Paranix Spray 100ml
55 πόντοι

Paranix Spray 100ml

Απομακρύνει Τις Ψείρες Με Την Πρώτη Εφαρμογή

Κωδικός 001209
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  16,99€
  4.1
5
0
1
0
1
Διαβάστε κριτικές
(7)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Paranix Spray Απομακρύνει Τις Ψείρες Με Την Πρώτη Εφαρμογή 100ml Αγωγή κατά των φθειρών και των αυγών τους, του τριχωτού και της κεφαλής. 100% αποτελεσματικό με μια μόνο εφαρμογή. Δρα μετά από μόνο 15 λεπτά. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 μη...  Διαβάστε περισσότερα

11,04€
Κερδίστε 55 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5400951003733
ΒΑΡΟΣ: 123gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Αντιφθειρικά Προϊόντα, Αντιφθειρικά, Αντιφθειρικά Προϊόντα

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Paranix Spray Απομακρύνει Τις Ψείρες Με Την Πρώτη Εφαρμογή 100ml

Αγωγή κατά των φθειρών και των αυγών τους, του τριχωτού και της κεφαλής.

100% αποτελεσματικό με μια μόνο εφαρμογή. Δρα μετά από μόνο 15 λεπτά.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 μηνών. 

Δρα με μηχανικό τρόπο επεμβαίνοντας στο αναπνευστικό σύστημα της ψείρας. Έτσι, οι ψείρες πεθαίνουν από ασφυξία και αφυδάτωση. 

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται το σπρέι για την εκρίζωση των ενηλίκων ψειρών, καθώς και μια ειδικά κατασκευασμένη κτένα για την απομάκρυνση των νεκρών ψειρών και των κονίδων.

Βασικά χαρακτηριστικά

Δεν περιέχει εντομοκτόνα. 

Η μοναδική σύνθεση του Paranix περιέχει έλαια καρύδας και άνηθο.

Το Paranix επίσης περιέχει έλαιο ylang-ylang. Το έλαιο αυτό ανακουφίζει από τον ερεθισμό που προκαλείται από το ξύσιμο.

Είναι εύκολο στη χρήση.

Κάνει τις κόνιδες να κολλάνε λιγότερο στα μαλλιά. Το γεγονός αυτό καθιστά πιο εύκολη την απομάκρυνσή τους με την ειδική κτένα.

Σε στεγνά μαλλιά, χρησιμοποιήστε την χτένα για να τα χωρίσετε σε τούφες.

Κρατήστε το spray σε απόσταση περίπου 10εκ. και ψεκάστε προσεκτικά επαρκή ποσότητα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλα τα μαλλιά και το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής. 

Κάντε καλό μασάζ, ξεκινώντας από τις ρίζες προς τις άκρες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή του αυχένα και πίσω από τα αυτιά. 

Αφήστε το spray να δράσει για 15΄. 

Απλώστε επαρκή ποσότητα σαμπουάν σε ολόκληρη την επιφάνεια των μαλλιών, χωρίς προηγουμένως να τα έχετε βρέξει.

Εν συνεχεία, προσθέστε λίγο νερό και λούστε επιμελώς τα μαλλιά.

Ξεβγάλτε με ζεστό νερό.

Πριν στεγνώσετε τα μαλλιά, χτενίστε τα επιμελώς με την ειδικά σχεδιασμένη χτένα για να απομακρύνετε τις φθείρες και τα αυγά τους. 

Μετά από 7 ημέρες, ελέγξτε και πάλι τα μαλλιά (πρέπει να είναι στεγνά) για την παρουσία φθειρών. Επαναλάβετε την θεραπεία αν κριθεί απαραίτητο. 

Το Paranix δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα που είναι αλλεργικά σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του ή σε παιδιά ηλικίας κάτω των δύο ετών. Στις γυναίκες που βρίσκονται σε περίοδο κύησης ή γαλουχίας συστήνεται να συμβουλευθούν τον ιατρό τους ή κάποιο φαρμακοποιό.

Γενικά Χαρακτηριστικά
ΔράσηΑντιφθειρική
ΗλικίαΠαιδί
ΜορφήSpray
ΠεριοχήΜαλλιά
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Paranix Spray 100ml"

4.1
7 Κριτικές
5
0
1
0
1
πριν από 4 χρόνια
Μαρία Κ.
ΜΕΤΡΙΟ
Έχοντας δοκιμάσει αρκετά αντιφθειρικά προϊόντα καταλήγω σε αυτό, όχι επειδή είναι αποτελεσματικό, αλλά επειδή είναι περισσότερο αποτελεσματικό από τα υπόλοιπα και επίσης είναι εύχρηστο λόγω της λιπαρής υφής του, απλώνεται εύκολα και χτενίζεται εύκολα. Οι ψείρες και οι κόνιδες που αφαιρούνται μετά την εφαρμογή είναι μεν ψόφιες αλλά σύντομα ξαναεμφανίζονται στο κεφάλι της κόρης μου, παρόλο που το αφήνω πολύ περισσότερο χρόνο από ότι προτείνεται. Έχω καταλήξει απλά να χρησιμοποιώ την αγωγή συχνά με αυτό το προϊόν που με βόλεψε επειδή είναι λάδι, αλλά μόνιμη λύση δεν έχω βρει!
πριν από 7 χρόνια
Μαρία Α.
Εξαιρετικό!
Το μόνο, ανάμεσα σε πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά φαρμακευτικά και μη, που όντως αφαίρεσε τις ψείρες με την πρώτη εφαρμογή. Αφήνει τα μαλλιά αρκετά λαδωμένα και θέλει μερικές σαπουνάδες για να καθαρίσουν αλλά, προσωπικά για μένα, αυτό είναι το λιγότερο τίμημα μπροστά στην ταλαιπωρία του παιδιού όταν οι ψείρες δε φύγουν με την πρώτη.
πριν από 9 χρόνια
ΣΟΦΙΑ Π.
Paranix Spray
εξαιρετικό . Η λιπαρή σύνθεσή του και το μεταλλικό χτενάκι αφαίρεσαν πολύ εύκολα και τις κόνιδες .
πριν από 9 χρόνια
Κωνσταντινος Ρ.
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ PARANIX
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΙΔΕΣ.ΔΕΝ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.
πριν από 2 χρόνια
ΑΝΝΑ Π.
Εξαιρετική επιλογή
Εξαιρετικό προϊόν ... Εξοντώθηκαν αμέσως με τη πρώτη χρήση.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;