Vitabiotics Pregnacare Max 56tabs/28caps
127 πόντοι

Vitabiotics Pregnacare Max 56tabs/28caps

Συμπλήρωμα Διατροφής για Μέγιστη Υποστήριξη των Γυναικών Κατά την Περίοδο της Εγκυμοσύνης

Κωδικός 012947
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  39,08€
  1 Ερώτηση χρήστη

Vitabiotics Pregnacare Max Συμπλήρωμα για τη Μέγιστη Διατροφική Υποστήριξη των Γυναικών κατά την Περίοδο της Εγκυμοσύνης, 56 tabs + 28 caps συμβάλλει στην Ενίσχυση του Γυναικείου Οργανισμού & την Ομαλή Διεξαγωγή της Εγκυμοσύνης Pregnacare® δισκ...  Διαβάστε περισσότερα

25,37€
Κερδίστε 127 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5021265244843

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Vitabiotics Pregnacare Max Συμπλήρωμα για τη Μέγιστη Διατροφική Υποστήριξη των Γυναικών κατά την Περίοδο της Εγκυμοσύνης, 56 tabs + 28 caps

συμβάλλει στην Ενίσχυση του Γυναικείου Οργανισμού & την Ομαλή Διεξαγωγή της Εγκυμοσύνης

Pregnacare® δισκία με βιταμίνες, μέταλλα με ασβέστιο και κάψουλες με ωμέγα-3 Η πιο προηγμένη σύνθεση της σειράς Pregnacare®

Το Pregnacare® Max προσφέρει την πιο εξελιγμένη φόρμουλα της σειράς για τις μελλοντικές μητέρες που επιθυμούν να έχουν μια πλήρη διατροφική υποστήριξη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. 

Αυτή η προηγμένη σύνθεση εξασφαλίζει την παροχή όλων των βασικών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών. 

Περιέχει 400 μg φυλλικό οξύ, από τα οποία 200μg είναι στην βιοενεργή και άμεσα απορροφησιμη μορφή του (L-μεθυλοφυλλικό ασβέστιο).

Επίσης περιέχει όλες τις βασικές βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων 10 μg βιταμίνης D, 500 mg ασβεστίου, συν 300 mg DHA.

Τα δισκία Pregnacare® Max
Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση που διασφαλίζει την ολοκληρωμένη διατροφική υποστήριξη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και με δόση 400 μg φολικού οξέος ημερησίως, που συμβάλλει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού. 

Με δόση 10 μg βιταμίνης D, για όλες τις έγκυες γυναίκες και τις γυναίκες που θηλάζουν.

Περιέχει 500 mg ασβεστίo, βιταμίνη D και μαγνήσιου που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του οστικού συστήματος. Με σίδηρο και βιταμίνες Β6 και Β12 που συμβάλλουν στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, ασβέστιο και βιταμίνη Κ που συμβάλλουν στη φυσιολογική πήξη του αίματος. 

Υψηλής καθαρότητας ωμέγα-3 κάψουλες
Οι έρευνες δείχνουν την αυξανόμενη σημασία των απαραίτητων λιπαρών οξέων για την ανάπτυξη μωρών
και βρεφών.

Κάθε κάψουλα παρέχει 300 mg DHA (δοκοσαεξαενοϊκό οξύ), που είναι το διεθνώς προτεινόμενο επίπεδο από τους ειδικούς (ISSFAL). Η πρόσληψη DHA από τη μητέρα συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της φυσιολογικής όρασης.

Το ιχθυέλαιο παράγεται με υψηλής ποιότητας πρότυπα (GMP).

2 δισκία PREGNACARE® MAX συν 1 κάψουλα ΩΜΕΓΑ-3 ημερησίως, με το κυρίως
γεύμα.

  • Κατάποση με νερό ή κρύο ρόφημα.
  • Μην τα μασάτε.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση για καθημερινή κατανάλωση.
  • Μην τα χρησιμοποιείτε με άδειο στομάχι.

Το προϊόν περιέχει σίδηρο το οποίο αν χορηγείται σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να είναι επιβλαβές για μικρά παιδιά. Μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε Pregnacare® Max οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτή η πλήρης φόρμουλα αντικαθιστά άλλες πολυβιταμίνες της σειράς Pregnacare®. Δε χρειάζεται να λαμβάνετε επιπλέον πολυβιταμίνες. 

Το προϊόν είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και δεν πρέπει να αντικαταστήσει μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Όπως και σε άλλα συμπληρώματα διατροφής, ζητήστε ιατρική συμβουλή πριν από τη χρήση, εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, εάν πάσχετε από επιληψία, διαταραχές του θυρεοειδή, αιμοχρωμάτωση, τροφικές αλλεργίες ή είστε αλλεργικοί σε ένα από τα συστατικά.

Περιέχει ιχθυέλαιο υψηλού βαθμού καθαρότητας. Περιέχει βιταμίνη Κ και κατά συνέπεια δεν πρέπει να λαμβάνεται ταυτόχρονα με αντιπηκτικά (βαρφαρίνη) χωρίς τη συμβουλή του γιατρού. 

Να φυλάσσεται σε μέρη που δεν το φθάνουν και δεν το βλέπουν τα παιδιά. Φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία κάτω από 25° C, στην αρχική συσκευασία.

Να καταναλωθεί, κατά προτίμηση, πριν από το τέλος της περιόδου που αναφέρεται στη συσκευασία.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Pregnacare® δισκία βιταμινών και αλάτων με ασβέστιο και κάψουλες Ωμέγα-3

Διατροφικές πληροφορίες Μέσος όρος ανά 2 κάψουλες % ΣΗΔ*
N-Ακετυλο-Κυστεϊνη 50 mg
L-Αργινίνη 100 mg
Ινοσιτόλη 100 mg
Βητακαροτίνη (Φυσική Πηγή) 2 mg
Βιταμίνη D (ως D3 400 IU) 10 µg 200
Βιταμίνη E 4 mg α-TE 33
Βιταμίνη 70 µg 93
Βιταμίνη C 80 mg 100
Θειαμίνη (Βιταμίνη B1) 5 mg 455
Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη B2) 2 mg 143
Νιασίνη (Βιταμίνη B3) 20 mg NE 125
Βιταμίνη B6 10 mg 714
Φυλλικό οξύ 400 µg 200
Ποσότητα που παρέχεται:    
L-Μεθυφολικό 200 µg  
Πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ 200 µg  
Βιταμίνη B12 9 µg 360
Βιοτίνη 150 µg 300
Παντοθενικό Οξύ 6 mg 100
Ασβέστιο 500 mg 63
Μαγνήσιο 150 mg 40
Σίδηρος 17 mg 121
Ψευδάργυρος 15 mg 150
Χαλκός 1000 µg 100
Μαγγάνιο 0.5 mg 25
Σελήνιο 55 µg 100
Ιώδιο 150 µg 100

*ΣΗΔ = Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία, µg = microgram,
mg = miligram, IU = International Units.

Συστατικά
Συστατικά δισκίου: Ανθρακικό ασβέστιο (Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη), Οξείδιο μαγνησίου, Μαλτοδεξτρίνη, Διογκωτικός παράγοντας: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Βιταμίνη C (Ασκορβικό οξύ [Φορείς: Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη & Τρυγικό οξύ]), Επικάλυψη δισκίου (Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη Χρωστικές Φυσική πηγή [διοξελίδιο του τιτανίου, Χαλκός, χλωροφυλλίνη & κίτρινο οξείδιο σιδήρου], πολυδεξτρόζη, τάλκης, μαλτοδεξτρίνη, τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, γλυκερίνη), L-αργινίνη, ινοσιτόλη, αντι-συσσωματικοί παράγοντες: διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό οξύ και στεατικό μαγνήσιο, Ν-ακετυλοκυστεΐνη, φουμαρικός σίδηρος Θειικό άλας, Νιασίνη (ως Νικοτιναμίδη), Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη HCl), Βιταμίνη Β12 (Κυανοκοβαλαμίνη, [Φορείς: Μαλτοδεξτρίνη, Κιτρικό Νάτριο, Κιτρικό Οξύ]), Βητακαροτίνη (Φορείς: Άμυλο, Νερό, Αντιοξειδωτικό: DL-Alpha Τοκοφερόλη), Θειαμίνη (Βιταμίνη Β1 ως Μονονιτρικό), Παντοθενικό οξύ (ως άλας ασβεστίου), Βιταμίνη Ε (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (από τη Σόγια), Βιταμίνη D3 (Cholecalciferol, [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn άμυλο, Medium Ch ain Triglycerides, Antioxidant: DL-Αλφα τοκοφερόλη]), θειικός χαλκός, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Κ (βιταμίνη Κ1 [Φορείς: ακακία, σουκρόζη]), θειικό μαγγάνιο, φολικό οξύ (ως Πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ & Ασβέστιο L-Μεθυλφολικό), κάλιο ιωδιούχο , Βιοτίνη, σεληνικό νάτριο. Συμβουλές για αλλεργίες: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή.

Διατροφικές πληροφορίες Μέσος όρος ανά κάψουλα % ΣΗΔ*
Ωμέγα-3 ιχθυέλαιο 600 mg  
Παροχή:    
DHA (Δοκοσαεξανοϊκό Οξύ) 300 mg
EPA (Εικοσιπεντανοϊκό Οξύ) 60 mg

*ΣΗΔ = Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία, µg = microgram,
mg = miligram, IU = International Units.

Συστατικά
Συστατικά κάψουλας: Ωμέγα-3 ιχθυέλαιο (συμπύκνωμα δοκοσαεξανοϊκό οξύ ) (από ψάρια), Κέλυφος καψακίου: ζελατίνη φαρμακευτικής ποιότητας (πηγή Halal Bovine), γλυκερίνη & έλαιο λεμονιού φυσικής γεύσης. Συμβουλή για αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή.

 

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Vitabiotics Pregnacare Max 56tabs/28caps"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Καλησπέρα σας. Πότε θα είναι διαθέσιμο το pregnacare max;
    Το προϊόν αναμένεται σε 15-20 ημέρες. Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ειδική σήμανση "Να ενημερωθώ όταν γίνει διαθέσιμο" ώστε να λάβετε αυτόματα μήνυμα κατά την παραλαβή.
    09/06/2020 από Pharm24