Podia Sport Cryogel Freezing Gel 100ml
30 πόντοι

Podia Sport Cryogel Freezing Gel 100ml

Πρωτοποριακό Ψυχρό Gel για Μυαλγίες & Πόνους Αρθρώσεων Από Έντονη Σωματική Άσκηση

Κωδικός 046804
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  11,95€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Podia Sport Cryogel Freezing Gel Πρωτοποριακό Ψυχρό Gel για Μυαλγίες & Πόνους Αρθρώσεων Από Έντονη Σωματική Άσκηση 100ml   Πρωτοποριακό ψυχρό gel για την αντιμετώπιση μυαλγιών και πόνων των αρθρώσεων από έντονη σωματική καταπόνηση. Δρα άμ...  Διαβάστε περισσότερα

5,97€
Κερδίστε 30 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5206680001039
ΒΑΡΟΣ: 130gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Podia Sport Cryogel Freezing Gel Πρωτοποριακό Ψυχρό Gel για Μυαλγίες & Πόνους Αρθρώσεων Από Έντονη Σωματική Άσκηση 100ml

 

Πρωτοποριακό ψυχρό gel για την αντιμετώπιση μυαλγιών και πόνων των αρθρώσεων από έντονη σωματική καταπόνηση.

  • Δρα άμεσα προσφέροντας ανακούφιση του πόνου.
  • Δημιουργεί αίσθηση καταπραϋντικού ψύχους στο σημείο τραυματισμού.
  • Μειώνει το πιθανό οίδημα και διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Ενοχλήσεις σε Μύες και Αρθρώσεις
Η έντονη σωματική καταπόνηση μπορεί να οδηγήσει σε μυϊκούς τραυματισμούς και έντονες ενοχλήσεις ή πόνο σε μύες και αρθρώσεις. Η επώδυνη αυτή κατάσταση απαιτεί άμεση φροντίδα και προσοχή, για την αποτροπή της περαιτέρω επιδείνωσής της. Οι πιο συνήθεις αιτίες των μυϊκών τραυματισμών είναι η έντονη αθλητική δραστηριότητα, η αστοχία ή η λάθος προετοιμασία στην άσκηση, αλλά ακόμη και η έντονη καταπόνηση από δραστηριότητες που απαιτούν έντονη σωματική προσπάθεια.

Γιατί πονάω;

Για να το θέσουμε όσο πιο απλά: Ο πόνος αποτελεί το πλέον άμεσο μήνυμα του σώματός μας ότι κάτι έχει συμβεί. Εδώ, είναι συνώνυμος πλέον με τον μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος μπορεί να προκύψει από την έντονη λειτουργία του μυ, που μπορεί με τη σειρά της να οδηγήσει σε βλάβη των μυϊκών ιστών. Η υπερβολική διάταση του μυ, η πιθανή δυσκαμψία του, ή η επανάληψη των ίδιων κινήσεων, αποτελούν συνήθως τις βασικότερες αιτίες. Και αυτός είναι ο ορισμός της θλάσης.

Πώς αντιμετωπίζεται η θλάση;

Η αντιμετώπιση της θλάσης εξαρτάται από τη σοβαρότητά της. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να παρέμβουμε αμέσως. Γι’ αυτό και η Podia δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο Ψυχρό Gel κατά των ενοχλήσεων και του πόνου σε Μύες & Αρθρώσεις, το οποίο στοχεύει ταυτόχρονα στην άμεση ανακούφιση και την πρόληψη της επιδείνωσης του μυϊκού τραυματισμού και στην αποσυμφόρηση του τραυματισμένου μυϊκά σημείου από τις επιπτώσεις.

  • Καταπραϋντική και έντονα ψυκτική δράση.
  • Αντιφλεγμονώδεις και αντιφλογιστικές ιδιότητες.
  • Μείωση του πόνου, του οιδήματος και των δερματικών ερεθισμών.
  • Ιδανικό και για τους πόνους σε αρθρώσεις.

Αντιμετώπιση πόνου και επιπτώσεων θλάσης

Η εξειδικευμένη σύσταση του Sport Cryogel κατά των Ενοχλήσεων σε Μύες & Αρθρώσεις, με άρνικα, ilex και σύμπλεγμα X-COOL, δρα με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο, καθώς αναγνωρίζει το σημείο του προβλήματος, προσφέρει άμεσα ανακούφιση και αντιμετώπιση του πόνου, δημιουργώντας καταπραϋντική αίσθηση ψύχους, και συμβάλλει στην έγκαιρη έναρξη της αποθεραπείας.

  • Από 90% φυσικά συστατικά.
  • Στοχευμένη δράση στο σημείο τραυματισμού.
  • Ολοκληρωμένη φροντίδα με αντιμετώπιση και πρόληψη επιπτώσεων.

Σε ειδικό Airless περιέκτη

Η έξυπνη και πρακτική συσκευασία του Sport Cryogel κατά των Ενοχλήσεων σε Μύες & Αρθρώσεις διατηρεί το περιεχόμενο σε κενό αέρος, αναλλοίωτο μέχρι και την τελευταία εφαρμογή, ενώ παράλληλα προσφέρει ομαλή και εύκολη χρήση σε 360ο κλίσης.

  • Ολοκληρωμένη προστασία περιεχομένου.
  • Βέλτιστη ποιότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
  • Εύκολη χρήση σε 360ο.
  • Αξιοποίηση της ποσότητας του προϊόντος, μέχρι την τελευταία του χρήση, χωρίς να παραμείνει υπόλειμμα στον περιέκτη.
  1. Φροντίζουμε το σημείο εφαρμογής να είναι στεγνό πριν προχωρήσουμε στη χρήση του προϊόντος.
  2. Εφαρμόζουμε επαρκή ποσότητα του Sport Cryogel κατά των Ενοχλήσεων σε Μύες & Αρθρώσεις στο καταπονημένο σημείο του σώματος.
  3. Εάν το σημείο μυϊκού τραυματισμού βρίσκεται σε κάποιο άκρο μας, εφαρμόζουμε έναν επίδεσμο συμπίεσης για να περιορίσουμε το πιθανό οίδημα.

Extra Tip: Βάλτε το στο ψυγείο 1 ώρα πριν από τη χρήση για να αυξήσετε την ένταση αλλά και τη διάρκεια της ψύξης στο δέρμα!

Αντενδείξεις και Ειδικές Οδηγίες
Δεν προτείνεται η χρήση του προϊόντος σε περίπτωση ευαισθησίας σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά του.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε ΜΟΝΟ τις ιατρικές οδηγίες. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τις προφυλάξεις που αναφέρονται στα φυλλάδια των προϊόντων μας.

Χωρίς την προσθήκη συντηρητικών Parabens.

Βασικά Συστατικά:

  • Ilex: Γνωστός στα ελληνικά και ως ελαιόπρινος, ο οποίος δρα αναλγητικά με φυσικό τρόπο στο σημείο του πόνου.
  • Σύμπλεγμα X-COOL: Εντοπίζει το σημείο του τραυματισμού και προσφέρει άμεση ανακούφιση, δημιουργώντας αίσθηση ψύχους στο δέρμα.
  • Μενθόλη: Διαθέτει καταπραϋντική και δροσιστική δράση, ανακουφίζοντας το σημείο του μυϊκού τραυματισμού.
  • Άρνικα: Το βάμμα Άρνικας διαθέτει φυσική αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην περιποίηση μωλώπων, είναι ωφέλιμη σε περιπτώσεις διαστρέμματος, ανακουφίζει από τις επιπτώσεις των ρευματισμών και συμβάλλει στην ταχύτερη αποθεραπεία των μυϊκών θλάσεων.
  • Καμφορά: Αυξάνει τοπικά τη ροή του αίματος, ενεργοποιώντας έτσι τον μηχανισμό αποσυμφόρησης των οιδημάτων και αντιμετώπισης του πόνου.
  • Υαλουρονικό Οξύ: Αποτελεί βασικό και απαραίτητο συστατικό για την επιδερμίδα, επιταχύνοντας την αποκατάσταση και την ενυδάτωσή της.
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Podia Sport Cryogel Freezing Gel 100ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;