Natura Siberica Northern Soap for Deep Facial Cleansing 120ml
70 πόντοι

Natura Siberica Northern Soap for Deep Facial Cleansing 120ml

Σαπούνι για Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με Ενεργό Άνθρακα, Κατάλληλο για Όλους τους Τύπους Δέρματος

Κωδικός 045809
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  25,61€
  4.0
2
2
0
1
0
Διαβάστε κριτικές
(5)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Natura Siberica Northern Soap for Deep Facial Cleansing Σαπούνι για Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με Ενεργό Άνθρακα, Κατάλληλο για Όλους τους Τύπους Δέρματος 120ml Northern Collection Northern soap , για Βαθύ Καθαρισμό ,κατάλληλο για όλους τους τύπους δ...  Διαβάστε περισσότερα

14,05€
Κερδίστε 70 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 4744183011298
ΒΑΡΟΣ: 238gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Natura Siberica Northern Soap for Deep Facial Cleansing Σαπούνι για Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με Ενεργό Άνθρακα, Κατάλληλο για Όλους τους Τύπους Δέρματος 120ml

Northern Collection Northern soap , για Βαθύ Καθαρισμό ,κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος , κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Η σειρά Northern Collection προσφέρει απαλό καθαρισμό και φροντίδα για κάθε τύπο δέρματος χάρη σε ένα πολύτιμο μείγμα άγριων σιβηρικών βοτάνων. Η NATURA SIBERICA ξαναγυρίζει σε αρχαίες συνταγές και σαμανικές παραδόσεις των σιβηρικών φυλών Nenec, Selkup και Khanty, οι οποίες ανέκαθεν χρησιμοποιούσαν αυτά τα βότανα για να παρασκευάζουν ελιξίρια ευεξίας και ομορφιάς.

Σαπούνι με Αντιοξειδωτικές ιδιότητες για Βαθύ Καθαρισμό του Δέρματος του Προσώπου. Για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Τα βότανα και μούρα του βορρά, με τις μοναδικές τους ιδιότητες, είναι γνωστά από τους αρχαίους χρόνους για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε πολύτιμα έλαια και βιταμίνες. Στις βόρειες χώρες, οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούσαν ανέκαθεν για να παρασκευάζουν θεραπευτικά αφεψήματα και ελιξίρια που τους βοηθούσαν να διατηρούν την καλή τους υγεία και τους χάριζαν απίστευτη ζωτικότητα και νεανικότητα.

Οι ειδικοί της Natura Siberica συνέλεξαν και μελέτησαν προσεκτικά τις αρχαίες συνταγές των φυλών του βορρά Nenec, Selkup και Khanty, και τις αξιοποίησαν για να παρασκευάσουν ένα μοναδικό φυσικό προϊόν, το Northern Soap for deep facial cleansing. Το σαπούνι αυτό παρασκευάζεται από ενεργό άνθρακα, που είναι εξαιρετικός απορροφητικός παράγοντας, και από εκχυλίσματα άγριων βοτάνων και μούρων, την επονομαζόμενη «Συλλογή του Βορρά». Αυτό το σαπούνι έχει υπέροχες εξαγνιστικές, καθαριστικές, αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.


«Η Συλλογή του Βορρά»:
- Το έλαιο ιπποφαούς απαλύνει, τονώνει, θρέφει και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας
- Το limonnik nanai προσφέρει στο δέρμα προστασία ενάντια στις περιβαλλοντικές επιδράσεις.
- Το έλαιο κέδρου Σιβηρίας περιέχει βιταμίνη Ε και βιταμίνη Ρ, οι οποίες συμβάλλουν στην ενυδάτωση και την ενδυνάμωση της επιδερμίδας ρυθμίζοντας παράλληλα την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.
- Το έλαιο λιναρόσπορου διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες.
- Το εκχύλισμα από άνθη σημύδας νάνου ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενισχύει την αναγέννησή της και επαναφέρει τη φυσική απόχρωση και σφριγηλότητα του δέρματος αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό.
- Το εκχύλισμα cloudberry περιέχει βιταμίνη C, ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα ενώ έχει και αντιοξειδωτική δράση. Αναδομεί την επιδερμίδα και την προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις.
- Το εκχύλισμα μύρτιλου (billberry) ενεργοποιεί τη διαδικασία μεταβολισμού στα κύτταρα της επιδερμίδας και βελτιώνει την όψη και την ελαστικότητά της.
- Το έλαιο από σπόρους σμέουρου Sakhalin έχει βακτηριοκτόνες ιδιότητες.

ΒΡΑΒΕΙΟ Καλύτερο προ'ι'όν φροντίδας προσώπου Γαλλία- Παρίσι 2014

Βρέξτε το σφουγγαράκι του σαπουνιού με νερό. Απλώστε το σαπούνι σε στεγνό καθαρό πρόσωπο χρησιμοποιώντας το σφουγγαράκι του , αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και των χειλιών, κάνοντας απαλό μασάζ. Αφαιρείτε το προϊόν με το σφουγγαράκι, ξεπλένετε το σφουγγαράκι και επαναλαμβάνετε μέχρι να φύγουν όλα τα υπολείμματα. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό έως ότου έχουν αφαιρεθούν όλα τα ίχνη του σαπουνιού. Πλύνετε το σφουγγάρι. Τέλος εφαρμόστε την ενυδατική σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες.

- ΛΙΠΑΡΗ - ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ  ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ.
 
- ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ  ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ.

- ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΠΛΩΣΕΤΕ.

- ΞΗΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΠΛΩΣΕΤΕ.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΚαθαρισμός
ΜορφήΚρέμα
ΠεριοχήΠρόσωπο
Τύπος ΔέρματοςΓια όλους τους Τύπους

Aqua, Sorbitol, Sodium Cocoyl Isethionate, Stearic Acid, Coal, Parfum, Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil*, Hippophae Rhaimnoidesamidopropyl BetaineHR, Pinus Sibirica Needle ExtractWH, Pineamidopropyl BetainePS, Picea Obovata Needle ExtractWH, Abies Sibirica Needle ExtractWH, Shizandra Chinensis Fruit Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Rubus Chamaemorus Seed Oil, Betula Alba Sap*, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Soidum Benzoate.

(*) Παράγεται από οργανική καλλιέργεια.
(**) Φυσικά συστατικά από αιθέρια έλαια.
(WH) Οργανικά εκχυλίσματα Σιβηρικών φυτών άγριας συγκομιδής.
(PS) Παράγωγο ελαίου Σιβηρικής Πεύκης.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Natura Siberica Northern Soap for Deep Facial Cleansing 120ml"

4.0
5 Κριτικές
2
2
0
1
0
πριν από 1 ημέρα
Επιβεβαιωμένη αγορά
Μαρία Π.
arketa kalo
den to xrisimopoiw arketo kairo alla fainetai arketa kalo
πριν από 11 μήνες
ATHANASIOS c.
Seems good
Seems good
πριν από 11 μήνες
ATHANASIOS c.
Seems good
Seems good
πριν από 2 χρόνια
Τάνια Κ.
Εξαιρετικό προιόν
Το χρησιμοποιω μια φορα την εβδομαδα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη!
πριν από 2 χρόνια
Γρηγορης Π.
Natura Siberica soap for Deep cleansing
Καθαρίζει απαλά το δερμα …και το αφηνει απλά ο χωρίς να το ξηραινει
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Το προϊόν αυτό είναι κατάλληλο για εγκύους;
    Πάντα με την σύμφωνη γνώμη του ιατρού σας.
    09/04/2023 από Pharm24