Bepanthol Αντιρυτιδική Κρέμα 50ml
99 πόντοι

Bepanthol Αντιρυτιδική Κρέμα 50ml

Μειώνει Σημαντικά τις Ρυτίδες σε Πρόσωπο, Λαιμό, Ντεκολτέ

Κωδικός 012257
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  33,06€
  4.8
41
0
2
1
0
Διαβάστε κριτικές
(44)
Γράψτε τη γνώμη σας
  6 Ερωτήσεις χρηστών

Bepanthol Αντιρυτιδική Κρέμα για Πρόσωπο, Μάτια & Λαιμό, 50ml Η Bepanthol® Αντιρυτιδική Κρέμα για Πρόσωπο, Μάτια & Λαιμό μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες -βελτιώνει τη σφριγηλότητα - θρέφει, προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση. Χάρη στο συνδυασμό του εκ...  Διαβάστε περισσότερα

19,80€
Κερδίστε 99 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200309851371

Bepanthol Αντιρυτιδική Κρέμα για Πρόσωπο, Μάτια & Λαιμό, 50ml

Η Bepanthol® Αντιρυτιδική Κρέμα για Πρόσωπο, Μάτια & Λαιμό μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες -βελτιώνει τη σφριγηλότητα - θρέφει, προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση.

Χάρη στο συνδυασμό του εκχυλίσματος λιπιδίων Juvenessence®, πεπτιδίων, βιταμινών Α & Β5 και λιπαρών οξέων που περιέχει θα έχετε ορατά αποτελέσματα μείωσης των ρυτίδων σε μόλις 28 ημέρες! Με το εκχύλισμα Juvenessence® που περιέχει, επιδρά ανασταλτικά στην παραγωγή πρωτεϊνών που σχετίζονται με τη γήρανση του δέρματος, ενώ με το ειδικό μίγμα πεπτιδίων, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα με αποτέλεσμα όχι μόνο λιγότερες ρυτίδες, αλλά και βελτιωμένη ελαστικότητα, σφριγηλότητα και υφή.

Χαρακτηριστικά 

  • Η Bepanthol® Αντιρυτιδική Κρέμα για Πρόσωπο, Μάτια & Λαιμό κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες.
  • Με ειδικό μίγμα πεπτιδίων, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου προσφέροντας έτσι βελτιωμένη ελαστικότητα, σφριγηλότητα και υφή.
  • Θρέφει, προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση.
  • Είναι κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα και έχει ειδική σύνθεση που ελαχιστοποιεί την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων.
  • Μπορεί να χρησιμποιήθει και σαν βάση μακιγιάζ και κρέμα νυκτός.
  • Είναι δερματολογικά ελεγμένη και δεν περιέχει parabens.

Απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο, τα μάτια και το λαιμό μία ή περισσότερες φορές καθημερινά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για μακιγιάζ καθώς και ως κρέμα νυκτός για περαιτέρω περιποίηση του δέρματος του προσώπου.

Aqua, Glyceryl Stearate, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Diethylhexyl Adipate, Panthenol, Glycine Soja Oil, Glycine Soja Sterols, Cetyl Alcohol, Dimethicone, PEG-30 Stearate, Steareth-10, Stearic Acid, Linoleic Acid, Phenoxyethanol, Hexyl Laurate, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylamide/Sodium Acrylate Copolymer, Persea Gratissima Oil , Parfum, Paraffinum Liquidum, Retinyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Niacinamide, Trideceth-6, Sodium Starch Octenylsuccinate, Acrylates/Stearyl Methacrylate Copolymer, Carbomer, Sodium Lactate, Maltodextrin, Ascorbyl Palmitate, Calcium Pantothenate, Tocopherol, Propylene Glycol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Polysorbate 20, Sorbitan Oleate, Alaria Esculenta Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, BHT, Pyridoxine HCL, Linolenic Acid, Citric Acid, Palmitoyl Tripeptide-1, Silica, Palmitoyl Tetrapeptide-7

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Bepanthol Αντιρυτιδική Κρέμα 50ml"

4.8
44 Κριτικές
41
0
2
1
0
πριν από 3 χρόνια
ΣΟΦΙΑ Δ.
Τέλεια κρέμα
Τέλεια κρέμα. Μέσα σε ένα μήνα φαίνεται αποτέλεσμα με εφαρμογή 2 φορές τη μερα.
πριν από 3 χρόνια
ΜΑΡΙΑ Σ.
Πολυ καλη κρεμα
Αρκετα ενυδατικη και αποτελεσματικη σ αυτα που υποσχεται.Καλυτερη απο αλλες ακριβες κρεμες που εχω δοκιμασει
πριν από 2 χρόνια
Ειρηνη Β.
Άψογη Εξυπηρέτηση
Παρά πολύ καλη
πριν από 3 χρόνια
ELENI A.
teleia
TELEIA
πριν από 3 χρόνια
Καιτη Π.
Bebanthol , απλά φανταστικη
Πήρα το σετ τηςΒebanthol,αντιρυτιδικη κρέμα προσώπου,με γαλάκτωμα σώματος και αφρολουτρο ,την αναζητούσα τη κρέμα σε συσκευασία δώρου με καλή τιμή,τη συστήνω ανεπιφύλακτα,,τέλεια κρέμα και τέλεια εξυπηρέτηση του pharm24,θα εκτιμούσα τη παροχή δειγματων στο πακέτο μου για να γνωρίσω διάφορα προϊόντα για μελλοντική αγορά δοκιμασμένων πλέον προϊόντων????
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;

Η αντιρυτιδική κρέμα μπορώ να την βάλω το πρωί μετά την αντηλιακή;; ευχαριστώ
Μάλιστα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρωί καθώς και ως κρέμα νυκτός για περαιτέρω περιποίηση του δέρματος.
05/02/2024 από Pharm24
Εγω που ειμαι 55ετων θα δω αποτελεσματα με την κρεμα αυτη;Ευχαριστω
Το προϊόν είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 45 ετών, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.
08/06/2022 από Pharm24
Κάνει για μια ώριμη γυναίκα
Ναι φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ώριμες επιδερμίδες.
29/10/2020 από Pharm24
Βοηθάει την ανδρική επιδερμίδα
Βοηθάει την ανδρική επιδερμίδα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άντρες & από γυναίκες με εξίσου αποτελεσματική δράση.
08/10/2020 από Pharm24