Sky Premium Life Hyaluronic Acid 10mg/ml Συμπλήρωμα Διατροφής, Υψηλής Περιεκτικότητας Υαλουρονικό Οξύ 100ml
143 πόντοι

Sky Premium Life Hyaluronic Acid 10mg/ml Συμπλήρωμα Διατροφής, Υψηλής Περιεκτικότητας Υαλουρονικό Οξύ 100ml

Κωδικός 034963
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  47,79€
  5.0
4
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(4)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Sky Premium Life Hyaluronic Acid 10mg/ml Συμπλήρωμα Διατροφής, Υψηλής Περιεκτικότητας Υαλουρονικό Οξύ 100ml Το Sky Premium Life Hyaluronic Acid είναι καθαρό υαλουρονικό οξύ που παράγεται με βιο-ζύμωση μικροοργανισμών και δεν περιέχει ζωικά στοιχεί...  Διαβάστε περισσότερα

28,67€
Κερδίστε 143 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200408700907
ΒΑΡΟΣ: 100gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Sky Premium Life Hyaluronic Acid 10mg/ml Συμπλήρωμα Διατροφής, Υψηλής Περιεκτικότητας Υαλουρονικό Οξύ 100ml

Το Sky Premium Life Hyaluronic Acid είναι καθαρό υαλουρονικό οξύ που παράγεται με βιο-ζύμωση μικροοργανισμών και δεν περιέχει ζωικά στοιχεία.

Το υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στην βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα του δέρματος, την υγιή λειτουργία των αρθρώσεων, την αντιφλεγμονώδη δράση. Βελτιώστε τη λειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος. Το μεγαλύτερο ποσοστό υαλουρονικού οξέος που εισέρχεται στον οργανισμό από το στόμα καταλήγει στο δέρμα και στις αρθρώσεις.

Ιδιότητες του Sky Premium Life Hyaluronic acid:

Μη ζωικής προέλευσης. Πρόκειται για προϊόν βιο-ζύμωσης από μικροοργανισμούς, και όχι ζωικής προέλευσης. Δεν περιέχει καθόλου υπολείμματα ζωικής προέλευσης, όπως ιούς, ορμόνες ή αντιβιοτικά.

Υψηλή καθαρότητα. Η καθαρότητα του βιο-υαλουρονικού οξέος είναι πάνω από 95%, γεγονός που αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σύγκριση με το υαλουρονικό οξύ ζωικής προέλευσης, το οποίο είναι μόλις 10-20% καθαρό.

Υψηλή μοριακή μάζα. Έχει ιδανική μοριακή μάζα ~ 1.500.000 Daltons, η οποία επιτρέπει ταυτόχρονα ταχεία επαναρρόφηση και υψηλή απόδοση. Πλήρης και γρήγορη απορρόφηση.

Το υαλουρονικό οξύ συμβάλει στις ακόλουθες λειτουργίες του σώματος:

Μυοσκελετικό σύστημα

Λιπαίνει τις αρθρώσεις, γεγονός που μειώνει την τριβή και βελτιώνει την κινητικότητά τους.

Προστατεύει τις αρθρώσεις, τους μύες και τους χόνδρους από τη γήρανση.

Απορροφά τους κραδασμούς που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της άσκησης και γενικά καθώς κινούνται οι αρθρώσεις.

Μειώνει την φλεγμονή ανακουφίζοντας από τον πόνο.

Δέρμα

Ενυδατώνει το δέρμα, δίνοντάς του νεανική εμφάνιση.

Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Αποτρέπει τη δημιουργία ρυτίδων.

Βοηθά στη δημιουργία νέου ιστού εμποδίζοντας τις ουλές.

Βοηθά στη θεραπεία των πληγών.

Όραση

Προσφέρει υγρασία στα μάτια και τα βοηθά να παραμένουν καθαρά, υγρά και υγιή.

Καρδιαγγειακό σύστημα

Ενυδατώνει και λιπαίνει τις καρδιακές βαλβίδες.

Το Sky Premium Life Hyaluronic Acid συνιστάται για:

Για άνδρες και γυναίκες.

Για επαγγελματίες και μη αθλητές, αλλά και για όσους δεν αθλούνται.

Για άτομα που πάσχουν από προβλήματα άρθρωσης και οστών.

Για όσους θέλουν να προστατεύσουν τις αρθρώσεις και τα οστά ως μέτρο πρόληψης.

Για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να τονώσουν το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά τους.

Για αυτούς που ασκούνται τακτικά, καθώς μειώνει την τριβή στις αρθρώσεις, αποκαθιστά τον μυϊκό ιστό και θεραπεύει τους τραυματισμούς πιο γρήγορα.

Για γυναίκες στην εμμηνόπαυση που αισθάνονται κόπωση ή πόνο στις αρθρώσεις.

Για όσους είναι άνω των 50 ετών, για να διατηρήσουν την υγεία των ματιών και του καρδιαγγειακού συστήματος, καθώς και για να ανακουφιστούν από τον πόνο στα οστά και τους αρθρώσεις.

Τα διατροφικά συμπληρώματα Sky Premium Life διατίθενται στα φαρμακεία.

Τα συμπληρώματα διατροφής Sky Premium Life σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τα κενά στη διατροφή σας και να απελευθερώσουν πλήρως τις δυνατότητές σας. Η σειρά προϊόντων μας βασίζεται σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, φυτικά εκχυλίσματα και άλλες ουσίες που είναι απαραίτητες για το ανθρώπινο σώμα. Τα συμπληρώματα διατροφής Sky Premium Life παρασκευάζονται με την εγγύηση ενός φαρμακευτικού προϊόντος. Στην διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιούμε φυσικά και εργαστηριακά συστατικά υψηλής ποιότητας, εξαιρετικής καθαρότητας και πάντα σε συγκεντρώσεις ιδανικές για τις ανάγκες των σύγχρονων ανδρών και γυναικών.

Το Sky Premium Life Hyaluronic Acid παρασκευάζεται στην Ελλάδα και πληροί όλα τα κριτήρια για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων από την ομάδα των συμπληρωμάτων διατροφής, ενώ η Sky Pharm AE είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015 και η ικανότητα παραγωγής της είναι σύμφωνη με τις πιστοποιήσεις και τα πρότυπα των GMP (Ορθές Πρακτικές Παραγωγής) και των GDP (Ορθές Πρακτικές Διανομής).

7-8 σταγόνες, 1-3 φορές ημερησίως. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως είναι ή αναμεμειγμένο με ½ ποτήρι νερό ή χυμό.

Για εφαρμογή στο δέρμα: Εάν το χρησιμοποιείτε στο δέρμα, εφαρμόστε 1-2 σταγόνες σε καθαρό και στεγνό ή υγρό δέρμα και τρίψτε προσεκτικά. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.

Συσκευασία

Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη 100ml.

Προφυλάξεις

Λάβετε υπόψη ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν προορίζονται για τη θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστούν μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή. Μην υπερβαίνετε την αναγραφόμενη δόση. Αντενδείκνυται για ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πριν πάρετε αυτό το προϊόν εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή παίρνετε άλλα φάρμακα. Φυλάξτε το σε θερμοκρασία δωματίου. Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε μετά την ημερομηνία λήξης.

Active substance / Δραστικό συστατικό Content / 1ml / περιεκτικότητα / 1 ml % R.D.A / % Σ.Η.Π.*
Sodium hyaluronate (sodium salt of hyaluronic acid) 10 mg **

* Σ.Η.Π.: Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

** Σ.Η.Π.: Δεν έχει καθοριστεί

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Sky Premium Life Hyaluronic Acid 10mg/ml Συμπλήρωμα Διατροφής, Υψηλής Περιεκτικότητας Υαλουρονικό Οξύ 100ml"

5.0
4 Κριτικές
4
0
0
0
0
πριν από 2 χρόνια
Γεωργία Κ.
Εξαιρετικό προϊόν
Από τις πρώτες κιόλας μέρες χρήσης τους προϊόντος αισθάνθηκα διαφορά σε ένα ορθοπεδικά πρόβλημα που έχω. Σαφέστατη βελτίωση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και ως πόσιμο και για εξωτερική χρήση στο πρόσωπο.
πριν από 1 χρόνο
Maria V.
Παρα πολυ καλο προϊόν
Πολύ καλό θα το ξανά πάρω
πριν από 2 χρόνια
ΕΙΡΗΝΗ Χ.
Πολύ καλο
Είναι πολύ καλό προϊόν
πριν από 3 χρόνια
Σόνια Ζ.
Πάρα πολύ καλό
Πάρα πολύ καλό
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Gia poso xroniko diastima mporo na to perno ke an prepi na to stamato gia ligo kero ?
    Προτείνετε τρίμηνη αγωγή, διακοπή για 1 μήνα και στην συνέχεια αν επιθυμείτε επαναλαμβάνεται την αγωγή.
    02/11/2022 από Pharm24