Phyto Permanent Hair Color Kit 1 Τεμάχιο - 7.43 Ξανθό Χρυσοχάλκινο
43 πόντοι

Phyto Permanent Hair Color Kit 1 Τεμάχιο - 7.43 Ξανθό Χρυσοχάλκινο

Μόνιμη Βαφή Μαλλιών με Φυτικές Χρωστικές, Χωρίς Αμμωνία

Κωδικός 052250
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  17,20€
  5.0
26
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(26)
Γράψτε τη γνώμη σας
  2 Ερωτήσεις χρηστών

Phyto Permanent Hair Color Kit Μόνιμη Βαφή Μαλλιών με Φυτικές Χρωστικές, Χωρίς Αμμωνία 1 Τεμάχιο Εμπλουτισμένο με φυτικές χρωστικές ουσίες που επιλέγονται και παρασκευάζονται στ...  Διαβάστε περισσότερα

8,58€
Παρακαλούμε επιλέξτε
Κερδίστε 43 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3338221004604
ΒΑΡΟΣ: 182gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Βαφές Μαλλιών, Phyto Paris Hair Color Kit
1 Μαύρο
6.77 Μαρόν Ανοιχτό Καπουτσίνο
9.3 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Χρυσό
5.5 Ανοιχτό Καστανό Μαονί
5.35 Ανοιχτό Καφέ Σοκολατί
9 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό
8 Ξανθό Ανοιχτό
7 Ξανθό
6 Ξανθό Σκούρο
5 Καστανό Ανοιχτό
4 Καστανό
7.3 Ξανθό Χρυσό
5.7 Καστανό Ανοιχτό Μαρόν
5.3 Καστανό Ανοιχτό Χρυσό
6.3 Ξανθό Σκούρο Χρυσό
3 Καστανό Σκούρο
4.77 Καστανό Έντονο Μαρόν
8.3 Ανοιχτό Ξανθό Χρυσό
9.8 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Μπεζ
10 Κατάξανθο Πλατινέ
8.1 Ξανθό Ανοιχτό Σταχτί
7.43 Ξανθό Χρυσοχάλκινο
6.7 Ξανθό Σκούρο Σοκολατί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Phyto Permanent Hair Color Kit Μόνιμη Βαφή Μαλλιών με Φυτικές Χρωστικές, Χωρίς Αμμωνία 1 Τεμάχιο

Εμπλουτισμένο με φυτικές χρωστικές ουσίες που επιλέγονται και παρασκευάζονται στη Γαλλία, από πέντε βαφικά φυτά για να χαρίζει φυσικές και λαμπερές ανταύγειες.

Με τουλάχιστον 7 χρωστικές ανά απόχρωση, οι βαφές PHYTO χρωματίζουν φυσικά την τρίχα για να εξασφαλιστεί ένα έντονο χρωματικό αποτέλεσμα, με φυσική όψη και αποχρώσεις με λαμπερές ανταύγειες.

Έλαια Jojoba και Monoï, ένας συνδυασμός πολύτιμων ελαίων που ενισχύουν το χρώμα. Δύο έλαια 100% φυτικής προέλευσης που δρουν ως πραγματικοί ενισχυτές λάμψης.

Εκχύλισμα φλοιού Τζίτζιφου και το PalineTM (ή Οξειδωμένο Έλαιο Καλαμποκιού) προσφέρουν σεβασμό και άνεση στο τριχωτό της κεφαλής.

Χαρακτηριστικά:

  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Σύνθεση που εφαρμόζεται εύκολα χάρη στην υφή gel που διαθέτει.
  • Η κρέμα βαφής δεν περιέχει αμμωνία, σιλικόνες.
  • Η PPD (p-φαινυλενοδιαμίνη) αντικαθίσταται από παράγωγα.
  • 81% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Φυτικές χρωστικές* για φυσικό χρώμα
Η βάση χρωστικών ουσιών εμπλουτισμένη με φυτικές χρωστικές ουσίες που προέρχονται από 5 βαφικά φυτά, εξασφαλίζει ένα έντονο, φυσικό χρωματικό αποτέλεσμα και αποχρώσεις με λαμπερές ανταύγειες.

* Η βάση χρωστικών ουσιών είναι εμπλουτισμένη με φυτικές χρωστικές ουσίες.

Πολύτιμα έλαια για την ομορφιά των μαλλιών
Τα έλαια Monoï και Jojoba, 100% φυτικής προέλευσης, χαρίζουν λάμψη και θρέψη στα μαλλιά.

Καταπραϋντκά ενεργά συστατικά για απαλό χρώμα στα μαλλιά
Εκχύλισμα φλοιού Τζίτζιφου: 100% φυσικής προέλευσης, βοηθά στην καταπράυνση των αισθήσεων δυσφορίας. Το έλαιο Epaline™ 100% φυτικής προέλευσης προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • 1 συσκευασία με γαλάκτωμα ενεργοποίησης 1,69 fl. oz.
  • 1 σωληνάριο κρέμας βαφής 1,69 fl. oz.
  • 1 μάσκα προστασίας χρώματος 0,40 fl.oz.
  • 1 φυλλάδιο οδηγιών
  • 1 ζευγάρι γάντια

Οφέλη και αποτελέσματα
Καλύπτει το 100% των λευκών μαλλιών από την πρώτη εφαρμογή και δεν ξεθωριάζει. Ένα έντονο χρώμα με φυσικές και λαμπερές ανταύγειες. Λαμπερά, προστατευμένα και θρεμμένα μαλλιά.

Η διαφορά PHYTO 100% ενεργές φόρμουλες
Τα εργαστήριά μας επιλέγουν τα πιο αποτελεσματικά (και όχι τα πιο δημοφιλή) φυσικά συστατικά για να δημιουργήσουν αποτελεσματικές και σεβαστές φόρμουλες, υψηλής συγκέντρωσης σε ενεργά φυτικά συστατικά.

Χρησιμοποιήστε το προϊόν μόνο για βαφή μαλλιών.
Η Κρέμα βαφής πρέπει να αναμειχθεί με το περιεχόμενο του μπουκαλιού με το γαλάκτωμα που το ενεργοποιεί. Αναλογία ανάμιξης 1:1.

Εύκολη προετοιμασία: σε στεγνά, μαλλιά που δεν έχουν πλυθεί. Φορέστε κατάλληλα γάντια μιας χρήσης.

Περίπτωση 1: Σε μαλλιά που δεν έχουν υποστεί ποτέ στο παρελθόν χρωματική επεξεργασία: Εφαρμόστε το μείγμα στη ρίζα και στη συνέχεια απλώστε το υπόλοιπο προϊόν σε όλα τα μαλλιά. Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά. Αφήστε το για 40 λεπτά εάν έχετε πάνω από 50% λευκά μαλλιά. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό μέχρι το νερό να είναι καθαρό.

Περίπτωση 2: Σε ήδη βαμμένα μαλλιά, όταν το φυσικό χρώμα φαίνεται στις ρίζες: Εφαρμόστε το μείγμα μόνο στη ρίζα και αφήστε το για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό μέχρι το νερό να είναι καθαρό.

Οι χρωστικές ουσίες μαλλιών μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις. Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Να θυμάστε να κάνετε το τεστ αλλεργίας 48 ώρες πριν εφαρμόσετε τη βαφή μαλλιών. Δείτε τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

1 ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ:
INGREDIENTS : AQUA / WATER / EAU. CETEARYL ALCOHOL. HYDROGEN PEROXIDE. CETEARETH-33. PHOSPHORIC ACID. OXYQUINOLINE SULFATE. 51000SA.

2 ΚΡΕΜΑ ΒΑΦΗΣ 7.43:
INGREDIENTS : AQUA / WATER / EAU. CETEARYL ALCOHOL. ETHANOLAMINE. PROPYLENE GLYCOL. CETEARETH-25. CETETH-2. PEG-2 RAPESEEDAMINE. PEG-4 RAPESEEDAMIDE. P-AMINOPHENOL. OXIDIZED CORN OIL. 2-METHYLRESORCINOL. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL. SODIUM SULFITE. COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL. PROPANEDIOL. FRANGULA ALNUS BARK EXTRACT. 2-AMINO-6-CHLORO-4-NITROPHENOL. PARFUM / FRAGRANCE. MALTODEXTRIN. RUBIA TINCTORUM ROOT EXTRACT. POLYQUATERNIUM-22. 2-AMINO-3-HYDROXYPYRIDINE. 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE. ASCORBIC ACID. SODIUM HYDROSULFITE. TETRASODIUM EDTA. M-AMINOPHENOL. HAEMATOXYLUM CAMPECHIANUM WOOD EXTRACT. GENISTA TINCTORIA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. COREOPSIS TINCTORIA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. ZIZIPHUS JOAZEIRO BARK EXTRACT. GARDENIA TAITENSIS FLOWER. OCTADECYL DI-T-BUTYL-4-HYDROXYHYDROCINNAMATE. TOCOPHEROL. TOLUENE-2,5-DIAMINE SULFATE. PH10077.

3 ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ:
INGREDIENTS: AQUA / WATER / EAU. CETYL ALCOHOL. CETEARYL ALCOHOL. BEHENTRIMONIUM CHLORIDE. PHENOXYETHANOL. PARFUM / FRAGRANCE. PONGAMIA GLABRA SEED OIL. ETHYL MACADAMIATE. CETRIMONIUM CHLORIDE. HYDROXYETHYLCELLULOSE. CHLORPHENESIN. PROPYLENE GLYCOL. HYDROLYZED PEA PROTEIN. POLYQUATERNIUM-53. HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT. TETRASODIUM EDTA. GLYCERIN. CAESALPINIA SPINOSA FRUIT EXTRACT. CITRIC ACID. DISODIUM PHOSPHATE. POTASSIUM SORBATE. SODIUM PHOSPHATE. POLYSORBATE 60. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SPROUT EXTRACT. SODIUM BENZOATE. TOCOPHEROL. MALIC ACID. LIMONENE. LINALOOL. HEXYL CINNAMAL. 1411B.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Phyto Permanent Hair Color Kit 1 Τεμάχιο - 7.43 Ξανθό Χρυσοχάλκινο"

5.0
26 Κριτικές
26
0
0
0
0
πριν από 4 χρόνια
Δημήτρα Ζ.
Πολύ καλό για χρώμα
Πολύ όμορφο και λαμπερό χρώμα,όχι όμως για 100% κάλυψη λευκών
πριν από 3 χρόνια
ATHINA P.
πολύ ικανοποιημένη
είμαι πολύ ικανοποιημένη στην κάλυψη των λευκών και στη διάρκεια του χρώματος
πριν από 4 χρόνια
ΝΙΚΗ Α.
Phyto PhytoColor
Συνεχίζω να την προτιμώ, η διάρκειά της είναι ίδια ή και καλύτερη σε σχέση με αντίστοιχες φυτικές βαφές. Πολύ καλή και η μάσκα μαλλιών 12 ml που περιέχει η συσκευασία! Και τη βρίσκω πάντα σε σταθερά χαμηλή τιμή στο Pharm24.
πριν από 9 μήνες
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Α.
Πολύ καλό αποτέλεσμα
Εύκολη κάλυψη των λευκών, πολύ καλό αποτέλεσμα στο χρώμα. Δεν κοκκινίζει στον ήλιο όπως άλλες φυτικές βαφές.
πριν από 2 χρόνια
Αναστασία Κ.
Πολύ καλή
Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από την χρωματική απόδοση της συγκεκριμένης βαφής!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Θα μπορουσαμε να έχουμε τα συστατικά και της βαφής αλλά και του γαλακτωματος ενεργοποίησης;;;
    Τα συστατικά του ενεργοποιητή είναι:Aqua/Water*, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-33, Oxyquinoline Sulfate, Phosphoric Acid, 51900Z. ενώ της βαφής είναι: Aqua/Water*, Cetearyl Alcohol*, Propylene Glycol, Ethanolamine, Ceteareth-25*, ... περισσότερα Ceteth-2*, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, PEG-2 Rapeseedamine*, PEG-4 Rapeseedamide*, Oxidized Corn Oil*, Frangula Alnus Bark Extract*, Rubia Tinctorum Root Extract*, Haematoxylon Campechanium Wood Extract*, Coreopsis Tinctoria Flower Leaf Stem Extract*, Genista Tinctoria Flower Leaf Stem Extract*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Zizyphus Joazeiro Bark Extract*, Gardenia Tahitensis Flower*, Tocopherol*, Maltodextrin*, Propanediol*, 4- Chlororesorcinol, 2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate, Parfum/Fragrance, Sodium Sulfite λιγότερα
    02/06/2020 από Pharm24
    Η βαφή περιέχει γάλακτωμα ενεργοποίησης χρώματος αντί οξυζενέ. Για χρήση σε εγκυμοσύνη συνίσταται με την σύμφωνη γνώμη του ιατρού σας.
    05/09/2019 από Pharm24