Iovir Plus+ Nasal Spray with Carragelose 20ml
-50%

Iovir Plus+ Nasal Spray with Carragelose 20ml

Spray για τη Μύτη με Carragelose, Kappa-Carrageenan & Σορβιτόλη, Κατά των Ιών & για Φυσική Ρινική Αποσυμφόρηση

Κωδικός 046300
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Iovir Plus+ Nasal Spray για τη Μύτη με Carragelose, Kappa-Carrageenan & Σορβιτόλη, Κατά των Ιών & για Φυσική Ρινική Αποσυμφόρηση 20ml
με Carragelose® , Kappa-Carrageenan + σορβιτόλη
Ρινικό Spray κατά των ιών + φυσική ρινική αποσυμφό...  
Διαβάστε περισσότερα

15,48€  7,74€
x3 Τριπλοί πόντοι | Κερδίστε 116 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5213005010041
ΒΑΡΟΣ: 54gr

Iovir Plus+ Nasal Spray για τη Μύτη με Carragelose, Kappa-Carrageenan & Σορβιτόλη, Κατά των Ιών & για Φυσική Ρινική Αποσυμφόρηση 20ml


με Carragelose® , Kappa-Carrageenan + σορβιτόλη
Ρινικό Spray κατά των ιών + φυσική ρινική αποσυμφόρηση

 • Αντιμετώπιση ιώσεων του ανώτερου αναπνευστικού.
 • Ανακούφιση από τα ιογενή συμπτωμάτα (Ρινική συμφόρηση).
 • Ενυδάτωση (Ενίσχυση φυσικού αμυντικού μηχανισμού).
 • Το μόνο κατάλληλο από 1ος έτους.
 • Το μόνο με κλινικά  αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε παιδιά από 1ος έτους.
 • Κλινικά αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε ενήλικες.
 • To μόνο με το φυσικό συστατικό Carragelose®.
 • Ανεπτυγμένο πάνω στην πατενταρισμένη τεχνολογική πλατφόρμα Carragelose® η οποία στοχεύει περισσότερα από 200 διαφορετικά ιικά στελέχη.
 • Μοναδική πολλαπλή μηχανική δράση (αντιμετωπίζει, ανακουφίζει, ενυδατώνει, αποσυμφορεί).
 • Δεν απορροφάται από τον οργανισμό .
 • Δεν προκαλεί εθισμό.
 • Δεν ενέχει κίνδυνο υπερδοσολογίας.
 • Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες και συντηρητικά.
 • Κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση.
 • Κατάλληλο για ευπαθείς ομάδες.
 • Κατάλληλο για έγκυες και θηλάζουσες.
 • Κατάλληλο για διαβητικούς.
 • Κατάλληλο για vegans.
 • Ειδικό φίλτρο - Παραμένει στείρο κατά τη διάρκεια χρήσης του.
 • Προστατεύεται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
 • Δεν περιέχει ζάχαρη, λακτόζη, γλουτένη, συστατικά ζωϊκής προέλευσης.

Το 1ο spray παγκοσμίως με ευρές φάσμα δράσης κατά ιών του αναπνευστικού 
Αντιμετώπιση / Ανακούφιση  + Φυσική ρινική αποσυμφόρηση

ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ

Για παιδιά άνω του 1 έτους και ενήλικες.

 

 • Μπορεί να μειώσει τη διάρκεια του κοινού κρυολογήματος ή της γριπώδους συνδρομής και την ένταση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.
 • Μπορεί να μειώσει την εμφάνιση νέων λοιμώξεων και την υποτροπή των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το κοινό κρυολόγημα.
 • Αποσυμφορεί τη βουλωμένη μύτη ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του κοινού κρυολογήματος, της γριπώδους συνδρομής, της αλλεργικής ή μη αλλεργικής ρινίτιδας και της ιγμορίτιδας.

Σε μεγάλες κλινικές μελέτες σε παιδιά και ενήλικες αποδείχθηκε ότι:

 • Μειώνει σημαντικά το ιικό φορτίο (κλινικά περιστατικά όπου συνυπήρχαν περισσότερα του ενός διαφορετικά ιικά στελέχη).
 • Μειώνει τη συνολική διάρκεια της ίωσης.
 • Μειώνει την επανεμφάνιση της ίωσης (relapse).


ΧΡΗΣΗ - (ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ /  ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ  /  ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΩΝ)

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Το iovir® PLUS έχει την ιδιότητα να εγκλωβίζει τους ιούς σχηματίζοντας ένα κουκούλι γύρω τους. Με τον τρόπο αυτό εμποδίζεται η αλληλεπίδραση των ιών με τα κύτταρα, ενώ αναστέλλεται η διαδικασία πολλαπλασιασμού και εξάπλωσής τους στον οργανισμό.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ / ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Το προστατευτικό φυσικό film υγρασίας που εξασφαλίζει το iovir® PLUS, σε συνδυασμό με τον περιορισμό του αίτιου το οποίο πυροδοτεί τη φλεγμονή στον ρινικό βλεννογόνο, προσφέρουν άμεση αλλά και παρατεταμένη ανακούφιση από συμπτώματα, όπως είναι η ρινική συμφόρηση, ο πονόλαιμος η αίσθηση ξηρότητας κ.α.

ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ
Το iovir® PLUS περιέχει σορβιτόλη που με φυσικό, ωσμωτικό μηχανισμό, αποσυμφορεί τη μύτη και ελευθερώνει την αναπνοή.


Η κλινικά αποδεδειγμένη σειρά αντι-ιικών ιατροτεχνολογικών προϊόντων iovir® περιέχει το κλινικά μελετημένο και κατοχυρωμένο φυσικό λειτουργικό συστατικό Carragelose®  της εταιρείας Marinοmed Aυστρίας τo οποίo προέρχεται από κόκκινα ροδοφύκη. Η σειρά ιατροτεχνολογικών προϊόντων iovir® προσφέρει έναν απλό, φυσικό, ασφαλή και εύκολος τρόπο για την την πρόληψη και συμπληρωματική θεραπεία των ιογενών λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού. Το iovir®, έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί πάνω στην πατενταρισμένη τεχνολογική πλατφόρμα Carragelose®. Η πλατφόρμα χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη θεραπειών που στοχεύουν περισσότερα από 200 διαφορετικά ιικά στελέχη του αναπνευστικού, τα οποία ευθύνονται για το κοινό κρυολόγημα και τη γριπώδη συνδρομή. Το iovir PLUS® (spray για τη μύτη) περιέχει τα φυσικά λειτουργικά συστατικά Carragelose® και Κappa-carrageenan τα οποία προέρχoνται από κόκκινα ροδοφύκη. Έχει τη μοναδική ιδιότητα να δημιουργεί ένα προστατευτικό φραγμό στους ιούς του κοινού κρυολογήματος και παγιδεύει αδιακρίτως και με ευρεία δράση τους ιούς του ανώτερου αναπνευτικού, εμποδίζοντας την προσκόλησή τους στον βλεννογόνο και συνεπώς τον πολλαπλασιασμό και την εξάπλωσή τους. Επίσης σχηματίζει μια ενυδατική προστατευτική μεμβράνη. Λόγω της δράσης του Carragelose®, η μεμβράνη αυτή παραμένει περισσότερο στον ρινικό βλεννογόνο και χρησιμεύει ως φυσικός φραγμός έναντι εξωτερικών επιδράσεων. Αυτή η μεμβράνη φυσιολογικής υγρασίας υποστηρίζει παράλληλα τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του οργανισμού από τους ιούς του κοινού κρυολογήματος. Επίσης η φυσική υπέρτονη δράση του προκαλεί τη μείωση του υπερβολικού υγρού από τον ρινικό ιστό, με αποτέλεσμα τη μείωση του οιδήματος του ρινικού βλεννογόνου απελευθερώνοντας έτσι την αναπνοή.


Μarinomed Biotech AG


Η Marinomed Biotech AG είναι μια Αυστριακή εταιρεία βιοτεχνολογίας. Ιδρύθηκε το 2006 ως εταιρεία spin-off από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων στον τομέα της λοιμωξιολογίας με βάση τις πατενταρισμένες πλατφόρμες τεχνολογίας της. Η Marinomed έχει λάβει πολλά αναγνωρισμένα βραβεία για τις εξέχουσες δραστηριότητές της στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης. Μέχρι τώρα (5/2020) κατέχει 8 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχει εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες.


ΣΤΕΙΡΟ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ


Το προϊόν προστέθηκε στον κατάλογο μας στις: 2022-04-28 11:17:56. Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-06 03:40:29

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ (αντιμετώπιση/αποσυμφόρηση)
1 ψεκασμός ανά ρουθούνι αρκετές φορές την ημέρα ή ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες.

 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Speedex ή ACS Courier.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 19€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 25€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 39€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 39€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,5€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Εξαιρούνται οι αποστολές με ACS Courier

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν!, δείτε αναλυτικά τα προνόμια του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 29€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,9€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,9€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 79€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,9€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 1,9€. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!
 4. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,9€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,9€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,7€ κλπ.
 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα ή με Paypal.
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier και η Speedex), μπορείτε να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;