Libytec PEAforce 20caps
92 πόντοι

Libytec PEAforce 20caps

Συμπλήρωμα Διατροφής για Αντιοξειδωτική Προστασία & Φυσιολογική Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος

Κωδικός 045353
Αναμένεται στις 04/10/2023

Π.Λ.Τ.  22,51€
  1 Ερώτηση χρήστη

Libytec PEAforce Συμπλήρωμα Διατροφής για Αντιοξειδωτική Προστασία & Φυσιολογική Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος 20caps Φόρμουλα που παρουσιάζει σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και...  Διαβάστε περισσότερα

18,45€
Κερδίστε 92 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5214001007080
ΒΑΡΟΣ: 37gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Αντιοξειδωτικά, Άγχος - Στρες, Οστά - Αρθρώσεις, Νευρικό Σύστημα

Libytec PEAforce Συμπλήρωμα Διατροφής για Αντιοξειδωτική Προστασία & Φυσιολογική Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος 20caps

Φόρμουλα που παρουσιάζει σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος, λόγω των περιεχομένων βιταμινών Β 1, Β2, B6, B12, του μαγνησίου, της PEA, της κυστεΐνης και των φυσικών συστατικώνν Curcuma Longa , Boswelia serrata και Piper nigrum.

Ο πόνος είναι ένα από τα συνήθη αίτια για την αναζήτηση ιατρικής περίθαλψης και άμεσης ανακούφισης, ενώ συχνά συνδέεται με περιορισμούς στην κινητικότητα και τις καθημερινές δραστηριότητες και με μείωση στην ποιότητα ζωής.

Στην Ελλάδα τα άτομα με ρευματικές παθήσεις ανέρχονται σε περίπου 3.000.000 άτομα. Στο σύνολο του ενήλικου ελληνικού πληθυσμού 13% πάσχουν από ΟΑ και 2% από φλεγμονώδη ρευματικά νοσήματα.

Οι υπάρχουσες θεραπευτικές αγωγές δεν καλύπτουν πάντοτε επαρκώς τις βασικές ανάγκες των ασθενών αυτών όπως Ικανοποιητική αναλγητική δράση και μείωση της φλεγμονής και της δυσκαμψίας

Στον ενήλικο πληθυσμό είναι ευρέως διαδεδομένη η χρήση των ΜΣΑΦ και μάλιστα το 70% των ατόμων ηλικίας άνω των 65 ετών χρησιμοποιούν ΜΣΑΦ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Η χρήση των ΜΣΑΦ ενέχει όμως σημαντικό κίνδυνο για εμφάνιση σοβαρών γαστρεντερικών, καρδιαγγειακών και νεφρικών ανεπιθύμητων ενεργειών.

H Libytec φαρμακευτική έχει αναπτύξει το PEAFORCE ένα καινοτόμο συνδυασμό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αποτελεσματική και ασφαλή κάλυψη των αναγκών των ασθενών με πόνο όπως στις μυοσκελετικές παθήσεις, OA, PA κλπ.

Ο συνδυασμός των περιεχόμενων συστατικών του είναι μοναδικός και μπορεί να προσφέρει ισχυρή αναλγητική, νευροπροστατευτική χονδροπροστατευτική και αντιφλεγμονώδη δράση και δράση στο ενδοκανναβινοειδές σύστημα. Το PEAFORCE περιέχει:

 • PEA (Palmitoylethanolamide) 300mg
 • Boswellia Serrata 60mg
 • Curcuma longa radix 95% 100mg
 • Magnesium 100mg
 • Piper nigrum 95% 10mg
 • Vitamin B1 1,1mg Vitamin B2 1,4mg Vitamin B6 1,4mg Vitamin B12 2,5mcg
 • L-cysteine 100mg

Το παλμιτοϋλαιθανολαμίδιο (ΡΕΑ) είναι ένας ενδογενής λιπιδικός μεσολαβητής ο οποίος έχει δράση στο ενδοκανναβινοειδές σύστημα στοχεύοντας άμεσα ή έμμεσα σε διαφορετικές μεταβολικές οδούς. Η χορήγηση του PEA μπορεί να είναι επωφελής στον πόνο και στη φλεγμονή.

Έχει αποδειχθεί ότι διαθέτει νευροπροστατευτικές, αντιφλεγμονώδεις, και αναλγητικές ιδιότητες. Συχνά σε άτομα με χρόνιες διαταραχές, ο οργανισμός δεν παράγει επαρκή ποσότητα PEA, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του PEA είναι ότι είναι μία ουσία ασφαλής, μη εθιστική η οποία δεν καλύπτει τον πόνο, αλλά στοχεύει στην απομάκρυνση του αιτίου πρόκλησης του. Το ΡΕΑ μπορεί να ληφθεί από οποιοδήποτε υποφέρει από επώδυνες διαταραχές, ακόμα και αν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των λαμβανομένων φαρμάκων.

Η κουρκουμίνη είναι ένα μόριο που έχει αποδειχθεί ότι διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, επουλωτικές και αντιμικροβιακές δράσεις. Σε αντίθεση με τα συνθετικά φάρμακα, δρα σε πολλαπλά φλεγμονώδη μεταβολικά μονοπάτια για να βοηθήσει τον οργανισμό να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ισορροπία. Επιπλέον, η κουρκουμίνη διαθέτει εξειδικευμένους και μοναδικούς μηχανισμούς δράσης που την καθιστούν ανεκτίμητη για την αντιμετώπιση των επώδυνων παθήσεων. Η κουρκουμίνη έχει βρεθεί ότι:

 • Καταστέλλει την ενεργοποίηση του NF-kB, εμποδίζοντας την ενίσχυση της φλεγμονής και του πόνου, όπως και την αποδόμηση του χόνδρου.
 • Αναστέλλει τη δράση του TNF, ενός κύριου μεσολαβητή της φλεγμονής.
 • Περιορίζει την COX-2 και αναστέλλει την 5-LOX, ενζύμων που είναι υπεύθυνα για τη φλεγμονή.
 • Το αποτέλεσμα είναι ότι επιβραδύνεται η αποδόμηση του χόνδρου και ότι η κουρκουμίνη έχει θετική επίδραση στην εκφυλιστική φλεγμονώδη διαδικασία στις αρθρώσεις, που παρατηρείται στην ρευματοειδή αρθρίτιδα και στην οστεοαρθρίτιδα.

Η πιπερίνη όταν συνδυαστεί με την κουρκουμίνη, αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα της κατά 2.000%.

Τα μποσβελικά οξέα (ΑΚΒΑ) έχουν δράση σε διάφορες ασθένειες όπως η οστεοαρθρίτιδα και η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Οι συχνότερα χρησιμοποιούμενες θεραπείες για την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας περιλαμβάνουν τα ΜΣΑΦ και τα αναλγητικά. Παρόλο ότι αυτές αποτελούν αποτελεσματική παρέμβαση, δεν επιδρούν στο μεταβολικό μονοπάτι της 5-LOX.

Η καταστολή της σύνθεσης της 5-LOX από τα μποσβελικά οξέα θεωρείται ως ο κύριος μηχανισμός για την αντιφλεγμονώδη δράση τους. Η φαρμακολογική δράση του AKBA περιλαμβάνει:

 • Αντιφλεγμονώδη δράση
 • Χονδροπροστατευτική δράση
 • Αναβολική επίδραση στον χόνδρο

Οι βιταμίνες Β είναι μια κατηγορία υδατοδιαλυτών βιταμινών που παίζουν σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των κυττάρων. Είναι σημαντικές για τη διατήρηση των φυσιολογικών νευρολογικών λειτουργιών. Η ανεπάρκεια στις βιταμίνες Β μπορεί να προκαλέσει πόνο και φλεγμονή.

Το μαγνήσιο διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην ρύθμιση της ενέργειας και στη λειτουργία του νευρικού και μυϊκού συστήματος. Η χαμηλή πρόσληψη μαγνησίου συνδέεται με επιδείνωση του πόνου και της λειτουργικότητας και θεωρείται σημαντικός παράγοντας κινδύνου για την ανάπτυξη και εξέλιξη της οστεοαρθρίτιδας.

Η L-κυστεΐνη αποτελεί κύρια πηγή διαφόρων αντιοξειδωτικών όπως η γλουταθειόνη (GSH), η υπεροξειδάση της γλουταθειόνης, η Ν- ακετυλοκυστεΐνη (NAC) και το α-λιποϊκό οξύ.

Επομένως το PEAFORCE αποτελεί ένα καινοτόμο μοναδικό συνδυασμό που μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική και ασφαλή κάλυψη των αναγκών των ασθενών με επώδυνες διαταραχές καλύπτοντας επαρκώς τις βασικές τους ανάγκες όπως:

 • Ταχεία και αποτελεσματική αντιμετώπιση στον πόνο και στη φλεγμονή
 • Μείωση της δυσκαμψίας
 • Βελτίωση της κινητικότητας
 • Δυνατότητα συγχορήγησης με άλλες αγωγές
 • Δυνατότητα μεγαλύτερης διάρκειας χορήγησης από τα ΜΣΦΑ
 • Καλή ανοχή
 • Βελτίωση της ποιότητας ζωής

1 έως 3 δισκία την ημέρα ή σύμφωνα με την οδηγία του ιατρού σας και για όσο διάστημα κρίνεται απαραίτητο.

Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μετά μαγνησίου άλατα λιπαρών οξέων, διοξκείδιο του πυρίτιου, ανθρακικό ασβέστιο, υδροξυ-προπυλ-μεθυλ-σελουλόζη, πολυαιθυλενογλυκόλη, οξείδιο του σιδήρου και τάλκης.

Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.

 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 25€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,5€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2€
  • 2€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

 4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,8€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,8€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,4€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

  Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

  Ογκομετρικό βάρος

 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal ή μέσω Google Pay / Apple Pay.
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Libytec PEAforce 20caps"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;

ποια βιταμινη βοηθαει στην βελτιωση της ισορροπιας κατα την βαδιση ; Αντωνης email evagant2016@gmail,com - 7 απρι.2023 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 300 6842 προκειμένου να σας προτείνουμε προϊόντα τα οποία να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. ... περισσότερα λιγότερα
12/04/2023 από Pharm24