Youth Lab Wrinkles Erasure Cream For Eyes, Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών 15ml
105 πόντοι

Youth Lab Wrinkles Erasure Cream For Eyes, Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών 15ml

Κωδικός 011813
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  35,01€
  1.0
0
0
0
0
1
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Youth Lab Wrinkles Erasure Cream For Eyes, Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών 15ml Αντιρυτιδική κρέμα ματιών με δράση ενάντια σε μαύρους κύκλους και οιδήματα, για κάθε τύπο δέρματος. Η Wrinkles Erasure Cream For Eyes είναι μια κρέμα ενισχυμένης σύνθεσης...  Διαβάστε περισσότερα

20,97€
Κερδίστε 105 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5201062007081

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Youth Lab Wrinkles Erasure Cream For Eyes, Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών 15ml

Αντιρυτιδική κρέμα ματιών με δράση ενάντια σε μαύρους κύκλους και οιδήματα, για κάθε τύπο δέρματος.

Η Wrinkles Erasure Cream For Eyes είναι μια κρέμα ενισχυμένης σύνθεσης που εξασφαλίζει τη λείανση των ρυτίδων στο «πόδι της χήνας», την αναδόμηση του φυσικού φραγμού προστασίας της επιδερμίδας και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και της λεμφικής κυκλοφορίας στο κάτω βλέφαρο.

Η μοναδική της σύνθεση στο Εξαπεπτίδιο Νέας Τεχνολογίας Receptor Uphold against BioAging επιτυγχάνει τη μείωση των ρυτίδων και την επαναφορά της συνοχής του δερματικού ιστού, τα φυτικά Βλαστοκύτταρα και τα βιομιμητικά Αμινοξέα «γεμίζουν» τις ρυτίδες έκφρασης και ενυδατώνουν άμεσα την περιοχή, ενώ το Σκουαλένιο, η Βιταμίνη Ε και το εκχύλισμα Έλαιου Αbyssinian επαναφέρουν την ελαστικότητα στο δέρμα.

Κλινικά αποδεδειγμένη για την αποτελεσματικότητά της σύνθεση:

• 7 στις 10 γυναίκες είχαν 52% μείωση στους μαύρους κύκλους σε 60 ημέρες*

Σε NEA πρακτική συσκευασία που λειτουργεί με αντλία αέρος, για να αποφεύγεται η οξείδωση της κρέμας από την επαφή με τα χέρια και τον αέρα. 

 Δερματολογικά ελεγμένη και μη φαγεσωρογόνα σύνθεση, χωρίς parabens και γλουτένη, κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

* Με βάση έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε δείγμα 21 γυναικών

Ενίσχυση μεταβολικής διαδικασίας
Λείανση των ρυτίδων στο "πόδι της χήνας", αναδόμηση φυσικού φραγμού προστασίας

Ενδείξεις
• Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
• Χαλάρωση
• Ρυτίδες έκφρασης (πόδι της χήνας)
• Οιδήματα
• Μαύροι κύκλοι
• Έλλειψη ελαστικότητας
• Αφυδάτωση
• Ξηρότητα

Ενεργά Συστατικά
• Εξαπεπτίδιο Νεώτερης Τεχνολογίας (Receptor Uphold against BioΑging): μειώνει τις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας» και επαναφέρει τη συνοχή του δερματικού ιστού
• Υαλουρονικό Οξύ και Trimethyl Glycine: «γεμίζουν» τις ρυτίδες έκφρασης και ενυδατώνουν το δέρμα
• Σκουαλένιο και Έλαιο Abyssinian: ενίσχυση του τόνου, της συνοχής και της πυκνότητας του δερματικού ιστού, αναδόμηση του φυσικού φραγμού προστασίας του δέρματος και περιορισμό της διαδερμικής απώλειας νερού
• Νεώτερα δραστικά από Επιγαλοκατεχίνες και Γλουκοσίτες φυτικής προέλευσης: μείωση οιδημάτων και βελτίωση μαύρων κύκλων
• Βιταμίνη Ε: ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος

Καθημερινά, πρωί ή / και βράδυ, εφαρμόζετε μικρή ποσότητα προϊόντος πάνω στο οστό της περιοχής των ματιών με απαλές κινήσεις.

SLES Free, SLS Free, Ethanolamine Free, Vegan, Soy Free, Wheat Free, Formaldehyde Free, Mineral Oil Free, Phthalate Free, Nitro Musk Free

Aqua (Water), Triheptanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Betaine, Cetyl Palmitate, Stearic Acid, Squalene, Cetearyl Alcohol, Crambe Abyssinica Seed Oil, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylyl Methicone, Sodium Cocoyl Glutamate, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Butylene Glycol, Niacinamide, Disodium Adenosine Triphosphate, Hydrolyzed Oat Protein, Hexapeptide-48 HCL, Dextran, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Sodium Phytate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Mica, Titanium Dioxide, Propanediol, Sacccharomyces/Camelia Sinensis Leaf/Origanum Majorana Leaf / Hippophae Rhamnoids Fruit/Ribes Grossularia Fruit Ferment Extract, Aminomethyl Propanol, Sodium PCA, Sodium Lactate, Fructose, Carbomer, Urea, Inositol, Methylpropanediol, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Parfum (Fragrance). 

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Youth Lab Wrinkles Erasure Cream For Eyes, Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών 15ml"

1.0
1 Κριτικές
0
0
0
0
1
πριν από 1 χρόνο
ΒΙΒΗ Γ.
ΧΑΛΙΑ
ΞΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;