Flamigel Gel Γέλη Αντιμετώπισης Πληγών & Εγκαυμάτων 50g
42 πόντοι

Flamigel Gel Γέλη Αντιμετώπισης Πληγών & Εγκαυμάτων 50g

Κωδικός 026935
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 1 προϊόν είναι διαθέσιμo!

Π.Λ.Τ.  10,22€
  5.0
2
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(2)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Flamigel Gel Γέλη Αντιμετώπισης Πληγών & Εγκαυμάτων 50g To Flamigel® βοηθά στη διαμόρφωση ιδανικών συνθηκών επούλωσης τραυμάτων και εγκαυμάτων, εξασφαλίζοντας την ισορροπία της υγρασίας στην πληγή, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία ανανέωσης...  Διαβάστε περισσότερα

8,37€
Κερδίστε 42 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5420013500062
ΒΑΡΟΣ: 50gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Ηλιακά Εγκαύματα -Τattoo, Τραύματα-Ουλές-Εγκαύματα

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Flamigel Gel Γέλη Αντιμετώπισης Πληγών & Εγκαυμάτων 50g

To Flamigel® βοηθά στη διαμόρφωση ιδανικών συνθηκών επούλωσης τραυμάτων και εγκαυμάτων, εξασφαλίζοντας την ισορροπία της υγρασίας στην πληγή, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων.

Επουλώνει γρηγορότερα τραύματα και εγκαύματα (έως και 40%)

To Flamigel® ενυδατώνει ή απορροφά την υγρασία της πληγής προσαρμόζοντας τη δράση του ανάλογα με το είδος του τραύματος ή του εγκαύματος. Χάρη σ'αυτή τη μοναδική σύνθεση, (ευρεσιτεχνία διεθνώς αναγνωρισμένη), το Flamigel® επουλώνει γρήγορα προάγοντας τη φυσιολογική διαδικασία της επούλωσης και μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης ουλών.

Ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο

Χάρη στη δροσιστική και καταπραϋντική δράση της υδρογέλης, το Flamigel® ανακουφίζει άμεσα από τα ενοχλητικά συμπτώματα της πληγής όπως ο πόνος, ο καύσος, το ερύθημα, ο κνησμός.

Προφυλάσσει από επιμόλυνση

Χάρη στην εξειδικευμένη δράση του, το Flamigel® προστατεύει από επιμολύνσεις, δημιουργώντας στην επιφάνεια της πληγής ένα αόρατο φιλμ που αφήνει την πληγή ν' αναπνέει και παράλληλα την προστατεύει από τυχόν εισβολή μικροοργανισμών από το περιβάλλον.

Εύκολη εφαρμογή σε κάθε τύπο πληγής

To Flamigel® χρησιμοποιείται με ασφάλεια σε κάθε τύπο πληγής, όπως επιφανειακά ανοιχτά τραύματα, οικιακά, χημικά ή ηλιακά εγκαύματα, δερματικούς ερεθισμούς από peeling, ακτινοθεραπεία κ.τ.λ.Χρησιμοποιείται στο πρόσωπο και στο σώμα, όσο συχνά χρειάζεται μέχρι την ολοκληρωτική επούλωση. Κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Πληγές

Οι μικροτραυματισμοί, όπως οι εκδορές και τα κοψίματα, τα οικιακά εγκαύματα, τα χημικά ακόμα και τα ηλιακά εγκαύματα αποτελούν πληγές για το δέρμα μας. Τις πληγές αυτές, άλλοτε μικρότερες και άλλοτε μεγαλύτερες, πολλές φορές καλούμαστε να τις αντιμετωπίσουμε στο σπίτι, στη δουλειά, στο σχολείο ή ακόμα και στις διακοπές.

Νέα Δεδομένα- Καινοτομία

Το Flamigel®, αποτελεί εξειδίκευση στην επούλωση των πληγών και δρα με έναν καινοτόμο τρόπο δράσης σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα για την επούλωση των πληγών. Διατηρεί την ισορροπία της υγρασίας στην πληγή, όπου όπως έχει αποδειχθεί, αυτές είναι οι ιδανικές συνθήκες επούλωσης, κάτω από τις οποίες οι πληγές επουλώνονται μέχρι και 40% γρηγορότερα (υγρή μέθοδος επούλωσης ).

Γι’ αυτό το Flamigel® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο πληγής, ξηρές ή υγρές.

Στην περίπτωση ξηρού τραύματος, το Flamigel®, μετατρέπει το ξηρό τραύμα σε ενυδατωμένο. Το ξηρό τραύμα απορροφά το νερό που περιέχεται στο Flamigel® προάγοντας την αποσύνθεση του νεκρωμένου και κατεστραμμένου ιστού. Στη περίπτωση υγρού τραύματος, ενεργοποιείται το υδροκολλοειδές του Flamigel®.

Έτσι, το Flamigel® απορροφά το υπερβολικό υγρό της πληγής, αποκαθιστώντας την ισορροπία της υγρασίας στην πληγή.

Το Flamigel εφαρμόζεται σε κάθε τύπο πληγής, ανοιχτής ή κλειστής.

 

Εκδορές

Οι μικροτραυματισμοί, όπως από πέσιμο, γδαρσίματα και μικρές πληγές, είναι συνδεδεμένοι με την καθημερινότητά μας μέσα και έξω από το σπίτι και αποτελούν μερικά από τα κοινά ελαφρά τραύματα.

Τo τραύμα, είναι βλάβη της συνέχειας των ιστών του δέρματος από κάποιο εξωτερικό παράγοντα που δρα βίαια πάνω τους. Η εξωτερική όψη ενός τραύματος μπορεί να είναι διαφορετική σε κάθε φάση. Μπορεί να υπάρχουν πληγές που χαρακτηρίζονται από ξηρή και σκληρή «κρούστα» (νεκρωτικό ιστό), όπως μπορεί επίσης να υπάρχουν πληγές υγρής όψης, δηλαδή με κύριο χαρακτηριστικό την παραγωγή και έκκριση υγρών (ορός, πύον).

Στην περίπτωση που η πληγή στεγνώσει και σχηματιστεί κρούστα, τα υγιή κύτταρα του δέρματος πρέπει να εργαστούν σκληρότερα για να «επισκευάσουν» το δέρμα ενώ το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν ουλές είναι μεγαλύτερο.

Μικρές πληγές και εκδορές μπορεί να αιμορραγούν και να προκαλούν πόνο αλλά τις περισσότερες φορές, εάν αντιμετωπιστούν σωστά, επουλώνονται γρήγορα. Υπάρχουν όμως και τραύματα μεγαλύτερου βάθους τα οποία μπορεί να συνοδεύονται από μεγαλύτερη αιμορραγία, να είναι επίπονα και να επουλώνονται δυσκολότερα.

Ωστόσο, εάν η πληγή είναι σε μια περιοχή που υποβάλλεται σε κίνηση συνεχώς, όπως στα γόνατα ή στον αγκώνα, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να επουλωθεί. Εάν ανησυχείτε για την πρόοδο της επούλωσης ενός τραύματος απευθυνθείτε σε έναν ειδικό, γιατρό ή φαρμακοποιό.

Κοψίματα

Οι μικροτραυματισμοί, όπως κοψίματα, πεσίματα, γδαρσίματα και εκδορές είναι συνδεδεμένοι με την καθημερινότητά μας, μέσα και έξω από το σπίτι.

Κι όμως, η ζωή στο σπίτι κρύβει περιπέτειες. Καθημερινοί τραυματισμοί όπως κοψίματα με ένα κοφτερό μαχαίρι την ώρα που κόβουμε ψωμί ή λαχανικά στην κουζίνα, κακή χρήση εργαλείων κηπουρικής την ώρα που φροντίζουμε τα φυτά μας στον κήπο ή στη βεράντα, κοψίματα από σπασμένο γυαλί από ποτήρι ή μπουκάλι, είναι καταστάσεις που μπορούν εύκολα να συμβούν στον καθένα λόγω βιασύνης ή απλά λόγω κακοτυχίας. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.

Τα τραύμα είναι βλάβη της συνέχειας των ιστών του δέρματος από κάποιο εξωτερικό παράγοντα που δρα βίαια πάνω τους. Υπάρχουν επιφανειακά τραύματα που τις περισσότερες φορές επουλώνονται γρήγορα αλλά και τραύματα μεγαλύτερου βάθους, τα οποία μπορεί να συνοδεύονται από αιμορραγία, να είναι επίπονα και να επουλώνονται δυσκολότερα. Τα πιο ευάλωτα σημεία του σώματος σε τέτοιου είδους μικροτραυματισμούς, όπως τα κοψίματα είναι τα χέρια και κυρίως στην περιοχή των δαχτύλων. Σε περίπτωση που ανησυχείτε για την πρόοδο της επούλωσης ενός τραύματος απευθυνθείτε σε έναν ειδικό, γιατρό ή φαρμακοποιό.

Εγκαύματα

Το έγκαυμα είναι βλάβη των ιστών που μπορεί να προκληθεί από τη θερμότητα, την ακτινοβολία ή τον ηλεκτρισμό, από χημικές ουσίες ή από την τριβή. Π.χ. εγκαύματα από βραστό νερό ή λάδι, από το σίδερο ρούχων ή το σίδερο μαλλιών, από το μάτι της κουζίνας, το μπάρμπεκιου, τα απορρυπαντικά, δερματικοί ερεθισμοί από laser, αποτρίχωση, ακτινοθεραπεία, κλπ.

Το επιφανειακό έγκαυμα είναι διαφόρου βαρύτητας ανάλογα με την επιφάνεια του σώματος που προσβάλλει και ανάλογα με το βάθος της βλάβης στις στοιβάδες του δέρματος.

Το επιφανειακό έγκαυμα εκδηλώνεται με ερύθημα, τσούξιμο και περιορισμένο οίδημα. Συνήθως επουλώνεται γρήγορα μέσα σε λίγες ημέρες, εάν αντιμετωπιστεί σωστά.
Στις περιπτώσεις όμως που το έγκαυμα παρουσιάζεται σε μεγάλη έκταση και εμφανίζει έντονο πόνο, ερύθημα και δημιουργία φυσαλίδων, απευθυνθείτε στο γιατρό σας.

Πως να περιποιηθείτε τραύματα όπως οι εκδορές με Flamigel®

Καθαρίστε καλά την πληγή

Στεγνώστε την τραυματισμένη περιοχή προσεκτικά και εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα Flamigel® (5 χιλιοστά) πάνω στην πληγή για να επουλωθεί γρηγορότερα και ανώδυνα.

Καλύψτε την πληγή με γάζα ή τραυμαπλάστ, για να προφυλάξετε την πληγή.

Ακολουθείστε την παραπάνω διαδικασία 1-2 φορές την ημέρα.

Πώς να περιποιηθείτε τραύματα όπως τα κοψίματα με Flamigel®

Καθαρίστε καλά την πληγή

Στεγνώστε την τραυματισμένη περιοχή προσεκτικά και εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα Flamigel® (5 χιλιοστά) πάνω στην πληγή για να επουλωθεί γρηγορότερα και ανώδυνα.

Τοποθετείστε ένα τραυμαπλάστ ή μία γάζα πάνω στην πληγή.

Ακολουθείστε την παραπάνω διαδικασία 1-2 φορές την ημέρα.

Πώς να περιποιηθείτε ένα έγκαυμα με Flamigel®

Δροσίστε το έγκαυμα με καθαρό τρεχούμενο νερό τουλάχιστον για 5'.

Στεγνώστε προσεκτικά την ερεθισμένη περιοχή με μια γάζα.

Εφαρμόστε το Flamigel® στην πάσχουσα περιοχή.

Χρησιμοποιήστε το 2-3 φορές την ημέρα ή και περισσότερο, όσο συχνά χρειάζεται. Εάν είναι απαραίτητο μπορείτε να καλύψετε το έγκαυμα με ειδική γάζα για εγκαύματα που δεν κολλάει στο δέρμα. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

Ηλιακό έγκαυμα

Το Flamigel® καταπραΰνει κοκκινίλες και ερεθισμούς από τον ήλιο. Εξασφαλίζει άμεση ανακούφιση από τον πόνο, το ερύθημα, τον κνησμό, την αίσθηση τραβήγματος και το τσούξιμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές μέσα στην ημέρα, όσο συχνά χρειάζεται σε πρόσωπο και σώμα από παιδιά και ενήλικες.

Το Flamigel είναι κατάλληλο για επιφανειακά εγκαύματα

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Flamigel Gel Γέλη Αντιμετώπισης Πληγών & Εγκαυμάτων 50g"

5.0
2 Κριτικές
2
0
0
0
0
πριν από 2 μήνες
Θεοφιλος Κ.
Τεος
Εξαιρετικό προϊόν!!! Δεν αφήνει κανένα σημάδι!
πριν από 2 χρόνια
ΜΑΡΙΑ Λ.
Flamigel αντιμετώπιση πληγών και εγκαυμάτων
Εξαιρετικό προϊόν με την πρώτη επάλειψη ανακουφίζει την πληγή και δεν αφήνει κανένα σημάδι
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Αν κατάλαβα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κοψίματα και σε εγκαύματα;
    To προϊόν βοηθά στην αντιμετώπιση πληγών και εγκαυμάτων.
    06/07/2021 από Pharm24