Skincode Essentials 24h De-Stress Cica Balm 50ml
115 πόντοι

Skincode Essentials 24h De-Stress Cica Balm 50ml

Ισχυρή Καταπραϋντική Κρέμα για την Εντατική Περιποίηση του Ξηρού, Αφυδατωμένου ή Ερεθισμένου Δέρματος

Κωδικός 058467
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 4 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  41,97€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Skincode Essentials 24h De-Stress Cica Balm Ισχυρή Καταπραϋντική Κρέμα για την Εντατική Περιποίηση του Ξηρού, Αφυδατωμένου ή Ερεθισμένου Δέρματος 50ml Ελαφρύ βάλσαμο που κατευνάζει την ερυθρότητα, τους ερεθισμούς και την έντονη ξηρότητα. Πολύ απαλ...  Διαβάστε περισσότερα

23,09€
ΕΞΤΡΑ PROMO!

Με αγορές Skincode Αξίας άνω των 55€ Δώρο Skincode Essentials Micellar Water 200ml (1 Δώρο / Παραγγελία)

Με αγορές Skincode Αξίας άνω των 55€ Δώρο Skincode Essentials Micellar Water 200ml (1 Δώρο / Παραγγελία)
Κερδίστε 115 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 7640107010408
ΒΑΡΟΣ: 80gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Skincode Essentials 24h De-Stress Cica Balm Ισχυρή Καταπραϋντική Κρέμα για την Εντατική Περιποίηση του Ξηρού, Αφυδατωμένου ή Ερεθισμένου Δέρματος 50ml

Ελαφρύ βάλσαμο που κατευνάζει την ερυθρότητα, τους ερεθισμούς και την έντονη ξηρότητα. Πολύ απαλή αλλά πλούσια υφή, ιδανική και για τις πολύ ευαίσθητες στρεσαρισμένες επιδερμίδες.

Θρέφει σε βάθος και ενυδατώνει το ταλαιπωρημένο δέρμα, ανακουφίζει από αφυδάτωση και κνησμό, ηρεμεί κοκκινίλες και φλεγμονές, ενώ προστατεύει από οξειδωτικές βλάβες.
Κατάλληλο και για δέρματα με ρυτίδες ξηρότητας, λεπτές γραμμές και τραχύτητα που χρειάζονται έντονη ανάπλαση και ισχυρό boost ενυδατικής επανόρθωσης.

Περιέχει Cica, από εκχύλισμα φύλλων του Centella Asiatica, το οποίο βελτιώνει σημαντικά την υγρασία και μειώνει τη δια-επιδερμική απώλεια νερού. Το Cica είναι ένα σπουδαία συστατικό αναδόμησης που δείχνει να υποστηρίζει την επούλωση και την ανάπλαση χάρη στη διεγερτική του δράσης στο κολλαγόνο τύπου Ι, και στην τόνωση 2 αυξητικών παραγόντων (Αυξητικό Παράγοντα Ινοβλαστών (FGF) και Αγγειακό Ενδοθηλιακό Αυξητικός Παράγοντας (VEGF).

Δραστικά συστατικά:

  • Cica (Centella Asiatica)
    Ενυδατική, καταπραΰντική δράση, που ενισχύει τον φραγμό του δέρματος και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία για πιο υγιές, ελαστικό δέρμα
  • CM-Glucan
    Προωθεί τη φυσική άμυνα του δέρματος και επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων
  • Υαλουρονικό Οξύ
    Υδατοδιαλυτή μορφή άλατος Υαλουρονικού Οξέος που δημιουργήθηκε για να αυξήσει τη σταθερότητα και να μειώσει την πιθανότητα οξείδωσης. Είναι ένα μικρότερο μόριο (από το υαλουρονικό οξύ), το μέγεθος του οποίου του επιτρέπει να διεισδύει πιο εύκολα στο δέρμα. Έχει ισχυρές ενυδατικές και συσφικτικές ιδιότητες. Βοηθά στην αποκατάσταση τουφυσικού επιπέδου υγρασίας του δέρματος ώστε να λειτουργεί υπέρ της διατήρησης της ελαστικότητας, της πυκνότητας και του νεανικού επιδερμικού τόνου
  • Κόκκινα φύκια
    Είδος φυκιών που τονώνει, αναζωογονεί και θρέφει το δέρμα. Σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος, μειώνοντας σημαντικά την απώλεια υγρασίας και αποτρέποντας την αφυδάτωση. Πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος. Επιπλέον, χάρη στις βιομιμητικές ιδιότητες μεταξύ των πρωτεϊνών του δέρματος και των καραγενανών (πολυσακχαριτών) που περιέχει έχει πολύ μακροχρόνια δράση και δίνει επίσης ένα αποτέλεσμα «αργής απελευθέρωσης» στα συστατικά της φόρμουλας, εξασφαλίζοντας μακρόενυδατικό αποτέλεσμα
  • Βούτυρο Καριτέ
    Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνες, ενισχύει τις αναπλαστικές δυνατότητες των κυττάρων και καθυστερεί αποτελεσματικά τη γήρανση του δέρματος. Διαθέτει μαλακτικά, ενυδατικά και αναδομητικά οφέλη που καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και ενυδατώνουν το ξηρό δέρμα. Η επιδερμίδα εμφανίζεται απαλή, άνετη και ήρεμη

Εφαρμόστε ελεύθερα όσο συχνά χρειάζεται.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, κοντά στο στόμα, στα χέρια και πετσάκια, σε γόνατα, φτέρνες ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματος εμφανίζεται έντονη ξηρότητα.

Aqua (Water), C12-20 Acid Peg-8 Ester, Caprylic / Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Coco Caprylate / Caprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetyl Alcohol, Glycerin, C Yclopentasiloxane, Potassium Cetyl Phosphate, Carbomer, Ethyl Hexylglycerin, Sodium Hydroxide, Dimethiconol, Disodium Edta, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Pentad Ecalactone, Chondrus Crispus, Centella Asiatica Leaf Extract, Sodium Carboxymethyl Beta Glucan, Tocopherol, Sodium H Yaluronate, Alcohol.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Skincode Essentials 24h De-Stress Cica Balm 50ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;