Rene Furterer Huile de Douche Enhancing Shower Oil Καθαρίζει Απαλά και Περιβάλλει το Σώμα με Ένα Μαγευτικό Άρωμα  200ml
48 πόντοι

Rene Furterer Huile de Douche Enhancing Shower Oil Καθαρίζει Απαλά και Περιβάλλει το Σώμα με Ένα Μαγευτικό Άρωμα 200ml

Κωδικός 035943
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 2 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  15,00€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Rene Furterer Huile de Douche Enhancing Shower Oil Καθαρίζει Απαλά και Περιβάλλει το Σώμα με Ένα Μαγευτικό Άρωμα  200ml Απολαμβάνοντας τις αισθήσεις, το λάδι ντους 5 Sens Shower Oil της Rene Furterer καθαρίζει απαλά και περιβάλλει το σώμα με ένα μ...  Διαβάστε περισσότερα

9,59€
Κερδίστε 48 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282770202960
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Αφρόλουτρα

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Rene Furterer Huile de Douche Enhancing Shower Oil Καθαρίζει Απαλά και Περιβάλλει το Σώμα με Ένα Μαγευτικό Άρωμα  200ml

Απολαμβάνοντας τις αισθήσεις, το λάδι ντους 5 Sens Shower Oil της Rene Furterer καθαρίζει απαλά και περιβάλλει το σώμα με ένα μαγευτικό και ακαταμάχητο άρωμα.

Εμπλουτισμένο με 5 φυτικά έλαια, η εξαιρετικά αισθητηριακή υφή του glitter μετατρέπεται σε πλούσιο, εξαιρετικά κρεμώδη αφρό. Η επιδερμίδα ανακτά φως και λάμψη, ενώ η υφή της γίνεται απαλή και μεταξένια. 

Το έλαιο Jojoba αντιστέκεται στις ακραίες συνθήκες , από εκεί άλλωστε πήρε και το όνομά του "Ο χρυσός της ερήμου". Το φυτικό έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους Jojoba  είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα. Η σύνθεσή του πολύ κοντά στο σμήγμα του δίνει μια αξιοσημείωτη συγγένεια με το δέρμα και τα μαλλιά. Οι ιδιότητες προστασίας και επιδιόρθωσης του ελαίου Jojoba στα μαλλιά και το δέρμα είναι πλέον γνωστές και αποδεδειγμένες.

Σύμβολο της αγάπης και της παρθενίας, η αμυγδαλιά είναι το πρώτο οπωρωφόρο δέντρο που ανθίζει στο τέλος του χειμώνα. Το πολύ γλυκό αυτό φυτικό έλαιο αμυγδάλου είναι ευχάριστο και αφήνει βελούδινη εμφάνιση και απαλή αίσθηση στο δέρμα ή τα μαλλιά. Καταπραϋντικό και μαλακτικό, το γλυκό λάδι αμυγδάλου θρέφει το ξηρό δέρμα και τα μαλλιά επικάλυπτοντας με ένα προστατευτικό φιλμ.

Το Castor oil καλλιεργείται σε πολλές τροπικές και εύκρατες περιοχές. Οι αρετές του καστορέλαιου είναι πολυάριθμες: πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, έχει θεραπευτικές, αναζωογονητικές και ενυδατικές ιδιότητες για το δέρμα. Σε ξηρά μαλλιά, η χρήση καστορέλαιο προάγει την ανάπτυξή τους και τους δίνει λάμψη και απαλότητα.

Το φυτικό έλαιο αβοκάντο χρησιμοποιήθηκε ήδη πάνω από 8000 χρόνια από τους Αζτέκους και τους Μάγια σε φίλτρα για να καθυστερήσει τη γήρανση και να μεγαλώσει τα μαλλιά. Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αποκαθιστά την ελαστικότητα, τη μεταξένια απαλότητα στο δέρμα και θρέφει βαθιά τα ξηρά μαλλιά.

Το Safflower είναι το ανατολίτικο γαϊδουράγκαθο με κόκκινα, κίτρινα ή άσπρα λουλούδια. Αρχικά, καλλιεργήθηκε για την πορτοκαλί βαφή που παρέχεται από τα άνθη της. Από τους σπόρους του εξάγεται ένα λάδι πολύ πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε που του δίνει εξαιρετική ικανότητα να αποκαθιστά την ελαστικότητα, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση στο δέρμα. Η θρεπτική και μαλακτική δύναμη του Safflower Vegetable Oil είναι ιδανική για ξηρά μαλλιά, τα οποία θα ανακτήσουν την ελαστικότητα και τη λάμψη.

Κατάλληλο για συχνή χρήση

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
 

Απλώστε πάνω στο βρεγμένο σώμα

Κάντε αφρό και ξεπλύνετε
 

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Rene Furterer Huile de Douche Enhancing Shower Oil Καθαρίζει Απαλά και Περιβάλλει το Σώμα με Ένα Μαγευτικό Άρωμα 200ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;