Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Spf50+ Tinted 40ml

Λεπτόρρευστο Αντηλιακό Πολύ Υψηλής Προστασίας με Χρώμα Κατά της Φωτογήρανσης

Κωδικός 045250
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  26,87€
  4.8
11
0
1
0
0
Διαβάστε κριτικές
(12)
Γράψτε τη γνώμη σας
  5 Ερωτήσεις χρηστών

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Spf50+ Tinted Λεπτόρρευστο Αντηλιακό Πολύ Υψηλής Προστασίας με Χρώμα Κατά της Φωτογήρανσης 40ml Το UV Age Daily Tinted SPF50+ CAPITAL SOLEIL είναι ένα έγχρωμο αντηλιακό υγρό με SPF50+ που προσφέρει προηγμένη προστ...  Διαβάστε περισσότερα

16,63€
Κερδίστε 83 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3337875795265
ΒΑΡΟΣ: 66gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Spf50+ Tinted Λεπτόρρευστο Αντηλιακό Πολύ Υψηλής Προστασίας με Χρώμα Κατά της Φωτογήρανσης 40ml

Το UV Age Daily Tinted SPF50+ CAPITAL SOLEIL είναι ένα έγχρωμο αντηλιακό υγρό με SPF50+ που προσφέρει προηγμένη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB χάρη στην τεχνολογία Netlock με πολλές πατέντες. Τα αντιγηραντικά ενεργά συστατικά (4% πεπτίδια και 2% νιασιναμίδη) σε αυτό το αντηλιακό προσώπου προλαμβάνουν και διορθώνουν τις ρυτίδες και τις καφέ κηλίδες που σχετίζονται με τον ήλιο. Η σύνθεσή του είναι κλινικά αποδεδειγμένη στα σημάδια της φωτογήρανσης, συμπεριλαμβανομένων των χρωστικών κηλίδων, των ρυτίδων και της έλλειψης σφριγηλότητας.

Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος, η εξαιρετικά ελαφριά ρευστή υφή του λειτουργεί ως ένα πολύ ανθεκτικό προστατευτικό φιλμ ενάντια στις ακτίνες UV και αόρατο στο δέρμα, σαν μια αίσθηση γυμνού δέρματος. Η έγχρωμη σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ορυκτές χρωστικές, παρέχει ελαφριά κάλυψη για να εξομαλύνει και να τονώνει την επιδερμίδα.

Καθημερινά, το δέρμα προστατεύεται από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και ανακτά τη σφριγηλότητα και τη λάμψη, για μια ενιαία και ομοιογενή επιδερμίδα.

ΟΦΕΛΗ

  • Εφαρμόζεται καθημερινά, αυτό το αντιγηραντικό χρωματισμένο αντηλιακό προσώπου CAPITAL SOLEIL προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB ενώ προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης.
  • Η αποτελεσματικότητά του είναι κλινικά αποδεδειγμένη:
  • πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA, UVB και το ορατό φως
  • ενοποιεί την επιδερμίδα
  • διορθώνει τα σημάδια γήρανσης που σχετίζονται με την έκθεση στον ήλιο*
  • -27% καφέ κηλίδες**
  • Το 78% των ανθρώπων βρίσκουν το δέρμα τους γεμάτο***

*Κλινική δοκιμή σε χρωστικές κηλίδες με ανάλυση εικόνας σε 43 γυναίκες για 56 ημέρες καθημερινής χρήσης.
**Κλινικές αξιολογήσεις για τα μαύρα στίγματα και σφριγηλότητα σε 43 γυναίκες για 56 ημέρες καθημερινής χρήσης.
***Αυτοαξιολογήσεις με 63 εθελοντές, άνδρες και γυναίκες, για 8 εβδομάδες.

ΥΦΗ

Εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή, μη κολλώδης ρευστή υφή με αόρατο φινίρισμα που αφήνει το δέρμα να αναπνέει και εξομαλύνει την επιδερμίδα.

Οι χρήστες μας* το λένε:

  • Το 97% βρίσκει το χρώμα ευχάριστο.
  • Το 97% βρίσκει την εφαρμογή εύκολη και ομοιόμορφη.
  • Το 88% διαπιστώνει ότι το προϊόν διεισδύει γρήγορα στο δέρμα.

*Αυτοαξιολογήσεις.

Δραστικά Συστατικά:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Αυτό το χρωματισμένο αντιγηραντικό αντηλιακό έχει την πολυ πατενταρισμένη τεχνολογία Netlock καθώς και αντιγηραντικά συστατικά γνωστά για την αποτελεσματικότητά τους στα σκοτεινά σημεία και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

  • Τεχνολογία Netlock με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας Η πατενταρισμένη τεχνολογία Netlock περικλείει αντηλιακά φίλτρα υψηλής απόδοσης anti-UVA και anti-UVB σε ένα εξαιρετικά λεπτό φιλμ για ομοιόμορφο και αλάνθαστο κράτημα.
  • Νιασιναμίδη Γνωστή και ως βιταμίνη Β3, η νιασιναμίδη είναι ένα ενεργό συστατικό με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Δρα άμεσα στην υφή του δέρματος, στους πόρους, στον φραγμό του δέρματος και στα σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, χρωστικές κηλίδες κ.λπ.).
  • Πεπτίδια Τα ισχυρά αντιγηραντικά μόρια, τα πεπτίδια είναι αμινοξέα που επανεκκινούν την παραγωγή πρωτεϊνών του δέρματος όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη, απαραίτητες για την καλή υποστήριξη και σφριγηλότητα του δέρματος, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση των ρυτίδων.
  • Προβιοτικά που καλλιεργούνται σε ηφαιστειακό νερό Vichy Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη σύνθεση της μικροχλωρίδας, αυτού του συνόλου βακτηρίων, ιών, μυκήτων και αρχαίων που βρίσκεται μέσα στο σώμα μας, αλλά και στο δέρμα. Τα προβιοτικά κλάσματα που καλλιεργούνται στο ηφαιστειακό νερό της Vichy συμβάλλουν στη βελτίωση του προστατευτικού φραγμού και ενισχύουν τη φυσική άμυνα του δέρματος.
  • Ηφαιστειακό νερό από το Vichy Πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, το ηφαιστειακό νερό Vichy αναζωογονεί, καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα, για να το κάνει πιο δυνατό και λαμπερό.

Ρίξτε 5 έως 6 αντλίες CAPITAL SOLEIL Tinted UV Age Daily στα χέρια σας και εφαρμόστε στο πρόσωπο, το περίγραμμα των ματιών και το λαιμό με κινήσεις ανύψωσης.
Εφαρμόστε το αντιγηραντικό αντηλιακό υγρό κάθε πρωί ως το τελευταίο βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς σας.
Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να ολοκληρώσει την καθημερινή σας ρουτίνα κατά των σκοτεινών κηλίδων.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΑντηλιακή Προστασία
Δείκτης ΠροστασίαςSPF 50+
ΔράσηΑντιγηραντική
Ηλικία18-25, 40+, 20+, 45+, 35+, 50+, 25+, 60+, 30+
ΜορφήΚρέμα
ΠεριοχήΠρόσωπο
Σύσταση Προϊόντος ΟμορφιάςΠεπτίδια, Νιασιναμίδη
Τύπος ΔέρματοςΞηρό, Μικτό, Λιπαρό, Κανονικό
ΧρώμαΜε Χρώμα

AQUA /WATER - ALCOHOL DENAT. - DIISOPROPYL SEBACATE - SILICA - ISOPROPYL MYRISTATE - ETHYLHEXYL SALICYLATE - ETHYLHEXYL TRIAZONE - BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - GLYCERIN - CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE - PROPANEDIOL - C12-22 - ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER - NIACINAMIDE - DROMETRIZOLE TRISILOXANE - PERLITE - TOCOPHEROL - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID - CI 77492 / IRON OXIDES - CAPRYLYL GLYCOL - PENTYLENE - GLYCOL - TRIETHANOLAMINE - HYDROLYZED RICE PROTEIN - CI 77491 / IRON OXIDES - TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE - DISUCCINATE - SILICA SILYLATE - ACRYLATES / C10-30 - ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER - BUTYLENE GLYCOL - CI 77499 / IRON OXIDES - HYDROXYETHYLCELLULOSE - VITREOSCILLA FERMENT - DISODIUM EDTA - PARFUM / - FRAGRANCE.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Spf50+ Tinted 40ml"

4.8
12 Κριτικές
11
0
1
0
0
πριν από 2 χρόνια
ΒΑΣΙΛΙΚΗ Τ.
Εξαιρετικο
Ειναι απιθανο και πραγματικα προσφερει μεγαλη προστασια!
πριν από 15 ημέρες
Επιβεβαιωμένη αγορά
Tetiana B.
nice protective cream
I have bought it several times. It gives nice protection from the sun. It improves the colour of the face and takes care of the skin. "Tinted" doesn`t mean make up, so don`t expect that it will cover your problems on the face))
πριν από 22 ημέρες
Επιβεβαιωμένη αγορά
Lllit H.
very good product
very good product
πριν από 8 μήνες
Ιωαννα Φ.
Ευχαριστημενη
Πάρα πολύ ευχαριστημένη από τις τιμές και την άμεση παράδοση των προϊόντων
πριν από 9 μήνες
stamatiki c.
αντιηλιακό vichy
πολύ καλό και ανάλαφρο,,δεν φράσσει τους πόρους!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    χροματα
    H απόχρωση είναι μία και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.
    11/07/2023 από Pharm24
    Το αντηλιακο προτεινεται για καποια ηλικια κ μετα; εγω πχ που ειμαι 31 ειναι καταλληλο για μενα;
    Είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 35 ετών σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.
    29/06/2022 από Pharm24
    Δρα διορθωτικά στις καφέ κηλίδες σε γυναίκες που μπαίνουν στην εμμηνόπαυση;
    Προσφέρει προηγμένη προστασία από τη UVA & UVB ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα δρα ενάντια στα υπάρχοντα σημάδια φωτογήρανσης (ρυτίδες και καφέ κηλίδες).
    03/06/2022 από Pharm24
    Ειναι λιπαρο??
    Όχι, πρόκειται για ένα αντηλιακό με εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή υφή.
    04/05/2022 από Pharm24
    το χρωμα εχει μια αποχρωση?
    H απόχρωση είναι μία και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.
    20/04/2022 από Pharm24