοκληρωμένη φροντίδα που προσφέρει το εξειδικευμένο gel για Πόδια Βαριά και Κουρασμένα της Podia αποδεικνύεται μέσα από τα στοιχεία των in-vivo μελετών στα δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούνται.

Το εκχύλισμα πικρού ginger, ως μέρος του τριπλού δραστικού συστατικού, σε συνδυασμό με εκχύλισμα άρνικας και ιπποκαστανιάς, περιορίζει τα οιδήματα, αποσυμφορώντας τους ιστούς από το επιπλέον υγρό κατακράτησης, ενώ παράλληλα ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

52,5% των ασθενών δηλώνει πως κάποια πάθηση των ποδιών επηρεάζει την ποιότητα της ζωής τους.

Άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση
Με εύκολη εφαρμογή, για καθημερινή χρήση και πρακτική συσκευασία, που προστατεύει τη σύσταση του κρεμώδους gel της Podia για Πόδια Βαριά και Κουρασμένα.

Οδηγίες Χρήσης

  1. Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα του προϊόντος Πόδια Βαριά και Κουρασμένα σε πέλμα και γάμπα, φροντίζοντας η επιδερμίδα σας να είναι καθαρή και στεγνή.
  2. Κάνετε ελαφρύ μασάζ από κάτω προς τα πάνω, με απαλές κινήσεις, για τόνωση της μικροκυκλοφορίας.
  3. Επαναλάβετε τη διαδικασία ακόμη μία φορά μέσα στην ημέρα.

Tip: Τοποθετήστε τα πόδια σας για λίγα λεπτά σε ανάρροπο θέση, επιταχύνοντας έτσι την ανακούφιση.

Αντενδείξεις και Ειδικές Οδηγίες
Αποφύγετε τη χρήση του προϊόντος σε ανοιχτό τραύμα, ή στην περίπτωση υπερευαισθησίας σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά του.
Το κρεμώδες gel Πόδια Βαριά & Κουρασμένα μπορεί είναι κατάλληλο για χρήση και από άτομα που χρησιμοποιούν κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης.
Εφαρμόστε το προϊόν σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Πριν τη χρήση του κρεμώδους gel Πόδια Βαριά & Κουρασμένα, περιποιηθείτε το κάτω μέρος του πέλματος με το Σαπούνι Καθαρισμού & Απολέπισης της Podia και στεγνώστε επιμελώς το σημείο, δίνοντας έμφαση στην περιοχή των δακτύλων, για την εξάλειψη της συσσωρευμένης υγρασίας.

Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε ΜΟΝΟ τις ιατρικές οδηγίες. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τις προφυλάξεις που αναφέρονται στα φυλλάδια των προϊόντων μας.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βασικά Συστατικά:

  • Εσκίνη σε μικροκάψουλες

Τονώνει τη μικροκυκλοφορία των κάτω άκρων, χωρίς να προκαλεί δερματικούς ερεθισμούς.

  • Εκχύλισμα πικρού ginger, άρνικας & ιπποκαστανιάς

Περιορίζει τα οιδήματα, αποσυμφορεί τους ιστούς από το επιπλέον υγρό κατακράτησης και προσφέρει σημαντική βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και ενίσχυση της αντιοξειδωτικής προστασίας.

  • Φουκοειδίνες και Εκχύλισμα «πιπεριού Σετσουάν»

Δρουν καταπραϋντικά και ανακουφίζουν άμεσα και αποτελεσματικά από το αίσθημα κνησμού.

  • Μενθόλη και Παράγοντας X-COOL

Προσφέρουν εντατική και μεγάλης διάρκειας αίσθηση δροσιάς, φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Δίχως:

  • Parabens

Χωρίς την προσθήκη συντηρητικών Parabens.

  • Χρωστικές

Χωρίς την προσθήκη χρωστικών ουσιών.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Podia Tired & Heavy Legs Revitalizing Cream-Gel 150ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;