DyonMed Emino Test 1 Τεμάχιο
57 πόντοι

DyonMed Emino Test 1 Τεμάχιο

Τεστ Αυτοελέγχου για την Ανίχνευση της Ορμόνης FSH στα Ούρα & το Προσδιορισμό της Αρχής Εμμηνόπαυσης

Κωδικός 059283
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  11,44€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

DyonMed Emino Test Τεστ Αυτοελέγχου για την Ανίχνευση της Ορμόνης FSH στα Ούρα & το Προσδιορισμό της Αρχής Εμμηνόπαυσης 1 Τεμάχιο To Emino test είναι τεστ αυτοελέγχου (selftest) με εξαιρετικά υψηλή αξιοπιστία στήν ανίχνευση της ορμόνης FSH στα ούρ...  Διαβάστε περισσότερα

11,44€
Κερδίστε 57 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200251203297
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 46gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Διαγνωστικά Self - Τest

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

DyonMed Emino Test Τεστ Αυτοελέγχου για την Ανίχνευση της Ορμόνης FSH στα Ούρα & το Προσδιορισμό της Αρχής Εμμηνόπαυσης 1 Τεμάχιο

To Emino test είναι τεστ αυτοελέγχου (selftest) με εξαιρετικά υψηλή αξιοπιστία στήν ανίχνευση της ορμόνης FSH στα ούρα. Μπορούμε να προλάβουμε την εμμηνόπαυση, λέγοντας ναι στην πρόληψη και αφιερώνοντας μόνο 5 λεπτά.

Η εφαρμογή του Emino test μπορεί να γίνει με την εμφάνιση συμπτωμάτων, όπως εξάψεις, αίσθημα κόπωσης, κολπική ξηρότητα, ασταθής κύκλος κ.ά.

 

 

Συνήθεις Ερωτήσεις για το προϊόν
«DyonMed Emino Test 1 Τεμάχιο»


Μπορώ να παρατείνω το χρόνο πριν την έναρξη της εμμηνόπαυσης;

Ναι, αρκεί να προσδιορίσω πρώιμα τα επίπεδα της ορμόνης FSH, η οποία παράγεται και κατά την προεμμηνοπαυσιακή περίοδο. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα σας οδηγήσει πιο γρήγορα στον γυναικολόγο σας και θα ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ελέγχου για στοχευμένη θεραπεία και προσέγγιση. Η εφαρμογή του Emino Test σας οδηγεί εύκολα, αξιόπιστα και πιο γρήγορα στον γιατρό σας και προλαμβάνετε τις φθορές της εμμηνόπαυσης.

Τι σημαίνει πρόληψη εμμηνόπαυσης και γνώση;

Όταν διαπιστώνω διαταραχές στον κύκλο μου ή συμπτώματα εφιδρώσεων εξάψεων κ.α., μπορώ άμεσα να προσδιορίσω την παρουσία μιας ορμόνης, της θυλακιοτρόπου ορμόνης FSH, στα ούρα μου. Έτσι με ένα εύκολο τρόπο με την εφαρμογή του Emino test (One step rapid Test), βλέπω ακολουθώντας τρία απλά βήματα στο σπίτι μου (Home testing), αν έχω ή δεν έχω την ορμόνη στα ούρα. Η παρουσία της, ένα θετικό αποτέλεσμα, θα με οδηγήσει έγκαιρα στον γυναικολόγο μου για πρόληψη και πιο λεπτομερή διαγνωστικό έλεγχο.

Διάγνωση προ-εμμηνόπαυσης και εμμηνόπαυσης χωρίς εργαστηριακές εξετάσεις. Γίνεται; Ποιες γυναίκες αφορά;

Γίνεται και αποτελεί βήμα πρόληψης και ελέγχου σε όλες τις διεθνείς ιατρικές κατευθυντήριες, χωρίς εργαστηριακές εξετάσεις, σε υγιείς γυναίκες ηλικίας άνω των 45 ετών με συμπτώματα εμμηνόπαυσης. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα self test, το Emino test, για να προσδιορίσω την προεμμηνοπαυσιακή μου περίοδο. Έτσι θα επισκεφθώ έγκαιρα το γυναικολόγο μου και μαζί του θα καταστρώσουμε ένα πλάνο για να παρατείνω την φάση εμμηνόπαυσης μου ή να διαχειριστώ την μετάβαση και τις βιολογικές ή ψυχικές συνέπειες πιο άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος να διαχειριστώ τα συμπτώματα να διασφαλίσω την ποιότητα στην ζωή μου: ενέργεια, σεξουαλικότητα, υγεία.

Μπορεί να γίνει σαν ένα πρώτο βήμα πρόληψης σε απώλεια ή αστάθεια του κύκλου. Όταν παρουσιάζονται συμπτώματα όπως εξάψεις, εφιδρώσεις, αλλαγές στην λίμπιντο, κόπωση ή  διαταραχές ύπνου. Αποτελεί βήμα προσδιορισμού επίσης για εμμηνόπαυση σε γυναίκες που δεν είχαν περίοδο για τουλάχιστον 12 μήνες και δεν χρησιμοποιούν ορμονική αντισύλληψη.

Πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα τεστ FSH (Emino Test) για τη διάγνωση της εμμηνόπαυσης;

Αν είμαι 40 έως 45 ετών με συμπτώματα εμμηνόπαυσης, συμπεριλαμβανομένης μιας αλλαγής στον εμμηνορροϊκό τους κύκλο, ή αν είμαι κάτω των 40 ετών και υπάρχει υποψία εμμηνόπαυσης, συμπτώματα ή διαταραχή του κύκλου.

Τι είναι η εμμηνόπαυση;

Ως εμμηνόπαυση ορίζεται το χρονικό σημείο της ζωής της γυναίκας, στο οποίο δεν υπάρχει εμμηνορρυσία για 12 συνεχόμενους μήνες. Η μέση ηλικία της εμμηνόπαυσης είναι τα 51 έτη, χρόνος, όμως, που μπορεί να ποικίλλει κατά πολύ από γυναίκα σε γυναίκα (45-55). Από την άλλη πλευρά, ως πρόωρη εμμηνόπαυση ή πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια ορίζεται όταν η εμμηνόπαυση συμβαίνει πριν τα 40 έτη και απαιτεί διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.

Τι προκαλεί την εμμηνόπαυση;

Η εμμηνόπαυση προκύπτει μετά από μια σύνθετη σειρά ορμονικών αλλαγών. Με την εμμηνόπαυση άμεσα σχετίζεται και η σταδιακή μείωση του αριθμού των ωοθυλακίων (περιλαμβάνουν τα ωάρια) στις ωοθήκες. Κατά τη γέννησή τους, οι περισσότερες γυναίκες έχουν στις ωοθήκες περίπου 1-3 εκατομμύρια ωοθυλάκια. Ως την εφηβεία έχουν απομείνει περίπου 400.000, ενώ μετά την εμμηνόπαυση ανευρίσκονται λιγότερα από 5-10.000. Απ’ όλα αυτά τα ωοθυλάκια, περίπου 400 είναι αυτά που χρησιμοποιούνται στην ωορρηξία κατά τη διάρκεια της ζωής. Τα υπόλοιπα καταστρέφονται σταδιακά μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως «ατρησία».

Πόσο διαρκεί η εμμηνόπαυση;

Η εμμηνόπαυση ορίζεται ως το χρονικό σημείο, στο οποίο μια γυναίκα δεν έχει περίοδο για 12 συνεχόμενους μήνες. Έτσι, γυναίκες που έχουν ξεπεράσει αυτό το σημείο χαρακτηρίζονται ως μετεμμηνοπαυσιακές, ενώ αν όχι, ως προεμμηνοπαυσιακές. Η μεταβατική περίοδος σταδιακής έκπτωσης της ορμονικής λειτουργίας πριν την εμμηνόπαυση είναι γνωστή ως «κλιμακτήριος», και μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια (έως και 10 χρόνια ) που διαφέρει όμως από γυναίκα σε γυναίκα.

Σημεία και συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

  • Εξάψεις: είναι το πιο συχνό σύμπτωμα της εμμηνόπαυσης (ως και 75% των γυναικών). Πρόκειται για μια αίσθηση θερμού «κύματος» που ξεκινά από το πρόσωπο και το θώρακα και επεκτείνεται στο υπόλοιπο σώμα. Συνήθως, διαρκεί 30-60 δευτερόλεπτα και μπορεί να συνοδεύεται από ερυθρότητα του δέρματος, αίσθημα παλμών και εφίδρωση. Αν συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκαλούν διαταραχές του ύπνου που με τη σειρά τους επηρεάζουν και τη φυσιολογική λειτουργία της γυναίκας στη διάρκεια της ημέρας. Οι εξάψεις τυπικά διαρκούν 2-3 χρόνια ή και περισσότερο.
  • Ακράτεια ούρων και αίσθημα καύσου κατά την ούρηση
  • Ατροφία γεννητικού συστήματος: εξαιτίας της έλλειψης οιστρογόνων παρατηρείται ατροφία του κόλπου και του αιδοίου, καθώς και ελάττωση των κολπικών εκκρίσεων.

Αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια τον πόνο κατά την επαφή (δυσπαρεύνια), καθώς και το συνεχές αίσθημα ξηρότητας.

  • Αλλαγές στο σχήμα και την υφή των μαστών
  • Λέπτυνση και ξηρότητα του δέρματος
  • Οστεοπενία και οστεοπόρωση
  • Αλλαγή στο λιπιδαιμικό προφίλ (αύξηση της LDL χοληστερόλης)
  • Αύξηση κινδύνου καρδιαγγειακών επεισοδίων
  • Αύξηση βάρους σώματος
  • Αλλαγές στη διάθεση, ευερεθιστότητα, άγχος
  • Ελαττωμένη libido
  • Δυσχέρεια στη συγκέντρωση και ελαττωμένη μνήμη

Πώς γίνεται η διάγνωση της εμμηνόπαυσης;

Σε γυναίκες μεγαλύτερες των 45 ετών, στην ουσία, δεν χρειάζεται να γίνει καμία αιματολογική εξέταση, αφού το ιστορικό και η συμπτωματολογία αρκούν για τη διάγνωση του κλιμακτηρίου και της εμμηνόπαυσης. Σε γυναίκες μεταξύ 40-45 ετών με διαταραχές στη διάρκεια του κύκλου και κλιμακτηριακά συμπτώματα μπορεί να γίνει ορμονικός έλεγχος (μέτρηση της FSH). Γυναίκες κάτω των 40 ετών με κλιμακτηριακά συμπτώματα, στις οποίες υποψιαζόμαστε πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια, υπόκεινται σε εκτενέστερο έλεγχο, αφενός για να επιβεβαιωθεί ή όχι η ανεπάρκεια, και αφετέρου για να αποκλειστούν σοβαρές καταστάσεις που μπορεί να εμπλέκονται με πρόωρη έκπτωση της ωοθηκικής λειτουργίας.

Τι εξετάσεις πρέπει να γίνονται μετά τη «διάγνωση» της εμμηνόπαυσης;

Ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος και το τεστ Παπανικολάου είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της υγείας των γυναικών. Επίσης, μετά τα 40 έτη συστήνεται ετήσιος μαστογραφικός έλεγχος. Στις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, λόγω της απουσίας της προστατευτικής δράσης των οιστρογόνων στα οστά, πρέπει να γίνεται μέτρηση οστικής πυκνότητας για την πρόληψη της οστεοπενίας και της οστεοπόρωσης. Τέλος, η αύξηση του κινδύνου καρδιαγγειακών συμβάντων, εξαιτίας της αλλαγής του λιπιδαιμικού προφίλ, επιβάλλει την εκτίμηση του καρδιαγγειακού κινδύνου μέσω των αντίστοιχων εξετάσεων (αιματολογικός και καρδιολογικός έλεγχος).

Υπάρχει θεραπεία για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης;

Η εμμηνόπαυση δεν είναι μια ασθένεια, στην οποία αντιστοιχεί μια συγκεκριμένη θεραπεία. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση των διαφόρων συμπτωμάτων, όπως των εξάψεων, που μπορεί να γίνουν ενοχλητικά στη διάρκεια της ημέρας. Άλλα φάρμακα χρησιμοποιούνται για την πρόληψη της οστεοπόρωσης ή τη ρύθμιση του επιπέδου των λιπιδίων κ.τ.λ. Βέβαια, δεν χρειάζονται όλες οι γυναίκες τις διάφορες θεραπείες κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Ποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορεί να μετριάσουν τα συμπτώματα;

  • Εξάψεις και εφιδρώσεις
    Φορέστε ελαφρά ρούχα και διασφαλίστε χαμηλές θερμοκρασίες στην εργασία η στο σπίτι σαςΑποφύγετε τροφές που επιδεινώνουν την κατάσταση, όπως τα πικάντικα, η καφεΐνη, το αλκοόλ και το κάπνισμα και ειδικά βαριά γεύματα η φαγητό  αργά το βράδυΚάνετε διαχείριση συναισθημάτων κρατήσετε χαμηλά τα επίπεδα του στρεςΕισάγετε καθημερινή ή τακτική άσκηση, στοχεύσετε σε απώλεια βάρους
  • Αλλαγές της διάθεσης
    Ξεκουραστείτε αρκετά και διασφαλίστε ασχολίες που σας αρέσουνΕισάγετε την ακτική άσκηση και ενέργειες χαράς και προσωπικού χρόνου
    Κολπική ξηρότητα και πόνος στην επαφή τοπικές κρέμες οιστρογόνων ή και διάφορα ενυδατικά και λιπαντικά του κόλπου
  • Καρδιαγγειακός κίνδυνος
    Η ισορροπημένη διατροφή, χαμηλή σε λιπαρά, σε συνδυασμό με την άσκηση, συμβάλουν στην πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων
  • Οστεοπενία – οστεοπόρωση
    Τακτική άσκηση που συμπεριλαμβάνει και ασκήσεις με ήπια βάρη για την αύξηση ή διατήρηση της μυϊκής μάζας
    Πρωτεϊνική διατροφή σε συνδυασμό με τροφές πλούσιες σε ασβέστιο, όπως γάλα χαμηλών λιπαρών και γιαούρτι
    Ελεγχόμενη έκθεση στον ήλιο προάγει τη σύνθεση βιταμίνης D ή και συμπληρώματα διατροφής σε συνδυασμό με Β12 ή και Β6
  • Σταματήστε το κάπνισμα και ελαττώστε το αλκοόλ

Ποιες φαρμακευτικές θεραπείες είναι διαθέσιμες;

Η κύρια φαρμακευτική θεραπεία των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης είναι η θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης. Πρόκειται για σκευάσματα που περιλαμβάνουν οιστρογόνο και προγεσταγόνο ή οιστρογόνο μόνο. Η θεραπεία πρέπει να εξατομικεύεται με σκοπό τη χρήση της μικρότερης ποσότητας για το μικρότερο χρονικό διάστημα. Η τιμπολόνη είναι μια άλλη σχετικά νέα ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαίσια της ορμονικής υποκατάστασης με αρκετά λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες σε σχέση με τα παραδοσιακά ορμονικά σκευάσματα.

Άλλες διαθέσιμες θεραπείες εστιάζουν στοχευμένα σε κάποια μόνο από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως στις εξάψεις, την πρόληψη της οστεοπόρωσης, τις αλλαγές της διάθεσης κ.τ.λ.

Εναλλακτικές θεραπείες με φυτοοιστρογόνα δεν έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικές, ενώ άλλες θεραπείες με βότανα δεν χαρακτηρίζονται ασφαλείς λόγω των ασαφειών στη δοσολογία, την προέλευση, τις ανεπιθύμητες ενέργειες και πιθανές αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα.

Από την άλλη, μη φαρμακευτικές τεχνικές, όπως ο βελονισμός, ο διαλογισμός κ.τ.λ. μπορεί να έχουν καλά αποτελέσματα σε κάποια από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

  1. Αφαιρέστε το Test από την αλουμινένια θήκη,
  2. Αφαιρέστε το καπάκι από το Test (Εικόνα 1).
  3. Γυρίστε το Test έτσι ώστε το παράθυρο αποτελεσμάτων να μην είναι στραμμένο προς το μέρος σας.
  4. Κρατήστε το Test σε άμεση ροή των ούρων σας για τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα, έτσι ώστε τα ούρα να περάσουν επαρκώς στο απορροφητικό επίθεμα της συσκευής (Εικόνα 2).
  5. Μετά την ούρηση, κλείστε ξανά το τεστ και τοποθετήστε το σε επίπεδη επιφάνεια με το παράθυρο αποτελεσμάτων στραμμένο προς τα επάνω (Εικόνα 3).
  6. Το αποτέλεσμα της εξέτασης πρέπει να διαβαστεί εντός 5 λεπτών. Μη διαβάσετε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Ερμηνεία αποτελεσμάτων

Θετικό
Η ένταση χρώματος της γραμμής δοκιμής (“T”) είναι ίδια ή ισχυρότερη από εκείνη της γραμμής ελέγχου (“C”). Το αποτέλεσμα τεστ σημαίνει θετικό αποτέλεσμα.

Αρνητικό
Η γραμμή ελέγχου (“C”) εμφανίζεται στο παράθυρο δοκιμής, αλλά η γραμμή δοκιμής (Τ) δεν είναι ορατή. Η ένταση χρώματος της γραμμής δοκιμής (“T”) είναι ασθενέστερη από εκείνη της γραμμής ελέγχου (“C”). Τα δύο παραπάνω αποτελέσματα τη δοκιμασίας σημαίνουν αρνητικά αποτελέσματα.

Άκυρο
Η δοκιμή δεν είναι έγκυρη εάν η γραμμή ελέγχου δεν είναι ορατή σε πέντε λεπτά. Η δοκιμασία απέτυχε ή η διαδικασία δοκιμής δεν ακολουθήθηκε σωστά. Επαληθεύστε τη διαδικασία δοκιμής και επαναλάβετε τον έλεγχο με μια νέα συσκευή εξέτασης.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "DyonMed Emino Test 1 Τεμάχιο"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;