Varidoc Relaxing Gel 250ml
72 πόντοι

Varidoc Relaxing Gel 250ml

Gel για Άμεση Αίσθηση Δροσιάς & Ξεκούρασης για Όλο το Σώμα

Κωδικός 041046
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 5 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  19,90€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Varidoc Relaxing Gel Gel για Άμεση Αίσθηση Δροσιάς & Ξεκούρασης για Όλο το Σώμα 250ml Άμεση αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης για όλο το σώμα. Με άρνικα, μενθόλη και το καινοτόμο δραστικό σύμπλεγμα LegActif. Το Varidoc Relaxing Gel ενυδατώνει και ...  Διαβάστε περισσότερα

14,33€
Κερδίστε 72 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5204559020853
ΒΑΡΟΣ: 261gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Varidoc Relaxing Gel Gel για Άμεση Αίσθηση Δροσιάς & Ξεκούρασης για Όλο το Σώμα 250ml

Άμεση αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης για όλο το σώμα. Με άρνικα, μενθόλη και το καινοτόμο δραστικό σύμπλεγμα LegActif.

Το Varidoc Relaxing Gel ενυδατώνει και ανακουφίζει τα καταπονημένα και ταλαιπωρημένα άκρα, ενώ είναι κατάλληλο και για όλο το σώμα.

Με τη μοναδική ενεργή του σύνθεση καταπραΰνει το πρήξιμο, την ένταση, την αίσθηση καψίματος και τον κνησμό.

Η ενεργή σύνθεση του τζελ με το καινοτόμο δραστικό σύμπλεγμα LegActif και πολυδοκανόλη, χαμομήλι, ιπποκάστανο και άρνικα βοηθά στην ανακούφιση από το αίσθημα βάρους και από το αίσθημα δυσφορίας. Ο ισχυρός συνδυασμός ψυκτικών παραγόντων προσφέρει άμεση αίσθηση χαλάρωσης και δροσιάς στις περιοχές που το χρειάζονται. Ιδανική και για άτομα που γυμνάζονται.

Το Varidoc Relaxing Gel είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες

Σύμπλεγμα Legactif: ένα καινοτόμο φυτικό δραστικό σύμπλεγμα από Goldenrot (Χρυσόβεργα), Ρούσκο και Φλούδα Λεμονιού, γνωστό για την αντιοιδηματική δράση και την ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας.

Κλινικές μελέτες του δραστικού συστατικού Legactif δύο εβδομάδων με χρήση 2 φορές/ημέρα έδειξαν:

  • 31% αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος
  • Μείωση της πάχυνσης του δέρματος κατά 0,45mm (ένδειξη αντιοιδηματικής δράσης)

Μενθόλη: Αποτελεί το βασικότερο ενεργό συστατικό φυτών, όπως η μέντα και ο δυόσμος. Είναι το συστατικό στο οποίο οφείλεται το χαρακτηριστικό άρωμα και η αίσθηση «δροσιάς» που προσφέρουν τα συγκεκριμένα βότανα.

Επιπλέον, έχει αντιβακτηριακή δράση, έχοντας τη δυνατότητα να «σκοτώσει» πολλαπλά είδη βακτηρίων. Παρέχει ενυδάτωση για μεγάλο χρονικό διάστημα και γρήγορη ανακούφιση στην ξηρή επιδερμίδα και σε επιδερμίδα με κνησμό.
 

Άρνικα: Το εκχύλισμα της είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Έχει ευρύ πεδίο εφαρμογών όπως τα διαστρέμματα, οι κακώσεις των μυών, οι πόνοι των αρθρώσεων, τα οιδήματα και οι φλεγμονές.

Πολυδοκανόλη: μία ουσία με γνωστή αντικνησμώδη δράση

Ιπποκάστανο: αντιοξειδωτικό και αγγειοσυσταλτικό

Απλώστε το Varidoc Relaxing Gel πρωί και βράδυ, κάνοντας ελαφρύ μασάζ στην καταπονημένη περιοχή.

Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.

Aqua (Water), Alcohol Denat, Glycerin, Laureth-9, Panthenol, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut ) Seed Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Solidago Virgaurea (Goldenrod) Extract, Arnica Montana Flower Extract, Menthyl Ethylamido Oxalate, Menthol, Allantoin, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Tetrasodium Glutamate

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Varidoc Relaxing Gel 250ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;