BioGaia Protectis Probiotic Baby Care for Gut Comfort 5ml
89 πόντοι

BioGaia Protectis Probiotic Baby Care for Gut Comfort 5ml

Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών Σταγόνων για Βρεφικούς Κολικούς

Κωδικός 060230
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  19,83€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

BioGaia Protectis Probiotic Baby Care for Gut Comfort Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών Σταγόνων για Βρεφικούς Κολικούς 5ml Οι σταγόνες BioGaia Protectis® είναι ένας απλός, φυσικός, ασφαλής και εύκολος τρόπος για να αποκατασταθεί και να διατηρηθεί ...  Διαβάστε περισσότερα

17,85€
Κερδίστε 89 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 7350012551148
ΒΑΡΟΣ: 36gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

BioGaia Protectis Probiotic Baby Care for Gut Comfort Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών Σταγόνων για Βρεφικούς Κολικούς 5ml

Οι σταγόνες BioGaia Protectis® είναι ένας απλός, φυσικός, ασφαλής και εύκολος τρόπος για να αποκατασταθεί και να διατηρηθεί η υγιής μικροβιακή ισορροπία στο γαστρεντερικό καθώς επίσης και να βελτιωθεί η υγεία του πεπτικού συστήματος και η λειτουργία του.

Περιέχουν το L.reuteri Protectis® (L.reuteri DSM 17938), το κατοχυρωμένο προβιοτικό βακτήριο της εταιρείας BioGaia Σουηδίας. Ο L.reuteri Protectis® απομονώθηκε αρχικά στο μητρικό γάλα, είναι το πιο μελετημένο προβιοτικό παγκοσμίως σε βρέφη και παιδιά και ένα από τα τρία πιο μελετημένα σε ενήλικες. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά του έχουν αποδειχθεί σε 217 κλινικές μελέτες και 180 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά (Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2020).

Ο L.reuteri Protectis® ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του Π.Ο.Υ. για τα προβιοτικά. Σε in vitro μελέτη σύγκρισης της βιωσιμότητας 35 διαφορετικών προβιοτικών στελεχών σε προσομοιωμένο ανθρώπινο γαστρεντερικό σωλήνα για διάστημα πέντε ημερών, αποδείχθηκε ότι ο L. reuteri Protectis® ήταν ένα από τα τρία μόλις στελέχη που επέζησαν. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε και in vivo, όταν η λήψη του από υγιείς ανθρώπους οδήγησε σε σημαντικό αποικισμό του στομάχου, του δωδεκαδακτύλου και του ειλεού.

Ο L. reuteri Protectis® αποικεί ολόκληρο τον γαστρεντερικό σωλήνα, προλαμβάνει την ανάπτυξη επιβλαβών μικροοργανισμών, ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τη γαστρεντερική λειτουργία.

Επιπλέον, είναι το μοναδικό προβιοτικό που παράγει την αντιμικροβιακή ουσία ρεουτερίνη κατά των παθογόνων μικροοργανισμών.

Οδηγίες Χρήσης

  1. Ανακινήστε καλά για 10 δευτερόλεπτα πριν από κάθε χρήση, ώστε να αναμιχθεί η προβιοτική καλλιέργεια με το λάδι.
  2. Εξάγετε τις σταγόνες σε ένα κουταλάκι. Μπορείτε να τις προσθέσετε σε μητρικό ή χλιαρό βρεφικό γάλα.

Δοσολογία

5 σταγόνες εφάπαξ ημερησίως.

Γαστρεντερικές διαταραχές από αντιβίωση σε βρέφη και νήπια (διάρροια, κοιλιακό άλγος, μετεωρισμός)  

  • Πρόληψη 5 σταγόνες εφάπαξ ημερησίως, μεταξύ των αντιβιώσεων + για 3 ημέρες μετά
  • Αντιμετώπιση 5 σταγόνες εφάπαξ 1 ώρα μετά από κάθε χορήγηση αντιβίωσης + για 3 ημέρες μετά

Γαστρεντερικές διαταραχές στα βρέφη κατά τους πρώτους 3 μήνες της ζωής (κολικοί, δυσκοιλιότητα, αναγωγές) 

  • 5 σταγόνες εφάπαξ ημερησίως για το χρονικό διάστημα των 3 πρώτων μηνών

Χρόνια δυσκοιλιότητα (δηλ. συμπτώματα που παραμένουν > 2 εβδομάδες)

  • 5 σταγόνες εφάπαξ ημερησίως

Αιφνίδιες γαστρεντερικές διαταραχές (διάρροια, έμετος, μετεωρισμός κ.α)

  • 10 σταγόνες εφάπαξ ημερησίως

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Δεν προορίζεται για χρήση σε Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ).

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Μετά το άνοιγμα πρέπει να χρησιμοποιείται εντός 3 μηνών.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 56219/30-07-2012. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 5 σταγόνες

Δόσεις ανά Συσκευασία: -

Περιεκτικότητα ανά Δόση   % ΣΗΠ*
Limosilactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938) 100 millions -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Ηλιέλαιο, L. reuteri Protectis® (DSM 17938), πλήρως υδρογονωμένο κραμβέλαιο. Κάθε δόση περιέχει κατ΄ ελάχιστον 100 εκατομμύρια ζωντανούς L. reuteri Protectis®.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Δεν περιέχει λακτόζη
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "BioGaia Protectis Probiotic Baby Care for Gut Comfort 5ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;