Μπες στην Κλήρωση
Power Health Platinum Range Omega 3.6.9 30caps
66 πόντοι

Power Health Platinum Range Omega 3.6.9 30caps

Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Φυσιολογική Λειτουργία της Καρδιάς

Κωδικός 006767
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  23,89€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Power Health Platinum Range Omega 3.6.9 Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Φυσιολογική Λειτουργία της Καρδιάς 30caps Συνδυασμός λιπαρών οξέων υψηλής καθαρότητας, ελεύθερο βαρέων μετάλλων.Tα DHA και ΕPΑ βοηθούν στη φυσιολογική λειτουργία τής καρδιάς. Tα D...  Διαβάστε περισσότερα

13,12€
ΕΞΤΡΑ PROMO!

Αγοράζοντας Προϊόντα Power Health ή Inalia Αξίας 30€ και άνω Μπαίνεις στην Κλήρωση για 1 iPhone 12 64 GB! (Ισχύει για Αγορές έως και 02/04)

Κερδίστε 66 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200321008869

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Power Health Platinum Range Omega 3.6.9 Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Φυσιολογική Λειτουργία της Καρδιάς 30caps

Συνδυασμός λιπαρών οξέων υψηλής καθαρότητας, ελεύθερο βαρέων μετάλλων.Tα DHA και ΕPΑ βοηθούν στη φυσιολογική λειτουργία τής καρδιάς. Tα DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία τού εγκεφάλου και της όρασης, καθώς και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τής χοληστερίνης.

Το Omega 3.6.9. της σειράς Classics Platinum Range από την Power Health αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής, φυσικό σύμμαχο της καρδιάς σας. Η καθημερινή πρόσληψή του είναι εξαιρετικά σημαντική για τον οργανισμό αφού είναι υπεύθυνο για τη σωστή λειτουργία όλων των κυτταρικών μεμβρανών, δηλαδή για τον έλεγχο της εισόδου και εξόδου των ουσιών στα κύτταρά μας.

Είναι κατάλληλο για:

Δίαιτες με μειωμένα λιπαρά

Μεσήλικες- ηλικιωμένους

Μαθητές, σπουδαστές

Πνευματικά εργαζόμενους

ΜΟΡΦΗ: Κάψουλα
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 30

ΩΜΕΓΑ 3 – ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ

Εικοσαπενταενοϊκό οξύ, απαραίτητο ωμέγα 3 πολυακόρεστο λιπαρό οξύ. Μπορεί να συντεθεί στο σώμα σε πολύ μικρές ποσότητες από το α- λινολενικό οξύ, ο οργανισμός όμως βασίζεται στην πρόσληψή του από τις τροφές ή τα συμπληρώματα διατροφής.

ΩΜΕΓΑ 6 – ΕΛΑΙΟ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΥ

Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα απαραίτητα για τον οργανισμό. Σημαντικότερος εκπρόσωπος των ωμέγα 6 λιπαρών είναι το λινολεϊκό οξύ. Ο οργανισμός του ανθρώπου δεν έχει την ικανότητα να συνθέσει τα λιπαρά αυτά οξέα και γι αυτό στηρίζεται στην διατροφή για την κάλυψη των αναγκών. Τρόφιμα πλούσια σε ωμέγα 6 λιπαρά είναι ορισμένα φυτικά έλαια (καλαμπόκι, ηλίανθος, σόγια), οι ξηροί καρποί και λιγότερο τα σιτηρά και το κοτόπουλο. Η ευεργετική τους δράση αποτελεί αντικείμενο πολλών ερευνών, ενώ φαίνεται μέχρι σήμερα πως συμβάλλουν στην υγεία της καρδιάς, στην αντιμετώπιση φλεγμονών και σε δερματικές παθήσεις.

ΩΜΕΓΑ 9 – ΕΛΑΙΟ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟΥ

Πολυακόρεστο λιπαρό οξύ με την ονομασία γάμμα λινολενικό οξύ, το οποίο μπορεί να συντεθεί στον οργανισμό από το ωμέγα 6 λινολεϊκό οξύ. Φυσικές πηγές αυτού είναι το έλαιο νυχτολούλουδου το οποίο έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του προεμμηνορυσιακού συνδρόμου, αλλά και της εμμηνόπαυσης.

Ενήλικες: Λαμβάνετε 1 κάψουλα, κατά προτίμηση, μετά από γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις τού γιατρού σας.

Ενεργά συστατικά ανά κάψουλα

Αποδιδόμενη ποσότητα ανά κάψουλα

Ιχθυέλαιο

500mg

Έλαιο λιναρόσπορου

400mg

Έλαιο νυχτολούλουδου

300mg

από τα οποία:

- Ολικά Ωμέγα 3 / Total Omega 3

- Ολικά Ωμέγα 6 / Total Omega 6

- Ολικά Ωμέγα 9 / Total Omega 9

350mg

258mg

76mg

- LA – λινολεϊκό οξύ (ωμέγα 6)

- ALA – α-λινολενικό οξύ (ωμέγα 3)

- EPA – εικοσιδυαεξαενοϊκό οξύ (ωμέγα 3)

- OA – ολεϊκό οξύ (ωμέγα 9)

- DHA – εικοσαπενταενοϊκό οξύ (ωμέγα 3)

- GLA – γ-λινολενικό οξύ (ωμέγα 6)

231mg

200mg

90mg

76mg

60mg

27mg

 Fish oil, Organic Flaxseed Oil, Evening primrose Oil, Gelatin, Glycerine, Purified water.

ΧΩΡΙΣ: Γλουτένη, λακτόζη, συντηρητικά.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Power Health Platinum Range Omega 3.6.9 30caps"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 8 χρόνια
Ολγα Π.
Πολύ καλό προιόν!
Πολύ καλό προιόν!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Pοτε θσ ειναι διαθεσιμο
    Aναμένεται στις 11/2/2019.
    31/01/2019 από Pharm24