Fillerina 12HA Densifying Filler for Lip Volume & Mouth Contour Grade 5, 7ml
278 πόντοι

Fillerina 12HA Densifying Filler for Lip Volume & Mouth Contour Grade 5, 7ml

Αγωγή για Αύξηση του Όγκου στα Χείλη

Κωδικός 053301
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 2 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  86,90€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Fillerina 12HA Densifying Filler for Lip Volume & Mouth Contour Grade 5 Αγωγή για Αύξηση του Όγκου στα Χείλη 7ml Δερμο-καλλυντική αγωγή filler για αύξηση του όγκου στα χείλη και γέμισμα των περιστοματικών ρυτίδων σε μορφή gel Δράση Γεμίσματος: ...  Διαβάστε περισσότερα

55,62€
Κερδίστε 278 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 8051417908207
ΒΑΡΟΣ: 60gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Γέμισμα Ρυτίδων - Xείλη

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Fillerina 12HA Densifying Filler for Lip Volume & Mouth Contour Grade 5 Αγωγή για Αύξηση του Όγκου στα Χείλη 7ml

Δερμο-καλλυντική αγωγή filler για αύξηση του όγκου στα χείλη και γέμισμα των περιστοματικών ρυτίδων σε μορφή gel

Δράση Γεμίσματος: 12 Υαλουρονικά Οξέα με διαφορετικά μοριακά βάρη και δράση γεμίσματος σε ειδικές ζώνες του προσώπου.
Δράση Αναπλήρωσης Όγκου: 3 μόρια Κολλαγόνου και 2 μόρια Ελαστίνης για ενίσχυση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Η Fillerina είναι η πρώτη μη επεμβατική μέθοδος filler, αναπλήρωσης του δέρματος που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία χάρις στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Διαδερμική Τεχνολογία που βασίζεται στο πολύ χαμηλό μοριακό βάρος των δραστικών ουσιών. Αυτή είναι η θεμελιώδης συνθήκη που εξασφαλίζει τη στοχευμένη εισχώρησή τους στις στοιβάδες του δέρματος. Χάρη σε αυτήν ακριβώς την ελεγχόμενη εισχώρηση τα δραστικά συστατικά είναι πραγματικά αποτελεσματικά.

Με την πάροδο του χρόνου, η ποσότητα του υαλουρονικού οξέος και του κολλαγόνου στο δέρμα, σταδιακά μειώνεται, προκαλώντας ατέλειες, όπως μείωση της πυκνότητας και απώλεια όγκου στην περιοχή των χειλιών, αλλά και με την εμφάνιση ρυτίδων γύρω από το στόμα και την αλλοίωση του περιγράμματος. Το κάπνισμα επιδεινώνει τις ρυτίδες γύρω από το στόμα προκαλώντας μικρές κάθετες γραμμές που ξεκινούν από το περίγραμμα του άνω και του κάτω χείλους.

Η αγωγή Fillerina 12HA Αναπλήρωσης όγκου & Γεμίσματος για τα Χείλη και το Περίγραμμα είναι μια δερμοκαλλυντική αγωγή σε μορφή gel η οποία προάγει  το γέμισμα, την αναπλήρωση όγκου και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος των χειλιών, χάρη στην εντατική δράση αύξησης του όγκου και γεμίσματος των ρυτίδων. Η σύνθεση περιέχει κατάλληλα προσαρμοσμένη, υψηλή συγκέντρωση 12 μορίων Υαλουρονικού Οξέος που ενισχύεται από 3 μόρια Κολλαγόνου και 2 μόρια Ελαστίνης με διαφορετικά μοριακά βάρη, προσφέροντας βελτιωμένο όγκο, σφριγηλότητα, ελαστικότητα στα χείλη και αντιρυτιδική δράση στο περίγραμμα των χειλιών. Το εκχύλισμα Pseudoalteromonas Ferment είναι ένα ειδικό συστατικό, ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο να ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα, βοηθώντας έτσι, τόσο άμεσα όσο και μακροχρόνια, στη μείωση των ορατών ρυτίδων του περιγράμματος των χειλιών.

ΒΑΘΜΟΣ 5: Για χείλη με έντονα μειωμένο όγκο και πυκνότητα, πολύ ακανόνιστο περίγραμμα και ρυτίδες στην περιοχή του στόματος.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ
Συσκευασία: Airless απλικατέρ 7 ml με 3 μικρές ανοξείδωτες σφαιρικές κεφαλές για μασάζ

Για να εφαρμόσετε σωστά το προϊόν, πιέστε το πάνω μέρος του απλικατέρ λίγες φορές ώστε να απελευθερωθεί η κατάλληλη ποσότητα του Fillerina 12HA gel (για την πρώτη εφαρμογή θα χρειαστεί να το πιέσετε επανειλημμένα). Απλώστε το gel σε ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών και γύρω από το στόμα εάν υπάρχουν ρυτίδες κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Περιμένετε λίγα λεπτά ώστε να εισχωρήσουν τα δραστικά συστατικά και σε στεγνά χείλη μπορείτε να βάλετε το κραγιόν ή το lip gloss σας. Εφαρμόστε το προϊόν όπως περιγράφηκε παραπάνω 3-5 φορές την ημέρα. Η αγωγή διαρκεί περίπου ένα μήνα. Μπορείτε να την επαναλάβετε συχνά κατά τη διάρκεια του έτους.

Σημαντικό: το gel θα πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρά χείλη. Ένα πιθανό αίσθημα ελαφρού μυρμηγκιάσματος/τραβήγματος μετά την εφαρμογή οφείλεται στη δράση του προϊόντος.

12 Υαλουρονικά οξέα Fillerinaτα μοριακά βάρη των 12 Υαλουρονικών Οξέων με δράση γεμίσματος που περιέχονται σε αυτή τη σύνθεση κυμαίνονται από 400 έως 2.000.000 Dalton, και έχουν όλα επιδείξει υψηλή ικανότητα εισχώρησης (ex vivo έλεγχος Franz Cells) στις διάφορες στοιβάδες του δέρματος επιτυγχάνοντας το γέμισμα και την αναπλήρωση του όγκου των δερματικών ιστών.
3 μόρια κολλαγόνου: με διαφορετικά μοριακά βάρη(2.000, 12.000 και 300.000 Da), τα οποία εισχωρώντας έως τη δερμίδα (ex vivo έλεγχος Franz) προάγουν την αύξηση της πυκνότητας του εξωκυττάριου δικτύου και ενισχύουν τη δράση πλήρωσης, συνεργικά με τα μόρια των Υαλουρονικών Οξέων.
2 μόρια Ελαστίνης: με διαφορετικά μοριακά βάρη (1.400 Da και 2.200 Da), τα οποία στοχεύουν ειδικά στην αναπλήρωση της ελαστίνης και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Pseudoalteromonas Fermentμε ισχυρή άμεση και μακροχρόνια αντιρυτιδική δράση
Pentylene  Glycol, Decylene Glycol , Caprylyl Glycol: ενισχύουν την διεισδυτική ικανότητα των λειτουργικών ενεργών συστατικών στο δέρμα τροποποιώντας αναστρέψιμα τη λειτουργία του δερματικού φραγμού

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Fillerina 12HA Densifying Filler for Lip Volume & Mouth Contour Grade 5, 7ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;