Podia Soft Protection Cap Fabric - Covered Gel One Size 1 Τεμάχιο
35 πόντοι

Podia Soft Protection Cap Fabric - Covered Gel One Size 1 Τεμάχιο

Επαναχρησιμοποιούμενη Θήκη Γέλης με Ύφασμα για τα Δάκτυλα του Ποδιού

Κωδικός 050395
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 4 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  9,83€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Podia Soft Protection Cap Fabric - Covered Gel Επαναχρησιμοποιούμενη Θήκη Γέλης με Ύφασμα για τα Δάκτυλα του Ποδιού One Size 1 Τεμάχιο Προστασία Δακτύλων – Θήκη Γέλης με Ύφασμα
Καταπραΰνει και ανακουφίζει από την επίπονη πίεση και τριβή. Πρ...  
Διαβάστε περισσότερα

7,08€
Κερδίστε 35 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5206680000490
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 32gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Podia Soft Protection Cap Fabric - Covered Gel Επαναχρησιμοποιούμενη Θήκη Γέλης με Ύφασμα για τα Δάκτυλα του Ποδιού One Size 1 Τεμάχιο

Προστασία Δακτύλων – Θήκη Γέλης με Ύφασμα
Καταπραΰνει και ανακουφίζει από την επίπονη πίεση και τριβή. Προλαμβάνει την εμφάνιση κάλων.

Θήκη Γέλης για τα Δάκτυλα του ποδιού.
Θήκη γέλης με Ύφασμα για την προστασία των δακτύλων του ποδιού, αποτελεί την ενισχυμένη επιλογή της Podia, που καταπραΰνει και ανακουφίζει από την επίπονη πίεση και την τριβή, ενώ προλαμβάνει τη δημιουργία κάλων και σκληρύνσεων.

  • Ενιαίο ελαστικό ύφασμα για ενίσχυση και μεγαλύτερη άνεση στη βάδιση.
  • Εμπλουτισμένη με έλαια ιατρικής βαθμίδας.
  • Πλενόμενη και επαναχρησιμοποιούμενη.

Ενισχυμένη Θήκη Προστασίας Δακτύλων
Η έντονη καταπόνηση από την πίεση και την τριβή που δέχονται καθημερινά τα δάκτυλα των ποδιών μας, τα φέρνει συνεχώς αντιμέτωπα με συνθήκες που τα καθιστούν ακόμη πιο ευάλωτα σε πιθανούς τραυματισμούς. Η έντονη βάδιση, η άθληση, η εφίδρωση, καθώς και τα ακατάλληλα ή στενά υποδήματα, μπορούν να αποτελούν σημαντικές παραμέτρους επιβάρυνσης, οι οποίες, τις περισσότερες φορές, συνδυάζονται και με μικρότερες ή μεγαλύτερες παθογενείς παραμορφώσεις των δακτύλων, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τα δεδομένα για την καταπόνηση των δακτύλων μας.

Συνθήκες παραμόρφωσης δακτύλων

Η παραμόρφωση των δακτύλων του ποδιού αποτελεί σύνηθες φαινόμενο στις μέρες μας, με βασικότερη αιτία τη δυσλειτουργία των μυών που ελέγχουν τις κινήσεις τους και διαμορφώνουν τη θέση τους. Τη λίστα των πιθανών αιτιών συμπληρώνουν παθήσεις και συνθήκες όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, οι νευρολογικές παθήσεις, η χρόνια καταπόνηση του ποδιού, οι συχνοί τραυματισμοί των δακτύλων, οι συνέπειες του σακχαρώδη διαβήτη στα κάτω άκρα, αλλά και η κληρονομικότητα.

Εξειδικευμένη προστασία δακτύλων

Οι Θήκες Γέλης της Podia για την προστασία των δακτύλων αποτελούν εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση κάθε απειλής που δημιουργεί η πίεση και η τριβή, μέσα στις συνθήκες της καθημερινότητάς μας, ενώ παράλληλα στοχεύουν και την άμεση ανακούφιση από τις συνέπειές τους. Η προσθήκη εξωτερικά ενός ενιαίου ελαστικού υφάσματος, ως επένδυση, ενισχύει τη δομή της θήκης γέλης και αυξάνει την προστασία του δακτύλου, προσφέροντας μέγιστη σταθερότητα, με ιδιαίτερα υψηλή ελαστικότητα και άνεση σε κάθε βήμα.

  • Αποτελεσματική κάλυψη ολόκληρου του δακτύλου.
  • Προστασία από τραυματισμούς, κάλους και σκληρύνσεις.
  • Σταθερή εφαρμογή και εγγυημένη άνεση κατά τη βάδιση.

ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ

Γέλη και Ύφασμα

Η Θήκη Γέλης με Ύφασμα διαθέτει ειδική σχεδίαση για την ολοκληρωμένη προστασία των δακτύλων του ποδιού από την τριβή και την πίεση, με απόλυτη εφαρμογή σε κάθε τύπο δακτύλου. Η εξωτερική επένδυση με ενιαίο ελαστικό ύφασμα, χωρίς ραφές, προσφέρει ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ελαστικότητας, με την μέγιστη σταθερότητα κατά τη βάδιση, ενώ η εσωτερική γέλη την καθιστά ιδιαίτερα απαλή κατά τη χρήση, απορροφώντας παράλληλα κάθε πίεση που ασκείται.

  • Σταθερότητα στην τοποθέτηση.
  • Άνεση κατά τη χρήση.
  • Ενισχυμένη δομή προστασίας.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ

Πλένεται και επαναχρησιμοποιείται
Η κατασκευή της Προστατευτικής Θήκης Δακτύλων της Podia από πολυμερή γέλη και η εξωτερική ανθεκτική επένδυσή της από ελαστικό ύφασμα, της επιτρέπουν να μπορεί να πλυθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί, διαθέτοντας μεγάλη διάρκεια ζωής.

  • Αντοχή στη χρήση.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Αποτελεσματικότητα και διατήρηση της δομής της.

Θήκη προστασίας δακτύλων
Η Θήκη Γέλης με Ύφασμα για την προστασία δακτύλων από την πίεση και την τριβή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει ολόκληρο το δάκτυλο του ποδιού, προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη σε κάθε ανάγκη φροντίδας και ανακούφισης. Χάρη στην ελαστικότητά της διατίθεται σε ένα μέγεθος συμβατό με όλους τους τύπους δακτύλου, ενώ μπορεί να κοπεί σε 2 τμήματα διαμορφώνοντας θήκη και κύλινδρο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

5,29 στα 10 ήταν η μέση αίσθηση έντασης του πόνου των κάλων, σύμφωνα με 201 συμμετέχοντες σε επιστημονική έρευνα.

Άμεση ανακούφιση των δακτύλων από την πίεση και την τριβή
Η καθημερινή φροντίδα που οφείλουμε στα πόδια μας έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για την καλή υγεία τους, όσο και για την αισθητική εικόνα τους. Αποτελεί μία πράξη πρόληψης των επιβαρυντικών συνθηκών, καθώς και βελτίωσης της κατάστασής τους. Γι’ αυτό και πριν τη χρήση κάθε προϊόντος θα πρέπει να φροντίζουμε τα πόδια μας να είναι καθαρά και στεγνά, προσέχοντας ακόμη περισσότερο τις ανάγκες της μεσοδακτύλιας περιοχής.

Οδηγίες Χρήσης:

  1. Τοποθετούμε την Προστατευτική Θήκη στο δάκτυλο του ποδιού όπου εμφανίζεται τριβή ή πίεση, φροντίζοντας να εφαρμόζει σταθερά και να το καλύπτει.
  2. Μπορούμε πλέον να φορέσουμε τις κάλτσες μας και στη συνέχεια τα υποδήματα. Στην περίπτωση που νοιώσουμε πως κατά τη διαδικασία αυτή η θήκη έχει μετατοπιστεί, διορθώνουμε τη θέση της, για να έχουμε και πάλι την τέλεια εφαρμογή.
  3. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρήσης, φροντίζουμε για την καθαριότητα της Θήκης Προστασίας. Πλένουμε με χλιαρό νερό και ουδέτερο σαπούνι και στη συνέχεια την αφήνουμε να στεγνώσει καλά με φυσικό τρόπο, σε θερμοκρασία δωματίου, πριν τη χρησιμοποιήσουμε και πάλι.

Pro Tip: Πασπαλίζουμε με ταλκ πριν την τοποθέτηση, για άνετη εφαρμογή!

Αντενδείξεις και Ειδικές Οδηγίες
Δεν συστήνεται η χρήση της σε άτομα που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη.
Η Θήκη Προστασίας Δακτύλων δεν θα πρέπει να τοποθετείται επάνω σε ανοιχτή πληγή.
Στην περίπτωση που το πρόβλημα επιμένει, η γνώμη και η συμβουλή του ειδικού ιατρού είναι πάντοτε απαραίτητη.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε ΜΟΝΟ τις ιατρικές οδηγίες. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τις προφυλάξεις που αναφέρονται στα φυλλάδια των προϊόντων μας.

Γενικά Χαρακτηριστικά
ΑνάγκηΚάλοι- Φουσκάλες
ΜορφήGel
Ορθοπεδικά ΕίδηΕπιθέματα
ΠεριοχήΠόδια

Βασικά Συστατικά:

  • Πολυμερής Γέλη

Υποαλλεργική και με εξαιρετικά απαλή αίσθηση κατά τη χρήση, η πολυμερής γέλη από την οποία είναι κατασκευασμένη η Θήκη Προστασίας Δακτύλων, προσφέρει μέγιστη άνεση, ενώ χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής, σταθερότητας και ελαστικότητας. Καλύπτει τις ανάγκες των δακτύλων του ποδιού απέναντι στην πίεση και την τριβή που δέχονται, ακόμη και μέσα στις πιο απαιτητικές συνθήκες της καθημερινότητας.

  • Ελαστικό Ύφασμα

Η εξωτερική δομή της Θήκης Προστασίας Δακτύλων είναι επενδυμένη με ελαστικό ύφασμα, το όποιο προσφέρει εξαιρετική αντοχή, εγγυημένη άνεση και απόλυτη εφαρμογή. Δεν διαθέτει ραφές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ακόμη και ελάχιστη τριβή, ενώ το χρώμα του είναι ουδέτερο και συμβατό με κάθε τύπο επιδερμίδας, για ακόμη μεγαλύτερη διακριτικότητα.

  • Έλαια Ιατρικής Βαθμίδας

Στο εσωτερικό της γέλης, η Θήκη Προστασίας Δακτύλων είναι εμπλουτισμένη με ορυκτά έλαια ιατρικής βαθμίδας, τα οποία απελευθερώνονται σταδιακά κατά τη χρήση, σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, προσφέροντας ανακούφιση στο καταπονημένο δέρμα του δακτύλου του ποδιού.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Podia Soft Protection Cap Fabric - Covered Gel One Size 1 Τεμάχιο"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;