weDo Rich & Repair Conditioner Coarse or Very Damaged Hair 75ml
43 πόντοι

weDo Rich & Repair Conditioner Coarse or Very Damaged Hair 75ml

Μαλακτική Κρέμα Θεραπείας, Προστασία από το Σπάσιμο της Τρίχας

Κωδικός 039952
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 2 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  10,11€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

weDo Rich & Repair Conditioner Coarse or Very Damaged Hair Μαλακτική Κρέμα Θεραπείας, Προστασία από το Σπάσιμο της Τρίχας 75ml   Το conditioner Rich and Repair ξεμπερδεύει αμέσως τα μαλλιά και προσφέρει ευκολοχτένιστα νωπά μαλλιά, προστατεύοντά...  Διαβάστε περισσότερα

8,59€
Κερδίστε 43 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3614229705096
ΒΑΡΟΣ: 88gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

weDo Rich & Repair Conditioner Coarse or Very Damaged Hair Μαλακτική Κρέμα Θεραπείας, Προστασία από το Σπάσιμο της Τρίχας 75ml

 

Το conditioner Rich and Repair ξεμπερδεύει αμέσως τα μαλλιά και προσφέρει ευκολοχτένιστα νωπά μαλλιά, προστατεύοντάς τα από το σπάσιμο. Με σύνθεση υψηλότερης περιεκτικότητας σε μαλακτικούς παράγοντες, συγκριτικά με τα άλλα conditioner της επωνυμίας μας, αφήνει τα μαλλιά απαλά, ευκολοχτένιστα και χωρίς φριζάρισμα, και όλα αυτά, σε ένα προϊόν χωρίς σιλικόνες.

Η σύνθεση του conditioner Rich and Repair με ρίζα κασάβα φυσικής ενεργοποίησης είναι τέλεια για ατίθασα ή εξαιρετικά ταλαιπωρημένα μαλλιά, γιατί συνεισφέρει στην προστασία τους από περαιτέρω φθορά. Το άμυλο ταπιόκας που περιέχουν οι ρίζες κασάβα εφαρμόζεται ως φυτική θεραπεία για τις πληγές της επιδερμίδας και στις αναπτυσσόμενες χώρες, χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης. 

Βασικό Συστατικό

Ρίζα Κασάβα

Πιστοποιημένο/εγκεκριμένο από τους οργανισμούς Vegan Society και Cruelty Free International

Επαγγελματική απόδοση και φιλικότητα προς τα βαμμένα μαλλιά

Συστατικά φυσικής προέλευσης 94%*

Μινιμαλιστική σύνθεση, δημιουργημένη σε εργαστήρια επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών

Σύνθεση χωρίς θειικά άλατα, σιλικόνες και τεχνητές βαφές

Με ρίζα κασάβα φυσικής ενεργοποίησης

Δερματολογικά ελεγμένο

Πλαστικό μπουκάλι 900 ml, κατασκευασμένο από 75% ανακυκλωμένο υλικό και 100% ανακυκλώσιμο

Πλαστικό σωληνάριο 75 ml και 250 ml, κατασκευασμένο από 50% ανακυκλωμένο υλικό και 100% ανακυκλώσιμο.

Δερματολογικά Ελεγμένο

Αξιολογημένο υπό την επίβλεψη δερματολόγου με πολύ καλό επίπεδο ανοχής από το δέρμα.

Μινιμαλιστική Σύνθεση

Σχεδιασμένο με ελάχιστο αριθμό συστατικών και χωρίς θειικά άλατα, σιλικόνες ή τεχνητές χρωστικές.

Υπεύθυνη Επιλογή Προμηθευτών

Το προϊόν έχει δημιουργηθεί με τη χρήση Ρίζας Κασάβα

Επαγγελματική Απόδοση

Αναπτύχθηκε από κοινού με επιστήμονες από εργαστήρια επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών και σε συνεργασία με κομμωτές για να προσφέρει επαγγελματική απόδοση.

Ανακυκλώσιμο

Αυτό το προϊόν είναι συσκευασμένο σε 100% ανακυκλώσιμο υλικό, φτιαγμένο από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό (σωληνάριο 250ml).

Η φιλοσοφία 

Η weDo/ Professional είναι ένα νέο brand με οικολογική συνείδηση, που προσφέρει μια σειρά από vegan, cruelty-free και 100% ανακυκλώσιμα προϊόντα, καθένα από τα οποία περιέχει έως και 50% λιγότερα συστατικά σε σχέση με τα μέσα προϊόντα μαλλιών που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί μαζί με επιστήμονες από τα εργαστήρια περιποίησης μαλλιών της Wella Professionals και σε συνεργασία με κομμωτές για να προσφέρει επαγγελματική απόδοση.

Διακρίσεις

Με Gold Award βραβεύθηκε η Wella Hellas στην κατηγορία Best Vegan Haircare product για την ολοκληρωμένη Vegan Hair Care σειρά της weDo/ Professional στα φετινά Vegan Awards.

Πανεύκολα! Χρησιμοποιήστε το σε καθαρά, νωπά μαλλιά, στα μήκη και τις άκρες (όχι στο τριχωτό της κεφαλής), απλώνοντάς το ομοιόμορφα.

Ξεβγάλτε καλά.

Νερό, Υδρογονωμένο ελαϊκό αιθυλεξύλιο, Χλωριούχο βεχεντριαμμώνιο, Κετεαρυλική αλκοόλη, Φωσφορικό άμυλο υδροξυπροπυλίου, Φαινοξυαιθανόλη, Άρωμα, Ισοπροπυλική αλκοόλη, Βενζυλική αλκοόλη, Βενζοϊκό νάτριο, Γαλακτοβακιλλική ζύμωση, Άμυλο ταπιόκας, Υδρογονωμένα μη σαπωνοποιήσιμα έλαια ελαιολάδου, Κιτρικό οξύ, Αιθυλεξυλογλυκερίνη, Λευκονοστόκ/Διήθημα ζύμωσης ρίζας ραπανιού, Τοκοφερόλη

*Υπολογίζουμε το περιεχόμενο φυσικής προέλευσης των προϊόντων μας σύμφωνα με έναν κανόνα που ονομάζεται πρότυπο ISO 16128-1+2. Ακούγεται τεχνικό, αλλά αυτό σημαίνει απλώς ότι τα συστατικά φυσικής προέλευσης είναι αμετάβλητα από τη φυσική κατάσταση ή έχουν φυσική πηγή και υφίστανται κάποια επεξεργασία - αλλά σημαντικό είναι ότι τα συστατικά διατηρούν περισσότερο από το 50% της αρχικής φυσικής δομής τους από την αρχική φυτική ή ορυκτή πηγή

/ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Τα προϊόντα μας WeDo / Professional περιέχουν 0,3% - 7,0% συνθετικά συστατικά, ανάλογα με το προϊόν. Αυτά τα συνθετικά συστατικά είναι απαραίτητα για να διασφαλιστεί η σωστή συντήρηση και η υψηλή απόδοση κατά τη χρήση. Επιπλέον, η σειρά WeDo / Professional έχει ένα ειδικά σχεδιασμένο συνθετικό καθαρό άρωμα για να διατηρεί το επίπεδο των αλλεργιογόνων σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "weDo Rich & Repair Conditioner Coarse or Very Damaged Hair 75ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;