Novapharm First Step Pregnancy Test 2 Τεμάχια
126 πόντοι

Novapharm First Step Pregnancy Test 2 Τεμάχια

Νέας Γενιάς Τεστ Ανίχνευσης Κύησης από τη 7 Ημέρα της Επαφής για Γρήγορο & Αξιόπιστο Αποτέλεσμα

Κωδικός 060092
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  17,03€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Novapharm First Step Pregnancy Test Νέας Γενιάς Τεστ Ανίχνευσης Κύησης από τη 7 Ημέρα της Επαφής για Γρήγορο & Αξιόπιστο Αποτέλεσμα 2 Τεμάχια Το τεστ εγκυμοσύνης First Step χρησιμοποιεί συγκεκριμένα αντισώματα για να ανιχνεύσει την παρουσία hCG (α...  Διαβάστε περισσότερα

8,34€
x3 Τριπλοί πόντοι | Κερδίστε 126 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5201938122481
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 62gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Τεστ Εγκυμοσύνης

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Novapharm First Step Pregnancy Test Νέας Γενιάς Τεστ Ανίχνευσης Κύησης από τη 7 Ημέρα της Επαφής για Γρήγορο & Αξιόπιστο Αποτέλεσμα 2 Τεμάχια

Το τεστ εγκυμοσύνης First Step χρησιμοποιεί συγκεκριμένα αντισώματα για να ανιχνεύσει την παρουσία hCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) στα ούρα σας. Μπορείτε να κάνετε το τεστ με απλό και γρήγορο τρόπο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, 7 ημέρες μετά την ημερομηνία της επαφής.

 Το First Step είναι πάνω από 99% ακριβές στις εργαστηριακές δοκιμές.

 • Υψηλή ευαισθησία για πρώϊμη ανίχνευση
  Το νέο First Step με ευαισθησία 10mlU/ml ανιχνεύει μία πιθανή εγκυμοσύνη ακόμα και 7 ημέρες μετά την επαφή!
 • Απλά
  Κρατήστε το τεστ στη ροή των ούρων για 10 δευτερόλεπτα
 • Γρήγορα
  Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 5 λεπτά
 • Ξεκάθαρα
  Δύο γραμμές είστε έγκυος, μία γραμμή δεν είστε έγκυος

Ακολουθήστε τις πλήρεις οδηγίες μέσα στο κουτί.

 

Συνήθεις Ερωτήσεις για το προϊόν
«Novapharm First Step Pregnancy Test 2 Τεμάχια»


Πώς λειτουργεί το First Step;

Όταν είστε έγκυος, το σώμα σας παράγει την ορμόνη της εγκυμοσύνης hCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη). Καθώς η εγκυμοσύνη εξελίσσεται, τα ούρα αρχίζουν να περιέχουν αυξανόμενα επίπεδα της ορμόνης hCG. Σε μη έγκυες γυναίκες η συγκέντρωση της ορμόνης hCG είναι συνήθως 5.0mIU/ml. Όταν υπάρχει καθυστέρηση της περιόδου, τα επίπεδα της hCG είναι περίπου 100 mIU/ml με επίπεδα κορυφής 100.000 έως 200.000 mIU/ml. Το First Step είναι ένα ταχύτατο τεστ κύησης που χρησιμοποιεί τον χρωματογραφικό ανοσοπροσδιορισμό για τη ανίχνευση της παρουσίας της ορμόνης hCG στα ούρα σας με σκοπό την πρώιμη ανίχνευση της εγκυμοσύνης.

Πόσο ευαίσθητο είναι το τεστ;

Το τεστ κύησης First Step είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και σχεδιασμένο να ανιχνεύει μία πολύ μικρή ποσότητα της ορμόνης της κύησης hCG στα ούρα σας. Θα σας δείξει θετικό αποτέλεσμα ακόμα και με δείγματα ούρων που περιέχουν hCG σε επίπεδα 10mIU/ml (Milli-International Units) ή μεγαλύτερα.

Πότε μπορώ να κάνω το τεστ;

Αφήστε να περάσουν τουλάχιστον 7 ημέρες από την επαφή προτού κάνετε το τεστ. Εφόσον κάνετε το πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης συνιστάτε να χρησιμοποιήσετε τα πρώτα πρωινά ούρα. Ένα γρήγορο θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι είστε πιθανότατα έγκυος, αλλά ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα πρέπει να επανεξεταστεί με ένα νέο τεστ την πρώτη ημέρα που περιμένετε την περίοδό σας. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε τα πρώτα πρωινά ούρα αν ήδη είστε στην πρώτη ημέρα καθυστέρησης.

Τι θα κάνω αν λάβω ένα θετικό αποτέλεσμα;

Ένα θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η hCG έχει ανιχνευτεί στα ούρα σας σε επίπεδο ίσο ή μεγαλύτερο των 10 mIU/ml και πιθανόν είστε έγκυος. Θα πρέπει να μιλήσετε στο γιατρό σας και να συζητήσετε την εγκυμοσύνη σας καθώς και τα βήματα και τις προφυλάξεις που θα πρέπει να λάβετε στη συνέχεια. Επιπρόσθετα μπορεί να θέλετε να επιβεβαιώσετε το αποτέλεσμα επαναλαμβάνοντας το τεστ με ένα νέο First Step τρεις ημέρες αργότερα. Να θυμάστε, ότι η άμεση προγεννητική φροντίδα είναι πολύ σημαντική για ένα υγιές μωρό και μία υγιή μητέρα.

Τι θα κάνω αν λάβω ένα αρνητικό αποτέλεσμα;

Ένα αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι δεν ανιχνεύθηκε η ορμόνη της εγκυμοσύνης hCG και πιθανά δεν είστε έγκυος. Μπορεί όμως το επίπεδο της hCG στα ούρα σας να μην είναι ακόμα αρκετά υψηλό για να ανιχνευθεί ή μπορεί να έχετε υπολογίσει εσφαλμένα την ημέρα που αναμενόταν η περίοδος σας. Αν κάνατε το τεστ πολύ νωρίς, δοκιμάστε ξανά μετά από 48 ώρες με ένα νέο First Step. Εάν ήδη έχετε καθυστέρηση, δοκιμάστε ξανά σε 72 ώρες με ένα νέο First Step. Εάν το αποτέλεσμα του τεστ παραμένει αρνητικό και η καθυστέρηση συνεχίζει επισκεφτείτε το γιατρό σας.

Γιατί η γραμμή αποτελέσματος δεν είναι τόσο έντονη όσο η γραμμή ελέγχου;

Το πόση έντονη είναι η γραμμή αποτελέσματος εξαρτάται από την ποσότητα της ορμόνης hCG στα ούρα σας. Έτσι μία μεγαλύτερη ποσότητα hCG στα ούρα σας θα παράγει μία ποιο έντονη γραμμή αποτελέσματος ενώ μια μικρότερη ποσότητα της ορμόνης hCG στα ούρα σας θα παράγει μία λιγότερο έντονη γραμμή.

Τι θα κάνω αν δεν είμαι σίγουρη πόσο έντονη είναι η γραμμή αποτελέσματος;

Αν το τεστ είναι θετικό, το παράθυρο αποτελεσμάτων θα εμφανίσει ΔΥΟ χρωματισμένες γραμμές έως και πέντε λεπτά μετά την έκθεση της απορροφητικής άκρης του τέστ στα ούρα. Το αποτέλεσμα είναι θετικό ανεξάρτητα από το πόσο έντονες είναι οι γραμμές. Εντούτοις αν δεν είστε σίγουρη για το αποτέλεσμα μπορείτε να το επιβεβαιώσετε επαναλαμβάνοντας το First Step μετά από 3-4 ημέρες όταν η άνοδος της hCG θα κάνει τη γραμμή αποτελέσματος να εμφανιστεί ποιο έντονα.

Ποιοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το τεστ;

 • Αν παίρνετε φάρμακα, πάντα να διαβάζετε τις οδηγίες των κατασκευαστών πριν να κάνετε το τεστ. Πιθανόν, να υπάρχουν προειδοποιήσεις για ουσίες που περιέχονται στα φάρμακα και μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του τεστ
 • Η εκτέλεση του τεστ πολύ νωρίς μπορεί να οδηγήσει σε ψευδώς αρνητικό αποτέλεσμα λόγω του ότι η ορμόνη hCG δεν έχει αυξηθεί αρκετά. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να επαναλάβετε το τεστ τουλάχιστον 48 ώρες αργότερα
 • Εάν τα ούρα είναι πολύ αραιά (π.χ αν έχετε πιει πολύ νερό) μπορεί να μην περιέχουν το απαιτούμενο επίπεδο hCG. Εάν υπάρχει υποψία εγκυμοσύνης, περιμένετε 48 ώρες και επαναλάβετε με ένα νέο τεστ
 • Τα φάρμακα γονιμότητας που περιέχουν hCG μπορούν να οδηγήσουν σε παραπλανητικά αποτελέσματα (αυτά τα φάρμακα χορηγούνται συνήθως με ένεση και αν κάνετε το τεστ πολύ σύντομα μετά τη λήψη τους μπορεί να λάβετε ένα ψευδές θετικό αποτέλεσμα “έγκυος”)
 • Άλλες θεραπείες γονιμότητας (όπως κιτρικό κλομιφαίνιο), παυσίπονα και αντισυλληπτικά δεν επηρεάζουν κατά κανόνα το αποτέλεσμα
 • Εάν έχετε σταματήσει πρόσφατα να χρησιμοποιείτε ορμονικές αντισυλληπτικές μεθόδους ή θεραπείες γονιμότητας όπως το κιτρικό κλομιφαίνιο, ο κύκλος σας μπορεί να παρουσιάζει ανωμαλία με αποτέλεσμα να κάνετε το τεστ νωρίτερα από ότι θα έπρεπε
 • Εάν πρόσφατα υπήρξατε έγκυος (ακόμα και αν δεν ολοκληρώθηκε η κύηση) μπορεί να λάβετε ένα ψευδές αποτέλεσμα «έγκυος»
 • Η έκτοπη κύηση, οι κύστες ωοθηκών, η εμμηνόπαυση και ορισμένες σπάνιες ιατρικές καταστάσεις μπορούν να οδηγήσουν σε παραπλανητικά αποτελέσματα
 • Εάν έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα (έγκυος), είναι πιθανό αργότερα να διαπιστώσετε ότι δεν είστε έγκυος. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω φυσικής απώλειας της εγκυμοσύνης (αποβολή) η οποία στα πολύ αρχικά στάδια δεν έχει συμπτώματα και έτσι δε γίνεται αντιληπτή
 • Εάν έχετε απροσδόκητα αποτελέσματα, θα πρέπει να τα συζητήσετε με το γιατρό σας

Κρατήστε το τεστ στη ροή των ούρων για 10 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 5 λεπτά.

 • Αν δείτε 2 γραμμές στο παράθυρο μπορεί να είστε έγκυος
 • Αν δείτε μόνο 1 γραμμή στο παράθυρο, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό
 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική ή BoxNow.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Όλες οι αποστολές με ACS Courier και Courier Center ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€, ενώ για αποστολές με Speedex +1,00€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
  • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω καθώς και από τις εταιρίες Speedex και BoxNow.

 4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

  Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

  Ογκομετρικό βάρος

 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Novapharm First Step Pregnancy Test 2 Τεμάχια"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

  Έχετε κάποια ερώτηση;