La Roche-Posay Redermic Retinol Concentrate Intensive Anti-Wrinkle Hydrating Cream 30ml
134 πόντοι

La Roche-Posay Redermic Retinol Concentrate Intensive Anti-Wrinkle Hydrating Cream 30ml

Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου που Αντιμετωπίζει τα Σημάδια του Χρόνου στην Επιδερμίδα

Κωδικός 028034
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  40,01€
  4.9
11
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(12)
Γράψτε τη γνώμη σας
  9 Ερωτήσεις χρηστών

La Roche-Posay Redermic Retinol Concentrate Intensive Anti-Wrinkle Hydrating Cream Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου που Λειαίνει την Επιδερμίδα 30ml ΒΑΘΙΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ, ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟΣ ΤΟΝΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΚΗΛΙΔΕΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΒΑΘΙΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ. ΚΗΛΙΔΕΣ ΓΗΡΑΝ...  Διαβάστε περισσότερα

26,77€
Κερδίστε 134 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3337875660549
ΒΑΡΟΣ: 30gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

La Roche-Posay Redermic Retinol Concentrate Intensive Anti-Wrinkle Hydrating Cream Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου που Λειαίνει την Επιδερμίδα 30ml

ΒΑΘΙΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ, ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟΣ ΤΟΝΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΚΗΛΙΔΕΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

ΒΑΘΙΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ. ΚΗΛΙΔΕΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Το Συμπύκνωμα REDERMIC Retinol μειώνει τις βαθιές ρυτίδες και λειαίνει την επιδερμίδα. Επίσης, χαρίζει ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος και μειώνει τις κηλίδες γήρανσης.

ΥΦΗ

Η εξαιρετικά ρευστή, μη κολλώδης υφή αφομοιώνεται πλήρως στο δέρμα αμέσως μετά την εφαρμογή.Το ειδικό απλικατέρ του σωληναρίου επιτρέπει τη στοχευμένη εφαρμογή για εντατική διόρθωση.
Εξαιρετική βάση μακιγιάζ.Με Ιαματικό Νερό La Roche-Posay.

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

Το Συμπύκνωμα REDERMIC Retinol εμπεριέχει ένα μοναδικό σύμπλοκο Καθαρής Ρετινόλης και Ρετινόλης Προοδευτικής Απελευθέρωσης, το οποίο παρέχει μια σημαντική δόση με βέλτιστη αποτελεσματικότητα και ανοχή για το ευαίσθητο δέρμα. Η καθαρή ρετινόλη αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά ενεργά συστατικά ενάντια στα σημάδια φωτογήρανσης: τις έντονες ρυτίδες και τις κηλίδες γήρανσης. Η Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης συμβάλλει στην ενίσχυση της διορθωτικής αντιγηραντικής δράσης, ενώ ταυτόχρονα σέβεται τα όρια ανοχής του ευαίσθητου δέρματος.

Η κλινική πραγματικότητα της φωτογήρανσης.

Όλοι οι δερματολόγοι συμφωνούν ότι η γήρανση του δέρματος αποτελεί συνδυασμό τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών παραγόντων:

Οι γενετικοί παράγοντες οδηγούν σε φυσική, ενδογενή γήρανση, η οποία χαρακτηρίζεται από επιβράδυνση της κυτταρικής ανανέωσης. Πρόκειται για ένα μη αναστρέψιμο φαινόμενο. Η ενδογενής γήρανση εκδηλώνεται ως ξηρό δέρμα και επιφανειακές ρυτίδες, απώλεια της σφριγηλότητας και βαθιές ρυτίδες στο χόριο.

Οι εξωγενείς περιβαλλοντικοί παράγοντες επιταχύνουν την όλη διαδικασία.

Η έκθεση στον ήλιο είναι το κύριο αίτιο, σε συνδυασμό με το κάπνισμα και το άγχος.

Αυτοί οι επιθετικοί παράγοντες, οι οποίοι ποικίλλουν από άτομο σε άτομο, διεγείρουν την παραγωγή ελεύθερων ριζών, υπεύθυνων για το οξειδωτικό στρες, κάτι που προκαλεί εκφυλισμό των κυττάρων.
Κύρια συνέπεια της έκθεσης στον ήλιο είναι η φωτογήρανση, μια μορφή πρόωρης γήρανσης που επηρεάζει κάθε στοιβάδα του δέρματος.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Βαθιές ρυτίδες, ανομοιόμορφος τόνος δέρματος, κηλίδες πρόωρης γήρανσης. Ευαίσθητο δέρμα.Η καθαρή ρετινόλη αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά ενεργά συστατικά ενάντια στα σημάδια φωτογήρανσης.Η σύνθεση του REDERMIC Retinol είναι ένα μοναδικό σύμπλοκο Καθαρής Ρετινόλης και Ρετινόλης Προοδευτικής Απελευθέρωσης, το οποίο παρέχει μια σημαντική δόση με πιο προοδευτικό ρυθμό. Διορθωτική αντιγηραντική αποτελεσματικότητα που σέβεται τα όρια ανοχής του δέρματος.

Βέλτιστη ανοχή, κλινικώς αποδεδειγμένη ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα και αντιληπτή από τους καταναλωτές: 90% Καλή ανοχή στο δέρμα93% Σέβεται το ευαίσθητο δέρμα
*Καταναλωτική δοκιμή αξιολόγησης, 137 άτομα

ΡΕΤΙΝΟΛΗ

Βελτιώνει την υφή του δέρματος και λειαίνει τις ρυτίδες.Η ρετινόλη προοδευτικής απελευθέρωσης είναι ένα μόριο που προσφέρει αντιρυτιδική δράση μέσω της διάχυσης καθαρής ρετινόλης.
Η σταδιακή απελευθέρωση ρετινόλης παρέχει τη βέλτιστη διορθωτική δόση ρετινόλης, ενώ παράλληλα σέβεται τα όρια ανοχής του δέρματος.

HEPES & NEUROSENSINE

HEPES: βελτιώνει την υφή του δέρματος.
NEUROSENSINE: για δέρμα με αίσθηση μεγαλύτερης άνεσης.

ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ LA ROCHE-POSAY

Το ιαματικό νερό La Roche-Posay διαθέτει κλινικώς αποδεδειγμένες καταπραϋντικές και απαλυντικές ιδιότητες.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ

Ρυτίδες στο άνω χείλος* -30%
Ρυτίδες μετώπου* -24%
Ρυτίδες στο πόδι της χήνας* -22%

*Κλινική αξιολόγηση των ρυτίδων, N = 38 άτομα, μετά από 8 εβδομάδες

Αποδεδειγμένη kλινική αποτελεσματικότητα*: 
Στις ρυτίδες του άνω χείλους, στο μέτωπο, στο περίγραμμα των ματιών 
Στην ένταση της μελάγχρωσης και την ανομοιομορφία του τόνου

Ανομοιόμορφος τόνος δέρματος** -40%

*Κλινική αξιολόγηση των ρυτίδων, N = 38 άτομα, μετά από 8 εβδομάδες

**Κλινική αξιολόγηση, βαθμολόγηση τόνου δέρματος σε 41 άτομα μετά από 8 εβδομάδες

Εφαρμόζετε πρωί ή/και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό. Μην εκτίθεστε στον ήλιο αν δεν έχετε εφαρμόσει πρώτα αντηλιακό.

Εφαρμόζετε καθημερινά αντηλιακό με δείκτη SPF 15 ή μεγαλύτερο. Μην τη χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα που περιέχουν Ρετινόλη. Αν νιώσετε κάποια ενόχληση τις πρώτες φορές που θα τη χρησιμοποιήσετε, εφαρμόστε την πιο αραιά μέχρι το δέρμα σας να συνηθίσει τη Ρετινόλη.

Αποφεύγετε την περιοχή των ματιών.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΓέμισμα Ρυτίδων, Σύσφιξη, Ρυτίδες - Λεπτές Γραμμές
ΔράσηΑντιγηραντική
ΜορφήΚρέμα
ΠεριοχήΠρόσωπο
Σύσταση Προϊόντος ΟμορφιάςΡετινόλη - Βιταμίνη Α

AQUA / WATER, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, PROPYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, TRIETHANOLAMINE, ISOHEXADECANE, SODIUM HYALURONATE, RETINOL, RETINYL LINOLEATE, ADENOSINE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, POLYSORBATE 80, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "La Roche-Posay Redermic Retinol Concentrate Intensive Anti-Wrinkle Hydrating Cream 30ml"

4.9
12 Κριτικές
11
1
0
0
0
πριν από 5 χρόνια
ΜΗΝΑΣ Ν.
La Roche- Posay Retinol Correcteur Anti Age
Η ΚΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΛΗΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
πριν από 2 χρόνια
ΆΝΝΑ Ψ.
Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει
Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε κρέμα
πριν από 2 χρόνια
ΙΩΑΝΝΑ Χ.
La Roche-Posay Redermic Retinol Correcteur Anti-Age
Πολύ καλή κρέμα. Τη χρησιμοποιώ βράδυ και όχι πρωί, γιατί αφήνει λιπαρότητα και κοκκινίλα, αλλά μου αρέσει απίστευτα το αποτέλεσμα στο πρόσωπό μου όταν ξυπνάω. Φρέσκο, ενυδατωμένο, λαμπερό χωρίς λιπαρότητα όμως. Από τις καλύτερες κρέμες που έχω δοκιμάσει.
πριν από 4 χρόνια
.
Μια κρέμα με τελεια αποτελεσματα
Η κρέμα είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν .Βλεπεις διαφορά στις ρυτίδες από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.. Πολύ καλά αποτελεσματα
πριν από 1 χρόνο
ΕΙΡΗΝΗ Τ.
La Roche posay Redermic
Εκπληκτικό προϊόν!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Ψάχνω κρεμά προσώπου για 60 χρο
    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 300 6842 ώστε να σας προτείνουμε προϊόντα τα οποία να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
    16/11/2023 από Pharm24
    Laros pose ρετινολη ματιών
    Aν επιθυμείτε μπορείτε να αναζητήσετε το προϊόν La Roche-Posay Redermic Retinol Eyes στην σελίδα του ηλεκτρονικού μας φαρμακείου με κωδικό 005595.
    09/05/2023 από Pharm24
    Καλησπέρα σας!!! Είμαι 48 και ψάχνω για μία καλή αντιρυτιδική κρέμα καθώς επίσης και μια κρέμα ματιών για σακούλες. Το δέρμα μου είναι θαμπό και άτονο. Προτιμώ τη LA Roche Posay.
    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 300 6842 ώστε να σας προτείνουμε προϊόντα τα οποία να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
    28/06/2022 από Pharm24
    Δεν κάνει για ηλικία πάνω από 50;
    Το προϊόν ενδείκνυται για ηλικίες 35+ σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.
    29/10/2021 από Pharm24
    Εινε για ηλικία 50 κει πάνω
    Το προϊόν ενδείκνυται για ηλικίες 35+ σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.
    23/09/2021 από Pharm24