Αντηλιακά Σώματος

Δείτε όλα τα προϊόντα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

TOP ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

  • LoadingΑντηλιακά Σώματος video
  • LoadingΑντηλιακά Σώματος video
  • LoadingΑντηλιακά Σώματος video
  • LoadingΑντηλιακά Σώματος video
  • LoadingΑντηλιακά Σώματος video

Στην υποκατηγορία αντηλιακά σώματος, μπορείτε να επιλέξετε υψηλή ή μεσαία προστασία για την προφύλαξη του σώματος από την ηλιακή ακτινοβολία για εσάς ή την οικογένειά σας, σε μορφή spray, γαλακτώματος, ή αφρού, όπως επίσης και προϊόντα μαυρίσματος για να αποκτήσετε το χρώμα που επιθυμείτε, αλλά και προϊόντα περιποίησης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας .

Ένα αντιηλιακό είναι πολύ σημαντικό, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι βλαβερές ακτίνες του ηλίου προκαλούν στην επιδερμίδα ερυθρότητα, κοκκινίλες και ηλιακά εγκαύματα. Επιλέξτε ένα αντηλιακό σώματος με πολύ ή υψηλό δείκτη προστασίας τις πρώτες ημέρες έκθεσης σας στον ήλιο, όταν η επιδερμίδα σας είναι ακόμα λευκή. Επιπλέον, μην ξεχνάτε τα After Sun προϊόντα, κατάλληλα να ενυδατώσουν και να καταπραΰνουν την επιδερμίδα μετά το μαύρισμα!

Τέλος, πολύ σημαντική είναι η χρήση ενός αντηλιακού μαλλιών! Και τα μαλλιά χρειάζονται την ανάλογη προστασία, όπως ολόκληρη η επιδερμίδα. Μπορείτε να βρείτε αντηλιακά σε διάφορες μορφές:

Μην ξεχνάτε! Η χρήση αντηλιακών είναι απαραίτητη για μεγάλους και μικρούς! Τα παιδικά και βρεφικά αντηλιακά προϊόντα για πρόσωπο και σώμα είναι απαραίτητα για τη σωστή προστασία των παιδιών. Διαβάστε περισσότερα εδώ για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος, η οποία πρέπει να ξεκινάει από τη βρεφική ηλικία. Επιπλέον, υπάρχουν  συγκεκριμένες βιταμίνες που βοηθούν στην ενίσχυση του μαυρίσματος.

Ανακαλυψτε εδώ τα καλύτερα αντηλιακά σώματος για το 2022!

 

Δημοφιλείς Αναζητήσεις:

Συνήθεις Ερωτήσεις για
Αντηλιακά Σώματος

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός αντηλιακού σώματος;

Το αντηλιακό σώματος που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει φίλτρα απορρόφησης των ακτινοβολιών UVA & UVB και θα πρέπει να έχει έναν υψηλό δείκτη προστασίας SPF. Ακόμα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας, θα πρέπει να είναι ενυδατικό – ιδιαίτερα για άτομα με ξηρή επιδερμίδα.

Σε ποια σημεία του σώματος πρέπει να τοποθετούμε το αντηλιακό;

Το αντηλιακό σώματος θα πρέπει να τοποθετείται σε όλα τα, εκτεθειμένα στον ήλιο, σημεία του σώματος. Μην ξεχνάτε τη χρήση αντηλιακού προσώπου και φυσικά την προστασία ευαίσθητων σημείων όπως τα χείλη.

Πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνω το αντηλιακό σώματος;

Στην παραλία το αντηλιακό πρέπει να ανανεώνεται κάθε 2 – 2,5 ώρες το πολύ, και ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας. Στην πόλη μπορείτε να ανανεώνετε το αντηλιακό προσώπου κάθε 3 ώρες.

Πόσο αντηλιακό σώματος πρέπει να χρησιμοποιώ;

Πρέπει να χρησιμοποιείται πολύ αντηλιακό σώματος, ώστε να πετύχετε τη σωστή προστασία της επιδερμίδας, ιδιαίτερα τις ώρες του μεσημεριού.

Πόση ώρα, πριν βγω στον ήλιο, πρέπει να χρησιμοποιήσω το αντηλιακό σώματος για να δράσει σωστά;

Τα αντηλιακά σώματος συστήνεται να χρησιμοποιούνται τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έκθεση σας στον ήλιο. Επίσης, μην ξεχνάτε να ανανεώνεται το αντηλιακό σώματος κάθε φορά που βγαίνετε από το νερό, ακόμα και αν είναι κάποιο αδιάβροχο αντηλιακό σώματος!