RosVeda Pure Essential Oil Cedar, 100% Φυτική Σύνθεση, Αιθέριο Έλαιο Κέδρου 10ml
38 πόντοι

RosVeda Pure Essential Oil Cedar, 100% Φυτική Σύνθεση, Αιθέριο Έλαιο Κέδρου 10ml

Κωδικός 012669
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  8,92€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

RosVeda Pure Essential Oil Cedar, 100% Φυτική Σύνθεση, Αιθέριο Έλαιο Κέδρου 10ml 100% Φυτικό & Βιολογικό Προιόν   ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το αιθέριο έλαιο Κέδρου, όχι μόνον δίνει ηρεμία και ισορροπία στο μυαλό μας και στην σκέψη μας, αλλά αυξάνει και τ...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Κερδίστε 38 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5555555000218
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

RosVeda Pure Essential Oil Cedar, 100% Φυτική Σύνθεση, Αιθέριο Έλαιο Κέδρου 10ml

100% Φυτικό & Βιολογικό Προιόν

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το αιθέριο έλαιο Κέδρου, όχι μόνον δίνει ηρεμία και ισορροπία στο μυαλό μας και στην σκέψη μας, αλλά αυξάνει και την πνευματική μας διαύγεια. Καθαρίζει το αναπνευστικό μας σύστημα από φλεγμονές, αντιμετωπίζει μολύνσεις του ουροποιητικού συστήματος, όπως και ανωμαλίες στις κύστες και στα νεφρά. Θεραπεύει την πιτυρίαση και ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας από το δέρμα μας. Αντισπασμωδικό, διουρητικό, μυκητοκτόνο και εντομοκτόνο. Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες στην επιδερμίδα, η αντισηπτική του δε δράση είναι αρκετά ισχυρή, στην αντιμετώπιση της λιπαρότητας του δέρματος και της ακμής. Έχει ιδιαίτερα τονωτική δράση και επιφέρει ηρεμία, όταν υπάρχει ανησυχία και νευρικότητα.

Επίσης βοηθά σε περιπτώσεις ουρικών μολύνσεων, ρευματισμών και αρθρίτιδας. Χρησιμοποιούμενο σε ατμοποιητές, δρα θετικά στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, βρογχίτιδας, ρευματισμών, αναπνευστικών προβλημάτων και στην απώθηση των εντόμων. Χρησιμοποιούμενο στο μπάνιο ή στο μασάζ, βοηθά στην αντιμετώπιση του άσθματος, βρογχίτιδας, αναπνευστικών προβλημάτων, κυστίτιδας, λιπαρότητας δέρματος και στην πιτυρίδα.

Να μην χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Άρωμα: Απαλό, άρωμα ξύλου. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις ή παρενέργειες. 

 

ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

• Ισχυρό αντισηπτικό, βοηθά σημαντικά στην θεραπεία ακμής και μολύνσεων στο δέρμα και καταπραΰνει ερεθισμούς στην επιδερμίδα

• Ανακουφίζει από αρθρίτιδα και ρευματισμούς

• Καθαρίζει το αναπνευστικό από φλεγμονές

• Βοηθά στην θεραπεία μολύνσεων του ουροποιητικού συστήματος

• Ηρεμεί και απομακρύνει άγχος και ένταση 

 

Για όλους τους τύπους δέρματος

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Οι μέθοδοι εφαρμογής των αιθέριων ελαίων είναι, το μασάζ, οι κομπρέσες, το μπάνιο και η εισπνοή. Η εισπνοή, μας προστατεύει από το κρύο και την γρίπη.
Μασάζ: Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τονώνει, αποτοξινώνει και ξεκουράσει από την υπερένταση. Τα αιθέρια έλαια, όταν πρόκειται για μασάζ, χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ σε βάσεις.
Μπάνιο: Προσθέστε μέσα στην μπανιέρα, 6-8 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο, ανακατέψετε το νερό και μείνετε 20’ στο νερό, για χαλάρωση και ξεκούραση.
Ποδόλουτρο: Σε μία λεκάνη με χλιαρό νερό, προσθέστε 4-5 σταγόνες αιθέριου ελαίου και βάλτε τα πόδια σας στο νερό για 20’. Αναζωογονεί μετά από μια κοπιαστική ημέρα. Σταματά και την κακοσμία των ποδιών.
Κομπρέσες: Οι ζεστές κομπρέσες, αφαιρούν τις τοξίνες και καταπραΰνουν τις φλεγμονές και οι κρύες κομπρέσες, καταπολεμούν πονοκεφάλους, εγκαύματα, πόνους ποδιών κλπ.
Εισπνοή: Βάλτε 2-3 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο, σε ένα δοχείο με ζεστό νερό και τοποθετήστε το πρόσωπό σας επάνω από το δοχείο. Ο ατμός θα ανοίξει επίσης τους πόρους του δέρματος, δίνοντας επιπρόσθετα οφέλη στο πρόσωπό σας.
Διασκορπιστές και Ατμοποιητές: Βάλτε στον διασκορπιστή ή τον ατμοποιητή, 6-8 σταγόνες αιθέριου ελαίου και όλος ο χώρος, θα γεμίζει με ευχάριστα αρώματα για 4-5 ώρες.
Δοχείο Potpourri: Το Potpourri είναι ένα μείγμα αποξηραμένων λουλουδιών, χορταριών, λοβών, χλόης και σπόρων. Προσθέστε λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου και τα αποξηραμένα λουλούδια μπορούν να αναδίδουν άρωμα για 2-3 εβδομάδες
Για την ώρα του ύπνου: Βάλτε 3-4 σταγόνες αιθέριου ελαίου στο μαξιλάρι, ή σε ένα μαντήλι κάτω από αυτό, πριν πάτε για ύπνο. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των πονοκέφαλων, πίεσης, έντασης και στην ανάκτηση αυτοπεποίθησης.
Ψεκασμός στο δωμάτιο και κοινόχρηστους χώρους: Προσθέστε 10-12 σταγόνες αιθέριου ελαίου σε μισό λίτρο νερό και ψεκάστε με δοχείο ψεκασμού. Αιθέρια έλαια όπως Πεύκο, Λεβάντα, Λεμόνι, Μανταρίνι, Lemon Grass, είναι ιδανικά για ψεκασμό. Μπορείτε να απολυμάνετε, ντουλάπες και δωμάτια τα οποία έχουν πρόβλημα υγρασίας, ή είχαν μείνει κλειστά για μεγάλο διάστημα.
Απωθητικά εντόμων: Βάζουμε 2-3 σταγόνες στο μαξιλάρι, ή σε χρησιμοποιημένες ταμπλέτες εντομοαπωθητικών συσκευών, ή κάνουμε επάλειψη στο δέρμα μας, αφού πρώτα έχουμε διαλύσει το αιθέριο έλαιο, στην κατάλληλη βάση όπως κάνουμε στο μασάζ. Το αιθέριο έλαιο Lemon Grass, είναι ιδανικό για τα έντομα και το Tea Tree, για μυρμήγκια και ψύλλους.

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
• Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα, εκτός από την Λεβάντα (Lavender), Τεϊόδενδρο (Tea Tree), Ροδόξυλο (Rosewood) και Τριαντάφυλλο (Rose), σε μικρή όπως ποσότητα.
• Μετά την χρήση αιθέριων ελαίων εσπεριδοειδών αποφύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο ή Solarium για 12 ώρες

Φύλαξη προϊόντος: Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι μεγαλύτερη των 30° C. Να μην εκτίθεται απ’ ευθείας στον ήλιο και να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

 

ΧΡΗΣΗ

Ευεργετική δράση:
• Χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία της ακμής και ρυθμίζει την υπερβολική έκκριση σμήγματος
• Ανακουφίζει από αρθρίτιδα και πόνους ρευματισμών
• Βοηθά τη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης και της πιτυρίδας
• Ρυθμίζει την λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής
• Ισχυρό τονωτικό για το σώμα
• Βοηθά το αναπνευστικό και το μυϊκό σύστημα
• Αυξάνει πνευματική διαύγεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση
• Διώχνει ένταση και άγχος

Χρήση στην Αρωματοθεραπεία:
• Δύναμη και αυτοπεποίθηση σε στιγμές συναισθηματικής φόρτισης: Προσθέστε 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο Κέδρου στην κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια.
• Κυτταρίτιδα και κατακράτηση υγρών: Προσθέστε 35 σταγόνες σε 100 ml Αμυγδαλέλαιου και κάντε μασάζ σε όλο το σώμα, ιδιαίτερα στα σημεία που έχουν πρόβλημα.
• Ακμή και σπυράκια: Προσθέστε 15 σταγόνες Κέδρου σε 50 ml λάδι Jojoba και εφαρμόστε στο πρόσωπο δυο φορές τη μέρα.
• Για την πιτυρίδα, την τριχόπτωση και τη διατήρηση της καλής υγείας του κεφαλιού: Προσθέστε 30 σταγόνες Κέδρου σε 100ml Αμυγδαλέλαιου ή εναλλακτικά 15 σταγόνες Κέδρου με 15 σταγόνες Δενδρολίβανου σε 100ml Αμυγδαλέλαιου.
• Ιδανικό αντισηπτικό για δάπεδα που δίνει φρεσκάδα στο σπίτι: Προσθέστε στο νερό του σφουγγαρίσματος 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο Κέδρου σε 2 λίτρα νερό

 

Συσκευασία

Γυάλινο μπουκάλι 10ml

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "RosVeda Pure Essential Oil Cedar, 100% Φυτική Σύνθεση, Αιθέριο Έλαιο Κέδρου 10ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;