Vazyme Ag SARS CoV-2 Covid 19 Rapid Self Test 1 Test

Test για Ανίχνευση του SARS-Cov-2 Αντιγόνου σε Δείγματα Στοματοφαρυγγικού ή Ρινοφαρυγγικού Επιχρίσματος

Κωδικός 050863
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  2,50€
  5.0
4
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(4)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Vazyme Ag SARS CoV-2 Covid 19 Rapid Self Test Test για Ανίχνευση του SARS-Cov-2 Αντιγόνου σε Δείγματα Στοματοφαρυγγικού ή Ρινοφαρυγγικού Επιχρίσματος 1 Test Το SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει ποιοτικά το αντιγόνο SAR...  Διαβάστε περισσότερα

0,87€
Κερδίστε 4 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 6973315730044
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 24gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Διαγνωστικά Self - Τest

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Vazyme Ag SARS CoV-2 Covid 19 Rapid Self Test Test για Ανίχνευση του SARS-Cov-2 Αντιγόνου σε Δείγματα Στοματοφαρυγγικού ή Ρινοφαρυγγικού Επιχρίσματος 1 Test

Το SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει ποιοτικά το αντιγόνο SARS-CoV-2 σε δείγματα στοματοφαρυγγικού επιχρίσματος και ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος in vitro.

Το SARS-CoV-2 είναι ένας β-κορανοϊός του οποίου τα σωματίδια είναι στρογγυλά ή ελλειπτικά, συχνά πλειομορφικά, με διάμετρο περίπου 60-140 nm, φαινομενικά διαφορετικά στα γενετικά χαρακτηριστικά από τα SARS-CoV και MERS-CoV. Οι κύριες κλινικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πυρετό, κόπωση και άλλα συστηματικά συμπτώματα που συνοδεύονται από ξηρό βήχα, δύσπνοια, κ.λπ., τα οποία μπορούν να εξελιχθούν γρήγορα σε σοβαρή πνευμονία, αναπνευστική ανεπάρκεια, σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας, σηπτικό σοκ, ανεπάρκεια πολλαπλών οργανώσεων, σοβαρή αλκαλική μεταβολική διαταραχή οξέος και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε απειλητικό για τη ζωή αποτέλεσμα. Το SARS-CoV-2 μεταδίδεται κυρίως μέσω αναπνευστικών σταγονιδίων (φτέρνισμα, βήχας κ.λπ.) και μέσω επαφής (αγγίζοντας τα ρουθούνια με το χέρι σε επαφή με τον ιό, τρίβοντας τα μάτια κ.λπ.).

Το SARS-CoV-2 είναι ευαίσθητο στο υπεριώδες φως και τη θερμότητα και μπορεί να απενεργοποιηθεί αποτελεσματικά στους 56 ° C για 30 λεπτά ή με διαλύτες λιπιδίων όπως αιθυλαιθέρα, 75% αιθανόλη, απολυμαντικό που περιέχει χλώριο, υπεροξυοξικό οξύ και χλωροφόρμιο.


Το Rapid Antigen Test για SARS-CoV-2 χρησιμοποιεί ανοσο-πλευρική χρωματογραφική τεχνολογία για ποιοτική ανίχνευση αντιγόνου. Κολλοειδή σωματίδια χρυσού επισημασμένα με "αντίσωμα αντι-SARS-CoV-2" στερεώθηκαν στο επίθεμα σύζευξης. "Το αντίσωμα 2 αντι-SARS-CoV-2" στερεώθηκε στη γραμμή δοκιμής "Τ" της μεμβράνης νιτροκυτταρίνης. Το GoG Anti-Mouse IgG προσαρτάται στη γραμμή ελέγχου "C" της μεμβράνης νιτροκυτταρίνης. Όταν η συγκέντρωση του SARS-CoV-2 στο δείγμα είναι υψηλότερη από το ελάχιστο όριο ανίχνευσης, δεσμεύεται με το «αντίσωμα 1-SARS-CoV-2» επισημασμένο με κολλοειδή χρυσά σωματίδια για να σχηματίσει μια ένωση. Μεταναστεύει στη μεμβράνη με τριχοειδή δράση στη γραμμή δοκιμής, όπου συλλαμβάνεται από το "αντι-SARS-CoV-2 αντίσωμα 2, σχηματίζοντας" Au-Anti-SARS-CoV-2 αντίσωμα 1- (SARS-CoV-2) -Anti-SARS-CoV-2 αντίσωμα 2 ". Αυτές οι ενώσεις παράγουν ένα χρώμα, ως αποτέλεσμα του οποίου η δοκιμή είναι θετική για αντιγόνα. Το "αντίσωμα αντι-SARS-CoV-2 1" με κολλοειδή σωματίδια χρυσού συνδέεται με IgG Anti-Mouse Goat και παράγει χρώμα για τη γραμμή ελέγχου "C". Όταν η συγκέντρωση του SARS-CoV-2 στο δείγμα είναι χαμηλότερη από το ελάχιστο όριο ανίχνευσης ή απουσία SARS-CoV-2 στο δείγμα, οι ενώσεις παράγουν μόνο χρώμα για τη γραμμή ελέγχου "C".

Εξαρτήματα κιτ
Τύπος κασέτας:

Συσκευή δοκιμής: Μονοκλωνικό αντίσωμα ποντικού αντι SARS-CoV-2, πολυκλωνικό αντίσωμα IgG αντι-ποντικού IgG, μεμβράνη νιτροκυτταρίνης.
Διάλυμα εκχύλισης: Ρυθμιστικό διάλυμα φωσφορικών (0,01 Μ, pH 7,4 ± 0,2)
Σωλήνας εξαγωγής
Οδηγός
1. Συλλογή δειγμάτων
Δειγματοληψία με στοματοφαρυγγικό επίχρισμα:
Ο ασθενής πρέπει να σηκώσει το κεφάλι του ελαφρώς προς τα πάνω, να ανοίξει το στόμα του πλάτος και να κάνει έναν ήχο "A-a-a" για να εκθέσει και τις δύο φαρυγγικές αμυγδαλές. Το μίας χρήσης μπατονέτα πρέπει να χρησιμοποιείται στη βάση της γλώσσας. Τρίψτε και τις δύο φαρυγγικές αμυγδαλές εμπρός και πίσω με λίγη δύναμη τουλάχιστον τρεις φορές και στη συνέχεια τρίψτε το οπίσθιο φάρυγγα τοίχου πάνω-κάτω τουλάχιστον τρεις φορές.

Δειγματοληψία με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα:
Πιάστε απαλά το κεφάλι του ασθενούς με το ένα χέρι, εισάγετε το στυλεό στο ρουθούνι και εισάγετε αργά βαθιά στο κάτω μέρος της ρινικής οδού. Όταν το πάνω μέρος του επιχρίσματος φτάσει στο πίσω τοίχωμα της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας, περιστρέψτε το απαλά μία φορά και μετά αφαιρέστε αργά το επίχρισμα.

2. Αποθήκευση του δείγματος
Μετά την επεξεργασία, τα δείγματα μπορούν να αποθηκευτούν σε θερμοκρασία δωματίου (15-30 ° C) για έως 24 ώρες, στους 2-8 ° C για έως 72 ώρες και στους -20 ° C για έως και 36 μήνες. Τα δείγματα μπορούν να καταψυχθούν και να αποψυχθούν έως και τρεις φορές.

Διαδικασία ανάλυσης
Όταν χρησιμοποιείτε το αντιδραστήριο, εργαστείτε αυστηρά, σύμφωνα με το εγχειρίδιο, για να διασφαλίσετε την ακρίβεια των αποτελεσμάτων.

Σημειώσεις:
1. Τα νωπά δείγματα υποβάλλονται σε επεξεργασία με το διάλυμα εκχύλισης το συντομότερο δυνατό, αλλά το αργότερο 1 ώρα μετά τη συλλογή.
2. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η συσκευή δοκιμής, το δείγμα και το όργανο πρέπει να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου (15 ~ 30 ° C).

Ερμηνεία των αποτελεσμάτων των δοκιμών
Αρνητικός
Εμφανίζεται μια κόκκινη γραμμή στην περιοχή της γραμμής ελέγχου "C". Δεν εμφανίζεται καμία γραμμή στην περιοχή της γραμμής δοκιμής "T". Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η περιεκτικότητα αντιγόνου SARS-CoV-2 στο δείγμα είναι κάτω από το όριο ανίχνευσης ή δεν υπάρχει αντιγόνο.

Θετικός
Εμφανίζεται μια κόκκινη γραμμή στην περιοχή της γραμμής ελέγχου "C" και μια κόκκινη γραμμή στην περιοχή της γραμμής δοκιμής "T".
Ένα θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι το περιεχόμενο αντιγόνου SARS-CoV-2 στο δείγμα είναι υψηλότερο από το όριο ανίχνευσης.

Μη έγκυρο
Εάν δεν εμφανιστεί κόκκινη γραμμή στην περιοχή της γραμμής ελέγχου "C", η δοκιμή θα θεωρηθεί άκυρη. Το
μη έγκυρο αποτέλεσμα δείχνει ότι η διαδικασία δεν εκτελέστηκε σωστά ή ότι η δοκιμαστική συσκευή είναι ξεπερασμένη ή άκυρη. Σε αυτήν την περίπτωση, Θα πρέπει να διαβάζεται προσεκτικά Εάν το πρόβλημα παραμένει, σταματήστε να χρησιμοποιείτε το κιτ δοκιμής από αυτήν την παρτίδα αμέσως και επικοινωνήστε με τον τοπικό διανομέα σας.

Σημείωση: Το χρώμα της γραμμής δοκιμής θα ποικίλει ανάλογα με τα διαφορετικά δείγματα. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το χρώμα της γραμμής, η δοκιμή θα είναι θετική εάν πραγματοποιηθεί εντός του καθορισμένου χρόνου ανίχνευσης.

Όρια
1. Το SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test προορίζεται μόνο για διαγνωστική χρήση in vitro. Η δοκιμή πρέπει να χρησιμοποιείται για την ανίχνευση αντιγόνου SARS-CoV-2 μόνο με δείγματα στοματοφαρυγγικού επιχρίσματος και ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος.
2. Αυτό το κιτ δοκιμής μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ποιοτική ανίχνευση αντιγόνων SARS-CoV-2, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει την ποσότητα αντιγόνων SARS-CoV-2 στα δείγματα.
3. Εάν το τεστ είναι αρνητικό και τα κλινικά συμπτώματα παραμένουν, συνιστάται να επαναληφθεί η δειγματοληψία ή να χρησιμοποιηθούν άλλες μέθοδοι. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα έκθεσης ή μόλυνσης από τον ιό SARS-CoV-2 ανά πάσα στιγμή.
4. Τα αποτελέσματα των δοκιμαστικών συσκευών προορίζονται μόνο για ιατρική αναφορά και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μοναδική βάση για την κλινική διάγνωση. Η κλινική θεραπεία των ασθενών πρέπει να εξεταστεί συνολικά σε συνδυασμό με τα συμπτώματά τους, το ιατρικό ιστορικό, άλλες εργαστηριακές εξετάσεις, την ανταπόκριση στη θεραπεία, και τα λοιπά.
6. Ανάλυση της πιθανότητας ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων:
Παράλογη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία δειγμάτων, χαμηλός τίτλος ιού στο δείγμα, έλλειψη φρέσκου δείγματος ή κατάψυξη και απόψυξη του δείγματος μπορεί να οδηγήσει σε ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα.

Αποθήκευση και σταθερότητα αντιδραστηρίων

Αποθηκεύστε το κιτ στους 2-30 ° C / 36-86 ° F, από το άμεσο ηλιακό φως. Το σετ ισχύει για 12 μήνες. Μην καταψύχετε το κιτ. Η δοκιμαστική συσκευή πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 60 λεπτών από το άνοιγμα του φύλλου. Για την ημερομηνία κατασκευής και την ημερομηνία λήξης, ανατρέξτε στην ετικέτα του προϊόντος.

Η προετοιμασία των δειγμάτων
1. Αφαιρέστε έναν σωλήνα εξαγωγής από το κιτ πριν από τη δοκιμή
2. Επισήμανση του σωλήνα εξαγωγής ή γράψτε τον αριθμό δείγματος σε αυτό.
3. Τοποθετήστε τον επισημασμένο σωλήνα εξαγωγής δείγματος επιφάνειας στην καθορισμένη περιοχή του χώρου εργασίας.
4. Προσθέστε 10 σταγόνες διαλύματος εκχύλισης στο σωλήνα δείγματος.
5. Βυθίστε το πάνω μέρος του επιχρίσματος στο διάλυμα εκχύλισης στο σωλήνα και περιστρέψτε το επίχρισμα γύρω από το τοίχωμα του σωλήνα δείγματος για περίπου 10 δευτερόλεπτα ή 10 φορές για να διαλύσετε το δείγμα όσο το δυνατόν καλύτερα.
6. Πιέστε το άκρο του επιχρίσματος στο εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα για να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό στο σωλήνα, αφαιρέστε και απορρίψτε το επίχρισμα.
7. Σφίξτε το καπάκι του σωλήνα και περιμένετε.

Επεξεργασία δείγματος
1. Πριν από την επεξεργασία, η συσκευή δοκιμής και το δείγμα αφαιρούνται από την αποθήκη και ισορροπούνται σε θερμοκρασία δωματίου (15-30 ° C)
2. Κόψτε τη συσκευασία από αλουμινόχαρτο, αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής και τοποθετήστε την οριζόντια στο τραπέζι δοκιμής.
3. Αναποδογυρίστε το σωλήνα δείγματος κάθετα (σωλήνας εξαγωγής με το επεξεργασμένο δείγμα), προσθέστε 2 σταγόνες κάθετα στο φρεάτιο δείγματος της δοκιμαστικής συσκευής.
4. Τα αποτελέσματα των δοκιμών πρέπει να ερμηνεύονται εντός 15 έως 20 λεπτών. Θα θεωρηθούν άκυρα εάν αφεθούν για περισσότερο από 30 λεπτά.

Ερμηνεία των αποτελεσμάτων των δοκιμών
Αρνητικός
Εμφανίζεται μια κόκκινη γραμμή στην περιοχή της γραμμής ελέγχου "C". Δεν εμφανίζεται καμία γραμμή στην περιοχή της γραμμής δοκιμής "T". Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η περιεκτικότητα αντιγόνου SARS-CoV-2 στο δείγμα είναι κάτω από το όριο ανίχνευσης ή δεν υπάρχει αντιγόνο.

Θετικός
Εμφανίζεται μια κόκκινη γραμμή στην περιοχή της γραμμής ελέγχου "C" και μια κόκκινη γραμμή στην περιοχή της γραμμής δοκιμής "T".
Ένα θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι το περιεχόμενο αντιγόνου SARS-CoV-2 στο δείγμα είναι υψηλότερο από το όριο ανίχνευσης.

Μη έγκυρο
Εάν δεν εμφανιστεί κόκκινη γραμμή στην περιοχή της γραμμής ελέγχου "C", η δοκιμή θα θεωρηθεί άκυρη. Το
μη έγκυρο αποτέλεσμα δείχνει ότι η διαδικασία δεν εκτελέστηκε σωστά ή ότι η δοκιμαστική συσκευή είναι ξεπερασμένη ή άκυρη. Σε αυτήν την περίπτωση, Θα πρέπει να διαβάζεται προσεκτικά Εάν το πρόβλημα παραμένει, σταματήστε να χρησιμοποιείτε το κιτ δοκιμής από αυτήν την παρτίδα αμέσως και επικοινωνήστε με τον τοπικό διανομέα σας.

Σημείωση: Το χρώμα της γραμμής δοκιμής θα ποικίλει ανάλογα με τα διαφορετικά δείγματα. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το χρώμα της γραμμής, η δοκιμή θα είναι θετική εάν πραγματοποιηθεί εντός του καθορισμένου χρόνου ανίχνευσης.

Γενικά Χαρακτηριστικά
ΑνάγκηΓρίπη, Κρυολόγημα
ΜορφήTest
ΠεριοχήΣτόμα, Μύτη
 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
  • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

 4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

  Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

  Ογκομετρικό βάρος

 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Vazyme Ag SARS CoV-2 Covid 19 Rapid Self Test 1 Test"

5.0
4 Κριτικές
4
0
0
0
0
πριν από 1 χρόνο
ΕΙΡΗΝΗ Χ.
καλο
kalo
πριν από 1 χρόνο
Ασημίνα Γ.
!!!
Εύχρηστο και αξιόπιστο
πριν από 1 χρόνο
Μυρσίνη Β.
Η καλύτερη εξυπηρέτηση!!
Έχετε την καλύτερη και την ποιο γρήγορη εξυπηρέτηση!!!
πριν από 1 χρόνο
ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ Κ.
Vazyme Ag SARS
αξιοπιστο με ιδιαιτερα γρηγορα αποτελεσματα
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

  Έχετε κάποια ερώτηση;