DHN Infrared Thermometer DT-8806C Θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης
543 πόντοι

DHN Infrared Thermometer DT-8806C Θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης

Κωδικός 037187
Σύντομα διαθέσιμο
DHN

Π.Λ.Τ.  65,88€
  1 Ερώτηση χρήστη

DHN Infrared Thermometer DT-8806C Θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης Το Non -Contact Body IR Infrared Thermometer (ανέπαφο θερμόμετρο σώματος με υπέρυθρες), είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μετράει την θερμοκρασία του σώματος, ανεξάρτητα απο την θερμοκρα...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
x3 Τριπλοί πόντοι | Κερδίστε 543 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 6926253108802
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

DHN Infrared Thermometer DT-8806C Θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης

Το Non -Contact Body IR Infrared Thermometer (ανέπαφο θερμόμετρο σώματος με υπέρυθρες), είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μετράει την θερμοκρασία του σώματος, ανεξάρτητα απο την θερμοκρασία δωματίου. Υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθεί διαφορά στην θερμοκρασία ανάλογα με τον τύπο και το πάχους του δέρματος. Όταν η εσωτερική θερμοκρασία παρουσιάζει σημαντική διαφορά τότε το θερμόμετρο πρέπει να τοποθετηθεί στον χώρο για 15 με 20 λεπτά πριν την χρήση του.

 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Ακριβείς ανέπαφες μετρήσεις
• Δυνατότητα επιλογής απο τον χρήστη C° ή F°
• Αυτόματο εύρος επιλογών και ανάλυση οθόνης.
• Αυτόματη αποθήκευση δεδομένων και αυτόματο κλείσιμο.
• Ρύθμιση τιμής ειδοποίησης (προεπιλεγμένη τιμή ειδοποίησης είναι 38°C (100,4°F)
• Οθόνη LCD οπίσθιου φωτισμού.
• Απομνημόνευση των τελευταίων 32 μετρήσεων.

 

Η θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος ποικίλει κατά την διάρκεια της ημέρας. Επίσης μπορεί να επηρεαστεί απο πολλούς εξωτερικούς παράγοντες: ηλικία, φύλο, τύποι και πάχος δέρματος.

Φυσιολογική θερμοκρασία ανάλογα με την Ηλικία.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται και 2 μπαταρίες ΑΑΑ

Το Non -Contact Body IR Infrared Thermometer έχει σχεδιαστεί για την μέτρηση της θερμοκρασίας της επιφάνειας του σώματος και του μετώπου παιδιών και ενηλίκων χωρίς επαφή. Είναι κατάλληλο για οικιακή χρήση από τους καταναλωτές σύμφωνα με τον ASTM E1965-1998 (2009). Πληρεί τους ειδικούς κανονισμούς υπέρυθρων θερμόμετρων για τη κατά διαστήματα μέτρηση της θερμοκρασίας των ασθενών.

1. Τοποθετήστε την μπαταρία.
2. Κατά την πρώτη χρήση ή όταν βάζετε νέες μπαταρίες αφήστε τη συσκευή να ζεσταθεί για 10 λεπτά.
3. Αν η συσκευή δεν έχει χρησιμοποιηθεί για αρκετό καιρό, μόλις την ξαναανοίξετε η συσκευή θα ελέγξει την θερμοκρασία του χώρου ξανά και θα καθυστερήσει να ανοίξει για ένα ή για δύο δευτερόλεπτα.
4. Τοποθετήστε πλησίον του μετώπου και αφήνοντας απόσταση 5 εκατοστών πατήστε το κουμπί μέτρησης, ή θερμοκρασία θα εμφανιστεί στην οθόνη άμεσα. Διασφαλίστε πως δεν υπάρχουν μαλλιά, ιδρώτας, καλλυντικά ή καπέλο που να καλύπτουν το μέτωπο.
5. Όταν υπάρχει σημαντική διαφορετική θερμοκρασία στο χώρο ή υπάρχει εφίδρωση στο μέτωπο, μπορείτε να μετρήσετε την θερμοκρασία πίσω απο τον λοβό του αυτιού, διασφαλίζοντας πως δεν υπάρχουν στην περιοχή, μαλλιά, ιδρώτας, καλλυντικά ή καπέλο.

 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

α. Μνήμη Δεδομένων
• Μετά την κάθε μέτρηση θερμοκρασίας αυτόματα γίνεται αποθήκευση στην μνήμη, η οποία εμφανίζεται στην δεξιά γωνία της οθόνης LCD. Πιέστε “ UP” ή “DOWN” για να εμφανιστεί η τελευταία μέτρηση.

β. Αντικατάσταση Μπαταρίας
• Όταν η ισχύς της μπαταρίας δεν είναι επαρκής στην LCD οθόνη θα εμφανιστεί το σήμα - / + απαιτείται αντικατάσταση μιας νέας μπαταρίας.
• Ανοίξτε το κάλυμμα μπαταρίας, έπειτα αφαιρέστε την μπαταρία και τοποθετήστε μια νέα μπαταρία, τοποθετήστε το κάλυμμα.

γ. Διάρκεια Ζωής Χρήσης
Το Non -Contact Body IR Infrared Thermometer δημιουργήθηκε για έντονη επαγγελματική χρήση, εγγυημένη διάρκεια ζωής για 40.000 μετρήσεις.

 ΣΥΜΟΥΛΗ

Το προστατευτικό γυαλί πάνω απο το φακό είναι το πιο σημαντικό και έθραυστο τμήμα του θερμομέτρου, σας παρακαλούμε να δίνετε μεγάλη προσοχή σε αυτό. Καθαρίστε το γυαλί με βαμβακερό ύφασμα βρεγμένο με νερό ή οινόπνευμα. Μη χρησιμοποιείτε άλλα είδη μπαταρίας μην εκθέτετε το θερμόμετρο στον ήλιο ή στο νερό.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Αν προκύψει κάποιο απο τα παρακάτω προβλήματα κατά την χρήση του Non -Contact Body IR Infrared Thermometer παρακαλώ ανατρέξτε στον παρακάτω οδηγό σφαλμάτων για να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα.
• Κατά την χρήση του Non -Contact Body IR Infrared Thermometer εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα “HI” αυτό σημαίνει ότι η θερμοκρασία που ελέγχετε είναι πάνω από το επιλεγμένο εύρος μέτρησης, πάνω απο 430 C (109,40 F) στην λειτουργία σώματος Body.
• Κατά την χρήση του Non -Contact Body IR Infrared Thermometer εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα “LO” αυτό σημαίνει ότι η θερμοκρασία που ελέγχετε είναι κάτω από το επιλεγμένο εύρος μέτρησης, λιγότερο απο 320 C (89,60 F) στην λειτουργία σώματος Body. Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται στην οθόνη σε πολλές περιπτώσεις-παρακαλούμε βρείτε παρακάτω μια λίστα των πιο συχνών περιπτώσεων.

 

1. IR αισθητήρας
2. LCD οθόνη
3. Οπίσθιος φωτισμός (Back light)
4. Κουμπί up
5. Κουμπί Down
6. Κουμπί Mode F°/ C°(Λειτουργία)
7. Εξάρτημα μέτρησης
8. Κάλυμμα Μπαταρίας
9. Λαβή.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "DHN Infrared Thermometer DT-8806C Θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Ποιά είναι η χώρα παραγωγής του??
    Είναι η Κίνα.
    24/11/2020 από Pharm24