Youth Lab Retinol Reboot Serum 30ml
141 πόντοι

Youth Lab Retinol Reboot Serum 30ml

Προηγμένος Ορός Βιταμίνης Α για τη Μείωση των Σημαδιών Γήρανσης & την Αναδόμηση της Επιδερμίδας

Κωδικός 045441
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  47,00€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Youth Lab Retinol Reboot Serum Προηγμένος Ορός Βιταμίνης Α για τη Μείωση των Σημαδιών Γήρανσης & την Αναδόμηση της Επιδερμίδας 30ml Με νέας γενιάς Βιταμίνη Α Το Retinol Reboot Serum είναι ένας ορός με νέας γενιάς Βιταμίνη Α που ενισχύει την παρ...  Διαβάστε περισσότερα

28,15€
Κερδίστε 141 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200142100261
ΒΑΡΟΣ: 55gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Youth Lab Retinol Reboot Serum Προηγμένος Ορός Βιταμίνης Α για τη Μείωση των Σημαδιών Γήρανσης & την Αναδόμηση της Επιδερμίδας 30ml

Με νέας γενιάς Βιταμίνη Α

Το Retinol Reboot Serum είναι ένας ορός με νέας γενιάς Βιταμίνη Α που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου για την καταπολέμηση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, μειώνει τα βακτήρια που προκαλούν τις εξάρσεις ακμής, ενώ εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας για πιο φωτεινό και ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας, δίχως ανεπιθύμητους ερεθισμούς.

Έχει ανάλαφρη υφή και απορροφάται γρήγορα, δίχως να αφήνει λιπαρότητα.

Η καινοτόμα και υψηλής αποτελεσματικότητας Σειρά “Retinol Reboot” της YOUTH LAB. περιέχει νέας γενιάς Ρετινόλη η οποία επιταχύνει τη φυσική διαδικασία απολέπισης και τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Παράλληλα, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και έχει αντιβακτηριδιακή δράση. Σταδιακά, χάρη στην αθροιστική της δράση, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες λειαίνουν αισθητά και η επιδερμίδα ανακτά τη φωτεινή, υγιή της όψη και μια ομοιόμορφη χροιά.

Μια εντατική αγωγή επανόρθωσης που συνδυάζει τον προηγμένο ορό προσώπου Retinol Reboot Serum, την κρέμας νυκτός Retinol Reboot Night Cream και τον ισχυρό αναπλαστικό ορό για την περιοχή των ματιών Retinol Reboot Eye Serum.

Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι: Δερματολογικά Ελεγμένα, Μη Φαγεσωρογόνα, Χωρίς Παραβένες, & Γλουτένη ενώ Δεν Δοκιμάζονται σε Ζώα & είναι Κατάλληλα για Vegans.

Ενδείξεις

Όλους τους τύπους δέρματος, εκτός του ευαίσθητου

Δέρμα με ατέλειες, τάση για ροδόχρου ακμή, τάση ερυθρότητας

Λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Χαλάρωση

Ανοιμοιόρφο χρωματικό τόνο

Τραχιά υφή

Δράση & Ενεργά Συστατικά

Σύμπλεγμα RETINAL O5, ρετινόλη σε μορφή ρετιναλδεΰδης, για μεγαλύτερη σταθερότητα με πιο άμεσα αποτελέσματα, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και αφυδάτωση στο δέρμα. Βοηθάει στη λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, τονώνει τη σφριγηλότητα και πυκνότητα του δέρματος, ενώ βελτιώνει τις ατέλειες, χαρίζοντας υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Παράλληλα, προσφέρει προστασία ενάντια στη φωτογήρανση και στο μπλε φως (blue light) που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές

Σταθεροποιημένος εστέρας ρετινοϊκού οξέος HPR. Νέας γενιάς βιταμίνη Α, που δρα άμεσα ωθώντας την γρήγορη ανανέωση των κυττάρων, δίχως την πρόκληση ερεθισμών. Το ρετινοϊκό οξύ συμβάλλει στην διέγερση της διαδικασίας ανανέωσης και πολλαπλασιασμού των επιδερμικών κυττάρων, στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού και στην βελτίωση της υφής του δέρματος. Έχει αντιβακτηριδιακή δράση και επιταχύνει την εξάλειψη του σμήγματος που παραμένει στους πόρους, βοηθώντας στη βελτίωση της ακμής των ενηλίκων

Τριπεπτίδια βιο-μιμητικά της Ματρικίνης. Βοηθούν στη μείωση των ρινοπαρειακών ρυτίδων και των βαθιών οριζόντιων ρυτίδων στο μέτωπο και το μεσόφρυο

Εκχύλισμα φυκιού Kelp. Πολυσακχαρίτες από φύκι που λειτουργούν σαν “filler”, προσφέροντας άμεση σύσφιξη και «γέμισμα» ρυτίδων

Υαλουρονικό οξύ. Ενυδατώνει ενισχύοντας την πυκνότητα της επιδερμίδας ελαχιστοποιώντας τα σημάδια της αφυδάτωσης.

Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Εφαρμόστε το βράδυ σε καθαρό και στεγνό δέρμα από 4 σταγόνες, κάνοντας απαλό μασάζ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Αρχικά περιορίστε τη χρήση του σε 3 φορές την εβδομάδα. Σταδιακά αυξήστε τη συχνότητα έως και κάθε βράδυ.

Για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας, απαιτείται η μετέπειτα χρήση ενός αντηλιακού υψηλής προστασίας ή κρέμα ημέρας με δείκτη SPF, όπως το City Guard Anti-Pollution Day Cream SPF 50. Mετά τη χρήση του, συστήνεται η αποφυγή της άμεσης ηλιακής έκθεσης.

Σε περίπτωση ερεθισμού μειώστε τη συχνότητα χρήσης ή πριν από την χρήση εφαρμόστε ένα ήπιο ενυδατικό προϊόν εμπλουτισμένο με αντιφλεγμονώδη ή καταπραϋντικά συστατικά. Εάν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με νερό.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΓέμισμα Ρυτίδων, Σύσφιξη
ΔράσηΑντιγηραντική
ΜορφήΟρός - Serum
ΠεριοχήΠρόσωπο

Butylene Glycol, Propanediol, Pentylene Glycol, Aqua, Glycerin, Diisopropyl Adipate, Isopropyl Palmitate, Retinal, Hydroxypinacolone Retinoate, Palmitoyl Tripeptide-38, N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetate, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Hyaluronic Acid, Meadowfoam Delta-Lactone, Swertia Chirata Extract, Xanthophylls, Tocopherol, Panthenol, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Parfum, Caprylic/Capric Triglyceride, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Lecithin, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Youth Lab Retinol Reboot Serum 30ml"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 4 μήνες
ΓΕΩΡΓΙΑ Β.
Πολύ καλό προϊόν, άμεση διαφορά στην υφή της επιδερμίδας
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;