Upsa Phytovex Sore Throat Spray 30ml
32 πόντοι

Upsa Phytovex Sore Throat Spray 30ml

Spray για την Αντιμετώπιση του Πονόλαιμου με Καταπραϋντική Δράση Μέσα σε 5 Λεπτά

Κωδικός 060184
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  9,90€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Upsa Phytovex Sore Throat Spray για την Αντιμετώπιση του Πονόλαιμου με Καταπραϋντική Δράση Μέσα σε 5 Λεπτά 30ml Το Phytovex σπρέι για τον πονόλαιμο είναι ένα παχύρρευστο, υπερτονικό διάλυμα που όταν ψεκάζεται στην επιφάνεια του φάρυγγα, σχηματίζει...  Διαβάστε περισσότερα

6,43€
Κερδίστε 32 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3585555020514
ΒΑΡΟΣ: 57gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Κρυολόγημα - Βήχας - Πονόλαιμος

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Upsa Phytovex Sore Throat Spray για την Αντιμετώπιση του Πονόλαιμου με Καταπραϋντική Δράση Μέσα σε 5 Λεπτά 30ml

Το Phytovex σπρέι για τον πονόλαιμο είναι ένα παχύρρευστο, υπερτονικό διάλυμα που όταν ψεκάζεται στην επιφάνεια του φάρυγγα, σχηματίζει ένα ωσμωτικά ενεργό αλλά ανθεκτικό φιλμ που έλκει μηχανικά το υποτονικό υγρό από τα βαθύτερα μέρη του λαιμού. Αυτό το ωσμωτικό φιλμ δρα τοπικά, μηχανικά, χωρίς να απορροφάται από τον οργανισμό. Αποσπά και αποστραγγίζει τους ρύπους που υπάρχουν στην επιφάνεια του φάρυγγα, λειτουργώντας ως άμεσο καθαρισμού. Ο καθαρισμός της επιφάνειας του φάρυγγα διεγείρει την αποκατάσταση και την άμυνα του βλεννογόνου. Τα κλινικά αποτελέσματα δείχνουν γρήγορη και αισθητή μείωση του πονόλαιμου, του ερεθισμού, της ερυθρότητας, του πρηξίματος και της υπόλευκης εναπόθεσης στην επιφάνεια του φάρυγγα. Αυτή η μείωση των βακτηριακών ρύπων ελαχιστοποιεί την ανάγκη για αντιβιοτικά.

  • Θεραπεύει τον πονόλαιμο
  • Μειώνει αισθητά ερεθισμό & ερυθρότητα Δρα γρήγορα και αποτελεσματικά μετά από 5 λεπτά!

Ενεργά συστατικά

  • Αιθέρια Έλαια Μέντας, Θυμαριού & Δενδρολίβανου
  • Εκχυλίσματα από φύλλα κισσού & καρπών φραγκοστάφυλου
  • Γλυκερόλη φυτικής προέλευσης

Οδηγίες Χρήσης

Ανακινήστε απαλά το δοχείο ψεκασμού, αφαιρέστε το καπάκι και πριν την πρώτη χρήση, ενεργοποιήστε την αντλία πιέζοντας τον ψεκαστήρα μία ή δύο φορές.

Κατευθύνετε την άκρη του ανοίγματος του περιέκτη και πιέστε τον ψεκαστήρα ασκώντας πίεση με το δάχτυλο για να απελευθερώσετε το προϊόν στο πάνω μέρος του φάρυγγα.

Επειδή το προϊόν είναι παχύρρευστο, μπορεί να παραμείνουν μερικά σταγονίδια στο άκρο του ψεκαστήρα. Σκουπίστε το άκρο με χαρτομάντηλο ή βαμβακερή μπατονέτα και τοποθετήστε ξανά το κάλυμμα της φιάλης μετά από κάθε χρήση.

Για νεαρούς ασθενείς, το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται από ενήλικα ή τουλάχιστον υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα.

Δοσολογία

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: 4-5 ψεκασμοί για να σχηματίσετε ένα λεπτό στρώμα προϊόντος πάνω στην επιφάνεια του φάρυγγα για τις 2-3 πρώτες ώρες κάθε 20’-30’ & στη συνέχεια 3-4 φορές/ημέρα.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Μην το χορηγείτε σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Να μη χρησιμοποιείται για περισσότερες από 7 συνεχόμενες ημέρες, σε ασθενείς που πάσχουν από άσθμα ή σοβαρές αναπνευστικές καταστάσεις, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού χωρίς ιατρική συμβουλή. 

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας και τα συμπτώματα δεν υποχωρήσουν στις πρώτες 3 μέρες.

Προφυλάξεις

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

 
Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 13 ψεκασμοί

Δόσεις ανά Συσκευασία: 130

Περιεκτικότητα ανά 30ml
Γλυκερόλη 62%
Εκχύλισμα φύλλων & καρπών Hedera Helix
Αιθέρια έλαια Mentha piperita, Thymus satureiodes & Rosmarinus officinalis

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Γλυκερόλη (62%), Aqua, Septicyanidin (προέρχεται από εκχυλίσματα φύλλων Hedera helix και καρπών Ribes nigrum), Αιθέρια έλαια Mentha piperita, Thymus satureioides και Rosmarinus officinalis.

Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό περιβάλλον έως 25°C (77°F), και προφυλάξτε το από το φως. Οι ακατάλληλες συνθήκες φύλαξης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και η διατήρηση σε συνθήκες κατάψυξης ενδέχεται να προκαλέσουν αλλοίωση στο προϊόν.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Upsa Phytovex Sore Throat Spray 30ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;