Iovir Nasal Spray with Carragelose 20ml
41 πόντοι

Iovir Nasal Spray with Carragelose 20ml

Spray για τη Μύτη με Carragelose & Kappa-Carrageenan Κατά των Ιών

Κωδικός 046302
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  15,10€
  4.0
0
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Iovir Nasal Spray για τη Μύτη με Carragelose & Kappa-Carrageenan Κατά των Ιών 20ml με Carragelose®  και Kappa-Carrageenan 
Ρινικό Spray κατά των ιών Προστασία από ιώσεις του ανώτερου αναπνευστικού. Αντιμετώπιση ιώσεων του ανώτερου α...  
Διαβάστε περισσότερα

8,15€
Κερδίστε 41 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5213005010034
ΒΑΡΟΣ: 52gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Iovir Nasal Spray για τη Μύτη με Carragelose & Kappa-Carrageenan Κατά των Ιών 20ml

με Carragelose®  και Kappa-Carrageenan 
Ρινικό Spray κατά των ιών

 • Προστασία από ιώσεις του ανώτερου αναπνευστικού.
 • Αντιμετώπιση ιώσεων του ανώτερου αναπνευστικού.
 • Ανακούφιση από τα ιογενή συμπτωμάτα (Ρινική καταρροή/Ρινικός κνησμός).
 • Ενυδάτωση (Ξηρότητα ρινικού βλενογόννου/Ενίσχυση φυσικού αμυντικού μηχανισμού).
 • Το μόνο κατάλληλο από 1ος έτους.
 • Το μόνο με κλινικά  αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε παιδιά από 1ος έτους.
 • Κλινικά αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε ενήλικες.
 • To μόνο με το φυσικό συστατικό Carragelose®.
 • Ανεπτυγμένο πάνω στην πατενταρισμένη τεχνολογική πλατφόρμα Carragelose® η οποία στοχεύει περισσότερα από 200 διαφορετικά ιικά στελέχη.
 • Μοναδική πολλαπλή μηχανική δράση (προστατεύει, αντιμετωπίζει, ανακουφίζει, ενυδατώνει).
 • Δεν απορροφάται από τον οργανισμό. 
 • Δεν προκαλεί εθισμό.
 • Δεν ενέχει κίνδυνο υπερδοσολογίας.
 • Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες και συντηρητικά.
 • Κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση.
 • Κατάλληλο για ευπαθείς ομάδες.
 • Κατάλληλο για έγκυες και θηλάζουσες.
 • Κατάλληλο για διαβητικούς.
 • Κατάλληλο για vegans.
 • Ειδικό φίλτρο - Παραμένει στείρο κατά τη διάρκεια χρήσης του.
 • Προστατεύεται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
 • Δεν περιέχει ζάχαρη, λακτόζη, γλουτένη, συστατικά ζωϊκής προέλευσης.

Το 1ο spray παγκοσμίως με ευρές φάσμα δράσης κατά ιών του αναπνευστικού
Προστασία / Αντιμετώπιση / Aνακούφιση / Ενυδάτωση

ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ

Για παιδιά άνω του 1 έτους και ενήλικες.

 • Μπορεί να μειώσει τη διάρκεια της γριπώδους συνδρομής και την ένταση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.
 • Μπορεί να μειώσει την εμφάνιση νέων λοιμώξεων και την υποτροπή των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το κοινό κρυολόγημα.
 • Ενδείκνυται για την προφύλαξη και υποστηρικτική αντιμετώπιση των ιογενών λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για την προληπτική και παρατεταμένη εφύγρανση του ρινικού βλεννογόνου με σκοπό την προφύλαξη και υποστηρικτική αντιμετώπιση των παραπόνων που σχετίζονται με τον ξηρό ή ερεθισμένο ρινικό βλεννογόνο.


Σε μεγάλες κλινικές μελέτες σε παιδιά και ενήλικες αποδείχθηκε ότι:

• Μειώνει σημαντικά (>90%) το ιικό φορτίο (κλινικά περιστατικά όπου συνυπήρχαν περισσότερα του ενός διαφορετικά ιικά στελέχη).
• Είναι αποτελεσματικό σε >98% ιών του ανώτερου αναπνευστικού.
• Μειώνει τη συνολική διάρκεια της ίωσης.
• Μειώνει την επανεμφάνιση της ίωσης (relapse).


ΧΡΗΣΗ - (ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ /  ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ  /  ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΩΝ)

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Το iovir® δημιουργεί ένα φυσικό προστατευτικό film υγρασίας στο βλεννογόνο της ρινικής κοιλότητας το οποίο δρά κατά των εξωγενών παραγόντων εμποδίζοντας την προσκόλληση των ιών στους υποδοχείς της κυτταρικής μεβράνης και υποστηρίζοντας έτσι φυσικά, την άμυνα του οργανισμού.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Το iovir® έχει την ιδιότητα να εγκλωβίζει τους ιούς σχηματίζοντας ένα κουκούλι γύρω τους. Με τον τρόπο αυτό εμποδίζεται η αλληλεπίδραση των ιών με τα κύτταρα, ενώ αναστέλλεται η διαδικασία πολλαπλασιασμού και εξάπλωσής τους στον οργανισμό.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ / ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Το προστατευτικό φυσικό film υγρασίας που εξασφαλίζει το iovir®, σε συνδυασμό με τον περιορισμό του αίτιου το οποίο πυροδοτεί τη φλεγμονή στον ρινικό βλεννογόνο, προσφέρουν άμεση αλλά και παρατεταμένη ανακούφιση από συμπτώματα, όπως είναι η ρινική καταρροή, η αίσθηση ξηρότητας κ.α.


Η κλινικά αποδεδειγμένη σειρά αντι-ιικών ιατροτεχνολογικών προϊόντων iovir® περιέχει το κλινικά μελετημένο και κατοχυρωμένο φυσικό λειτουργικό συστατικό Carragelose®  της εταιρείας Marinοmed Aυστρίας τo οποίo προέρχεται από κόκκινα ροδοφύκη. Η σειρά ιατροτεχνολογικών προϊόντων iovir® προσφέρει έναν απλό, φυσικό, ασφαλή και εύκολος τρόπο για την την πρόληψη και συμπληρωματική θεραπεία των ιογενών λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού. Το iovir®, έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί πάνω στην πατενταρισμένη τεχνολογική πλατφόρμα Carragelose®. Η πλατφόρμα χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη θεραπειών που στοχεύουν περισσότερα από 200 διαφορετικά ιικά στελέχη του αναπνευστικού, τα οποία ευθύνονται για το κοινό κρυολόγημα και τη γριπώδη συνδρομή. Το iovir® (spray για τη μύτη) περιέχει τα φυσικά λειτουργικά συστατικά Carragelose® και Κappa-carrageenan τα οποία προέρχoνται από κόκκινα ροδοφύκη. Έχει τη μοναδική ιδιότητα να δημιουργεί ένα προστατευτικό φραγμό στους ιούς του κοινού κρυολογήματος και παγιδεύει αδιακρίτως και με ευρεία δράση τους ιούς του ανώτερου αναπνευτικού, εμποδίζοντας την προσκόλησή τους στον βλεννογόνο και συνεπώς τον πολλαπλασιασμό και την εξάπλωσή τους. Επίσης σχηματίζει μια ενυδατική προστατευτική μεμβράνη. Λόγω της δράσης των συστατικών Carragelose® και Κappa-carrageenan, η μεμβράνη αυτή παραμένει περισσότερο στον ρινικό βλεννογόνο και χρησιμεύει ως φυσικός φραγμός έναντι εξωτερικών επιδράσεων. Αυτή η μεμβράνη φυσιολογικής υγρασίας υποστηρίζει παράλληλα τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του οργανισμού από τους ιούς του κοινού κρυολογήματος.


Μarinomed Biotech AG


Η Marinomed Biotech AG είναι Αυστριακή εταιρεία βιοτεχνολογίας. Ιδρύθηκε το 2006 ως εταιρεία spin-off από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων στον τομέα της λοιμωξιολογίας με βάση τις πατενταρισμένες πλατφόρμες τεχνολογίας της. Η Marinomed έχει λάβει πολλά αναγνωρισμένα βραβεία για τις εξέχουσες δραστηριότητές της στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης. Μέχρι τώρα (5/2020) κατέχει 8 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχει εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες.


ΣΤΕΙΡΟ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ (πρόληψη/αντιμετώπιση)
1 ψεκασμός ανά ρουθούνι τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα ή ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες

Γενικά Χαρακτηριστικά
 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική ή BoxNow.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Όλες οι αποστολές με ACS Courier και Courier Center ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€, ενώ για αποστολές με Speedex +1,00€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
  • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω καθώς και από τις εταιρίες Speedex και BoxNow.

 4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

  Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

  Ογκομετρικό βάρος

 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Iovir Nasal Spray with Carragelose 20ml"

4.0
1 Κριτικές
0
1
0
0
0
πριν από 1 χρόνο
Αγγελική Π.
Iovir
Πολύ βοηθητικό σπρέι που κρατάει ενυδατωμενο το βλεννογόνο
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

  Έχετε κάποια ερώτηση;